FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Handelselever inden for B2B indkøb

Drømmer du om at arbejde i et internationalt miljø, og varetage indkøbsarbejde i en af Nordens største handelsvirksomheder? Så er det nu, at du skal tage første skridt mod din fremtidige karriere.

Vi uddanner nemlig ikke bare elever, vi ansætter kommende stærke medarbejdere. I en elevuddannelse, tilbydes du gode fremtidige karrieremuligheder, og derfor vægter vi det højt, at teori og praksis kombineres. Elevuddannelsen strækker sig over 2 år, hvoraf du er på skoleophold i 7 uger. Resten af tiden arbejder du på vores kontor i Kolding, hvor du lærer af erfarne, kompetente og hjælpsomme kollegaer.

Som elev hos os vil du få ansvar for egne opgaver, og indgå som en vigtig del af teamet. Vi er en virksomhed i konstant vækst, og du vil få rig mulighed for både personlige og faglige udfordringer.

Dine opgaver

  • Ordrebehandling og tilhørende opfølgning
  • Prisforhandling med leverandører
  • Produktudvikling- og lancering
  • Emballage- og katalog udarbejdelse
  • Produktsikkerhed- og mærkning
  • Daglig kontakt med udenlandske leverandører

Som elev i indkøbsafdelingen vil du have tæt dialog med leverandører fra Fjernøsten og skal være med til at sikre de bedste indkøbsbetingelser og have konstant fokus på optimering af kvalitet, pris og leveringstid. Meget af din dagligdag vil foregå på engelsk, det er derfor vigtigt, at du behersker dette både i skrift og tale.

Det her er, hvad vi forventer af dig

  • Du har som minimum afsluttet HHX eller EUX eller alternativt gennemført en STX, HTX eller HF, suppleret med EUD-student med fagretning handel/detail. EUD-student kan tages online.
  • Du er daglig bruger af Office pakken og har generelt let ved at sætte dig ind i nye IT-systemer
  • Som person har du ambitioner, er dynamisk og har sans for samarbejde
  • Vi vil opleve dig som fleksibel, dedikeret og positiv
  • Du arbejder struktureret og er detaljeorienteret
  • Du har nemt ved at kommunikere med forskellige typer af mennesker, både internt og eksternt

Det her er, hvad du kan se frem til

Du får spændende muligheder i en kernesund familieejet virksomhed med stærke værdier om ærlighed, passion og innovation. Du vil komme til at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi løser opgaverne seriøst og professionelt, men samtidig altid har plads til nærvær og sjov, og med plads til at fejre vores succeser.

  • Fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejde, sundhedsordning, pensionsordning samt favorable personalegoder såsom massage, kontorfitness, frugt- og grøntordning, rabataftaler og mange flere.
  • En afvekslende hverdag med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.
  • En arbejdsplads med et tæt sammenhold.
  • Sommer- samt julefest og mange andre sociale sammenkomster.

Ansøgning

Lyder det som noget for dig, og ønsker du at starte din fremtidige karriere hos Schou? Så smid din ansøgning via "Ansøg Nu" knappen

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Schou Company A/S
Nordager 31
6000 Kolding

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

www.schou.com



Find vej

.

Om Schou Company A/S

Schou er Nordens største leverandør indenfor non-food produkter. Sortimentet er meget bredt og spænder over kategorierne Bolig & Isenkram, Havemøbler, Have & Grill, Auto & Cykel samt Værktøj & Maskiner. Hovedkontoret ligger i lyse og venlige lokaler i Kolding sammen med det 3000 m2 store showroom, og der rådes over 80.000 m2 lager. Schou har indkøbskontor i Kina og salgskontorer i Norge, Sverige, Finland samt Tyskland og har derudover en betragtelig eksport til mange forskellige europæiske lande. Læs mere på www.schou.com

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere – bliv manager trainee i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®