Bliv revisortrainee i KPMG 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisortrainee  

- hos Christensen Kjærulff 

Drømmer du om en karriere som revisor med spændende arbejdsopgaver og skarpe kollegaer i et professionelt arbejdsmiljø? Så bliv en del af vores kontor i hjertet af København!

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Ansøgningsfristen er udløbet

DTU søger laborantpraktikant til sektion for Syntetisk Biologi


Skal du i praktik som laborantstuderende?

Institut for Bioteknologi og Biomedicins (DTU Bioengineering) aktiviteter dækker undervisning og forskning i fundamentale biologiske problemstillinger. Vores styrke er, at undervisningen og forskningen udspringer af integreret brug af ekspertise i discipliner som molekylærbiologi, genetik, biokemi, mikrobiologi, kemi, fysik, matematik, bioinformatik og kemisk biologi. 

Ved Sektion for Syntetisk Biologi under DTU Bioengineering, forskes der i filamentøse svampe og gær med henblik på at bruge dem som cellefabrikker til fx bioethanol-, antibiotika- eller enzymproduktion. Arbejdet vil forgå i en gruppe som arbejder på at forstå komplekse aspekter af filamentøse svampes fysiologi, så som DNA metabolisme, promoter kontrol, glukoserepression og metabolitproduktion på molekylært niveau. Der bliver brugt teknologier, som spænder fra den klassiske molekylærbiologi og genetik til transskriptionsanalyser, sekventering af DNA samt metabolom- og proteomanalyse. 

Jobbet 

Vi tilbyder en solid og alsidig uddannelse som laborant inden for molekylærbiologi ved Sektion for Syntetisk Biologi. Du vil primært blive tilknyttet en forskningsgruppe Eukaryotisk Molekylær Cellebiologi. Dine arbejdsopgaver kommer til at omfatte fremstilling af medier, substrater og forskellige kemiske opløsninger til molekylærbiologi, derudover får du ansvaret for autoklavering. Du kommer for eksempel til at arbejde med opformering af mikrobielle kulturer, kloning og oprensning af plasmider, og du vil indgå i forskningsaktiviteter der involverer gær, skimmelsvampe og E. coli. 

Bemærk at aktiviteterne beskrevet her i opslaget favner bredt, og vil igen i 2023 omfatte to laborantpraktikantstillinger. 

Vores forventninger til dig

  • Du har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen 

  • Du arbejder omhyggeligt og engageret 

  • Du er udadvendt, positiv og ansvarsbevidst 

  • Du kan lide både at arbejde selvstændigt og i teams 

  • Du skal have mod på at tale og skrive på engelsk. 

Vi tilbyder 

Et spændende og udfordrende job med gode kollegaer og stor variation i arbejdsopgaverne. Frihed under ansvar, fleksible arbejdstider (flex-aftale) m.m. 

Vi tilbyder en solid og alsidig uddannelse som laborant inden for det molekylærbiologiske område. Vi er et veludstyret laboratorium, der arbejder med fx gelelektroforese-udstyr til DNA, proteiner og PCR analyser, så du vil få rige muligheder for at opnå et bredt kendskab til de molekylærbiologiske analyser. 

Løn og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet. 

Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2023. Arbejdsstedet er Lyngby Campus. 

Ansøgning og kontakt 

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 30. september 2022. Søg jobbet via. 'ansøg nu'  og udfyld ansøgningsformularer samt vedhæft ansøgning, CV og eksamenspapirer. 

Du er velkommen til at kontakte Jakob Blæsbjerg Hoof på 45 25 26 76, e-mail: jblni@dtu.dk Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
DTU Lyngby Campus
2800 Kgs. Lyngby 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 30. september 2022
Tiltrædelse: 1. februar 2023

Kontakt

Jakob Blæsbjerg Hoof
tlf: 45 25 26 76

jblni@dtu.dk.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Mere fra DTU

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere