FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Ønsker du at tage en kontoruddannelse inden for offentlig administration? Vil du være en del af et administrationsteam på en dynamisk og uformel arbejdsplads, og understøtte forskning og undervisning på højt fagligt niveau? Trives du med varierende opgaver og ønsker du at yde god service i et internationalt miljø? Så er du måske DTU Spaces kommende kontorelev.

DTU Space søger en kontorelev med speciale i offentlig administration med start d.1. september 2023.

Hvem er vi?

Med sine ca. 200 medarbejdere, er DTU Space Danmarks største rumforskningsinstitut og en anerkendt international institution. Med udgangspunkt i rummet udvikler vi ny teknologi, forsker, uddanner ingeniører og ph.d.-kandidater samt leverer rådgivning, innovation og samarbejde nationalt og internationalt. Vi er ca. 10 administrationsmedarbejdere, og vi kan derfor love, at du får godt kendskab til hele “butikken”.

Dine arbejdsopgaver som elev

Vi garanterer dig et spændende og afvekslende uddannelsesforløb, hvor du roterer mellem flere afdelinger på DTU Space, fx afdelingen for Geomagnetisme og Geospace og ledelsessekretariatet. Du vil prøve kræfter med mange forskellige opgaver såsom:

  • HR-relaterede opgaver i forbindelse med ansættelse af nye medarbejdere
  • ph.d.- og studieadministration
  • indkøb og journalisering
  • mødeplanlægning og kalenderstyring
  • planlægning af diverse events
  • kommunikation med studerende og ansatte på både dansk og engelsk

Dine arbejdsopgaver vil både bestå af selvstændige opgaver, og opgaver som løses i teams. Du vil i løbet af din elevtid få ansvar, passende udfordringer og rig mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer.

Vores nye elev

Du bliver en del af en stor organisation med spændende og varierede arbejdsdage, hvor mange interesser skal tilgodeses, og brugere betjenes. Du vil i din elevtid opleve vores organisation fra flere forskellige vinkler, og derfor er det vigtigt, at du:

  • har en nysgerrig og reflekteret tilgang til hverdagen
  • er engageret og nyder at være serviceminded
  • er god til at skabe relationer samt omgås forskellige typer mennesker
  • er opsøgende i organisationen og har lyst til at sætte dit eget præg på uddannelsesforløbet
  • er fortrolig med IT samt Office pakken
  • har gode kommunikative evner på dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt

Løn og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat efter løn- og ansættelsesvilkårene i Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK/Stat).

Stillingen er en 2-årlig elevplads på fuld tid. Arbejdsstedet er DTU Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 20. februar 2023. Åbn linket via "Ansøg nu" knappen, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 9.

Er du fyldt 25 år inden grundforløbets start (EUX/EUS), skal du sende din realkompetencevurdering med din ansøgning.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorassistent Kaori Kobayashi Jørgensen (kaori@space.dtu.dk, tlf. 2132 7929 undtagen d.13.-15. februar). Du kan også læse mere om DTU Space og DTU på hjemmesiderne www.space.dtu.dk og www.dtu.dk.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU Space er Danmarks største rumforskningsinstitut og en anerkendt international institution. Fra rummet udforsker vi jorden og universet. Vores historie går tilbage til 1960'erne til begyndelsen af rumalderen. Med udgangspunkt i rummet udvikler vi ny teknologi, forsker, uddanner ingeniører og forskere samt leverer rådgivning til gavn for mennesker.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelundsvej 1
2800 Kgs. Lyngby

Datoer

Ansøgningsfrist: 20. februar 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Kaori Kobayashi Jørgensen
2132 7929
kaori@space.dtu.dk



Find vej

.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.400 studerende og 5.800 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®