FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

LAUFEN Nordic søger studentermedhjælper til marketing


Er du vores nye studentermedhjælper?

Er du skarp på digitale medier og interesserer du dig for grafiske opsætninger? Læser du derudover til markedsføringsøkonom eller anden relevant uddannelse, så er du måske LAUFEN's nye studentermedhjælper! 

Hvad går jobbet ud på?

LAUFEN har haft en forrygende vækst de seneste år og derfor søger vi en studentermedhjælper til vores hurtig voksende virksomhed. Som studentermedhjælper vil du indgå i vores marketingteam, hvor du her vil få  en spændende hverdag med masser af udfordringer og en bred kontaktflade. Du vil få et grundigt kendskab til de mange forskelligartede processer inden for marketing som f.eks.: 

  • Grafisk opsætning og produktion af POS, annoncer og kataloger iht. brand guidelines
  • Vedligeholdelse af vores database til kunder med produkttekster og billeder 
  • Opdatering og udvikling af online platforme med kunder 
  • Vedligeholdelse og opdatering af vores brand-profil i Norden
  • Formidle og udvikle vores bæredygtige profil i markedet
  • Udvikling af content

Arbejdstiden vil være ca. 15 timer pr. uge. 

Her lidt mere om, hvad vi forventer af dig:

  • Du er ambitiøs og arbejder hårdt for at nå de bedste resultater 
  • Læringsvillig, samt struktureret og har ordenssans 
  • Du er glad, udadvendt og serviceminded 
  • Behersker dansk og engelsk på højt niveau 
  • Er fortrolig med de nordiske sprog 
  • Du går op i, at tingene er i orden og arbejder omhyggeligt og selvstændigt
  • Du har masser af gå-på-mod og initiativ 
  • Superbruger af Microsoft Office-pakken 
  • Læser markedsføring på bachelor-niveau eller tilsvarende.

Hvem er vi?

LAUFEN sælger badeværelsesudstyr og sanitet til hele verden og har siden 2008 opbygget et stærkt og konstant voksende distributionsnet af grossister, installatører og agenter på det nordiske marked. Som en stærk international og innovativ virksomhed er vi i stand til hele tiden at tilføje nye produkter og banebrydende designs til vores produktprogram. Vi har kontor på Tømrervej 2 i Køge. 

LAUFEN Nordic, der er en del af ROCA Group, blev i efteråret 2008 etableret i Danmark, hvorfra vi i dag yder kundeservice og salgssupport til Norden. På vores hjemmeside www.laufen.dk kan man læse meget mere om LAUFEN.

Lyder det som et job for dig?

Send os din målrettede ansøgning og vedhæft dit CV og karakterbeviservia "Ansøg nu" knappen eller på  mie.nielsson@laufen.dk. Beskriv dig selv, og hvorfor du ønsker at blive studentermedhjælper hos os. 

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt
Vi læser løbende ansøgninger igennem og indkalder til samtaler. Når vi har fundet den rette kandidat, lukker vi processen.

Ønsker du mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte os på telefon 56 28 72 87 og spørge efter Mie Nielsson - referer gerne til opslaget her.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

LAUFEN Nordic
Tømrervej 2
4600 Køge

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt 

Kontakt

Mie Nielsson
tlf.: 56 28 72 87



.

Om LAUFEN Nordic

Identiteten bag vores meget traditionsprægede schweiziske brand, LAUFEN, repræsenterer en fussion af lækkert design, høj kvalitet og stor funktionalitet. LAUFEN-brandet er ROCA-koncernens vigtigste brand og vi er i dag en af verdens førende producenter med et globalt distributionsnetværk.

Vores store styrke ligger i vores vidtrækkende knowhow inden for fremstilling af sanitetsartikler. Gennem mere end 125 år har vi brugt de ældst kendte formbare materialer til at fremstille innovative sanitetsartikler på vores topmoderne fabrikker, der er tydeligt præget af den velkendte schweiziske præcision. Den viden om badeværelser som vi har, stammer fra vores mangeårige erfaring inden for produktion af keramik og avancerede designformer. Det, der gør LAUFEN-produkterne unikke, er, at de formår at forene de to førende designretninger: Det sydlandske, italienske design, der taler til følelserne gennem æstetikken, der her går hånd i hånd med de nordeuropæiske landes tradition for præcision og klarhed.

Mere fra LAUFEN Nordic

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®