FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv kontorelev hos Venaris Executive Search


Kontorelev med speciale i administration 

 Er du klar til at kickstarte din karriere? Motiveres du af en dagligdag med masser af varierede opgaver, hvor du lærer noget nyt om en helt særlig branche i en virksomhed, med rigtig dygtige (og søde) kolleger? Tænker du, at netop mixet mellem teori og praktik er lige dig? Så har vi her: 

Elevpladsen du ikke vil gå glip af! 

Vi søger en kontorelev med opstart den 1. september 2022, som har lyst til at prøve sig selv af i en bred vifte af administrative opgaver. Som kontorelev hos Venaris tilbyder vi en alsidig og varieret uddannelse, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Vi sammensætter en uddannelsesplan, som guider og uddanner dig igennem hele forløbet og støtter op omkring teorien fra skoleperioderne – det hele afsluttes med en fagprøve. 

Venaris Executive Search er en konsulentvirksomhed, som hjælper virksomheder med at rekruttere specialister, mellemledere og topledere på tværs af brancher. Vi arbejder med nogle af de største virksomheder i Danmark og med flere internationale kunder. Vores team sikrer, at processen og søgningen efter potentielle kandidater er så effektiv og professionel som muligt, og vi indgår alle i et tæt samarbejde på tværs af kontoret. 

Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt, og du vil i samarbejde med virksomhedens Office Manager/Executive Assistant, Karoline, lære alt om at være i en administrativ rolle. Du kommer til at varetage kalenderstyring, mødeplanlægning og lignende koordinering både internt og eksternt – og i det hele taget at sikre kontordriften og den praktiske dagligdag hos os. Derudover arbejder du med korrekturlæsning, upload af jobannoncer på diverse medier, besvarelse af telefonopkald og mails, administration af det interne kandidathåndteringssystem og naturligvis de ad hoc-opgaver, der altid vil dukke op i en travl konsulentvirksomhed. 

Det er selvfølgelig vigtigt for os, at du bliver klædt godt på i forhold til alsidighed og relevant faglig viden, og du vil også få mulighed for selv at sætte dit præg på retningen og opgaverne, som bliver mere selvstændige ligesom vi naturligt også løbende vil forvente mere af dig. Du kan læse mere om uddannelsen hos Niels Brock her.

Stort servicegen, gå på mod og god energi 

For at komme i betragtning er det en forudsætning, at du har gennemført en adgangsgivende grunduddannelse som fx HHX, STX, HF eller EUX. Du får en bred kontaktflade til kolleger, kandidater og kunder, og derfor er det vigtigt, at du er udadvendt og har et veludviklet servicegen. Du er nysgerrig og har appetit på nye opgaver, men trives også med rutineprægede opgaver, som også bliver en del af din arbejdsdag. Som person er du åben, ansvarsbevidst og har masser af gå på mod. Du bliver en del af et dynamisk og udviklingsorienteret team, som vægter et godt arbejdsmiljø og trivsel meget højt. Vi elsker at grine, fortælle dårlige jokes og holde en uformel tone. Du er energisk, kvalitetsbevidst og ambitiøs og sætter en ære i at lede dine projekter til dørs til aftalt deadline. Endelig forventer vi at du har et højt sprogligt niveau på dansk og engelsk, mundtligt såvel som skriftligt. 

Venaris Executive Search 

Navnet Venaris kommer af det latinske Venor, som betyder at forfølge, jage eller søge. Vi er nemlig dybt optagede af at hjælpe vores klienter, kandidater og medarbejdere med at forløse deres fulde potentiale, og jagte succes og resultater. Vores partnere og researchere kommer fra forskellige dele af branchen og repræsenterer samlet en enormt stor erfaring – det betyder, at vi fra begyndelsen har kunnet kombinere vores solide viden med et stærkt ønske om at gøre det hele lige på præcis vores måde. Det er godt for kunderne og for vores egen daglige glæde ved at gå på job. Samtidig bor vi lækkert i flotte og ny-renoverede kontorer ved Rådhuspladsen i København. Se mere på www.venaris.dk 

Ønsker du at blive en del af en succesfuld konsulentvirksomhed i hastig udvikling, som hver dag kompromisløst lever vores klare værdier og ambitioner? Så bliv en del af Venaris. 

Ansøgning 

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte Office Manager/Executive Assistant, Karoline Glistrup på +45 30330508 hvis du vil høre mere om os inden du sender din ansøgning afsted. Upload din ansøgning og evt. CV ved at klikke på knappen nedenfor. Vi behandler ansøgninger løbende, og alle henvendelser behandles selvfølgelig fortroligt

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Venaris Executive Search 
H.C. Andersen Boulevard 11, 4 th
1553 København V

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Office Manager/Executive Assistant, Karoline Glistrup
tlf.: +45 3033 0508



.

Om Venaris Executive Search

Venaris is an executive search company specializing in a selected number of industry segments with dedicated partners, consultants, and in-house researchers. See more about our industry segments here and our people here Venaris is an expert in local and international executive search projects as well as leadership assessment tailored to each client’s specific needs and challenges. We have a professional network around the world and will therefore be able to assist our clients in international searches – both when it comes to hiring for international affiliates or finding international candidates for positions based in Denmark.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®