FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Start din karriere som Lager- & Transport elev


Drømmer du om at starte din karriere med en uddannelse, der giver dig et utal af muligheder i fremtiden og en hverdag, hvor du er fysisk aktiv? Strandmøllen tilbyder nu en spændende elevplads på vores lager inden for gas produkter.

Du vil under uddannelsen få en grundig oplæring i vores vigtige lagerfunktion og den daglige drift, som indebærer alt fra sikkerhed, lager processer og systemer, pluk af varer, pakning af ordre til læsning og losning af lastbiler.
I de obligatoriske skoleperioder, får du en masse teoretisk viden omkring lager og transport, IT- og lagersystemer, samt stort kørekort, truckcertifikat og meget mere.

Du kommer til at indgå i vores dygtige team på fem, hvorfra du får masser af støtte, sparring samt faglig- og personlig udvikling.

Uddannelsen giver dig et rigtig godt fundament for at blive Lager- og logistik medarbejder, chauffør, lageransvarlig eller lign – det er din motivation og interesse der afgør det.

Om dig:

  • at du min. har bestået folkeskolens afgangseksamen.
  • at du er en holdspiller, som er loyal over for dine kollegaer
  • at du tager uddannelsen alvorlig og er motiveret for at lære
  • at du har en god fysik
  • at du er struktureret og har ordenssans
  • at du er fleksibel og har en positiv indstilling til skiftende arbejdsopgaver
  • at du taler, læser og skriver dansk
  • at du har et godt og smittende humør og bidrager til den gode stemning

Hos os får du:

  • En fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst mulig og løn efter industriens overenskomst
  • 2½ års uddannelse inden for lager- og transport. Uddannelsen veksler mellem praktik og skoleperioder
  • grundlæggende viden om lager, transport og distribution af varer
  • en hverdag med fokus på sikkerhed og et sundt arbejdsmiljø
  • en virksomhed i vækst, med et dynamisk og uformelt miljø, hvor vi har det sjovt og er gode til at hjælpe hinanden

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamkoordinator Jesper Thuesen på telefon 40806203 eller få en snak med vores nuværende elev om hvad det bedste ved jobbet og uddannelsen er. Søg jobbet via "ansøg nu" knappen og gerne hurtigst muligt, vi tager samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Strandmøllen A/S
Industribuen 32
5592 Ejby

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Teamkoordinator, Jesper Thuesen
tlf.: 40 80 62 03



.

Om os

Gas er mere end bare gas. Det forstår vi hos strandmøllen. I en verden af luftkasteller har vi i mere end 100 år lavet luft om til noget, der kan mærkes. På hospitalet, i produktionen, i laboratoriet og på værkstedet. Og det er ikke bare varm luft. Det er omtanke, erfaring, viden og passion. Som kan løse selv de mest komplekse problemer. Lave de mest unikke løsninger. Med den sikreste hånd. Og sprænge rammerne for, hvad der er muligt. For mennesker, forretning og en fælles bæredygtig fremtid. Strandmøllen er en velkonsolideret fondsejet dansk virksomhed, der beskæftiger 200 medarbejdere i Danmark, Sverige og Tyskland.
Læs mere på strandmollen.dk


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®