FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Revisortrainee, HHX, STX, Financial Controller eller Finansøkonom i Vejle

Har du fantasi nok til at forstille dig, at DU kan ændre verden?

Er du tosset med tal? Er din drømmekarriere inden for revision, regnskab og rådgivning? Så JOIN vores team i EY! Vores revisortrainee-uddannelse kan skyde dine ambitioner i gang i dét tempo, der passer DIG. Udlev dit potentiale og få mulighed for en international karriere, hvis det er dét, du har lyst til. Ellers beholder vi dig med glæde i Danmark.

The exceptional EY experience. It's yours to build.

Skal du være VERDENSMESTER fra dag 1 for at arbejde hos EY?

Naturligvis ikke! Vores læringskurve er stejl, men vi har din ryg hele vejen igennem. Om du er sprinter eller maraton-løber er ikke det vigtigste hos os. Det vigtigste er, at vi kommer i mål sammen.

Dine muligheder: Et helt nyt liv venter på dig!

Vi tror på dig! Derfor giver vi dig ansvar. Som trainee hos EY får du egne ansvarsområder og egne kundeopgaver, fra du går ind ad døren.

Vi passer på dig! Derfor står et ungt, dynamisk team med høj faglighed klar til at rådgive og hjælpe dig. For i EY er sammenhold vigtigt. Samtidig får du tilknyttet en buddy, der sikrer dig den bedste start i dit nye job. Du bliver en del af en organisation med et globalt mind-set, der lytter til sine unge talenter og tager imod dig med åbne arme.

Du bliver en del af JournEY, som er vores interne uddannelsesforløb. Sammen med andre trainees starter du ud med et spændende, nordisk introduktionsforløb, typisk i udlandet. Her får du en grundig introduktion til EY, vores værdier og værktøjer. Vi får lov til at lære dig at kende, og du får du rig mulighed for at lære andre unge at kende; unge, der står i nøjagtig samme situation som dig. I EY støtter vi dig hele vejen. Vi giver dig feedback, intern uddannelse, fri til læsning og eksamener, bogkonto og andre uundværlige ting.

Hvis du har en baggrund som HHX, STX, financial controller eller finansøkonom, får du mulighed for at videreuddanne dig samtidig med, at du får uundværlig praktisk erhvervserfaring. På den måde, kan du straks prøve teori af i dit daglige arbejde. Som revisortrainee begynder du på HD-studiet samtidig med, at du arbejder hos os. På den måde, kan du straks prøve teori af i dit daglige arbejde. Efter du har bestået din HD, fortsætter du på Cand.merc.aud.-studiet enten på fuldtid eller deltid ved siden af arbejdet.

Vi søger dig, fordi:

  • Du er en teamplayer, der har flair for tal og lyst til at arbejde med spændende problemstillinger. Du indgår i forskellige teams, hvor du arbejder med regnskaber og de nyeste revisionsteknikker.
  • Du ønsker at vokse fagligt. Da du får dine egne opgaver, projekter og kunder, er det en fordel, hvis du er struktureret.
  • Du er frisk på udfordringer, elsker at møde nye mennesker og vil gerne gøre en forskel. På sigt kommer du til at rådgive mindre virksomheder eller fungere som sparringspartner for nogle af de største virksomheder i ind- og udland.
  • Kvalifikationer: Du i gang med eller har afsluttet din HHX, STX, financial controller eller finansøkonom-uddannelse, og du har lyst til at omsætte teori til praksis.

Kast dig ud i fremtiden! Tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig. Måske ender du som statsautoriseret revisor og sparringspartner for toppen af dansk erhvervsliv eller den danske stat. Mulighederne er uendelige, og hvis du ønsker at blive udstationeret eller arbejde på projekter uden for Danmark, så hjælper vi dig også med det. Læs mere om dine karrieremuligheder her.

Det vi tilbyder

  • Som revisortrainee hos EY får du din egen kundeportefølje samt støtte og coaching af engagerede kollegaer.
  • Du får et bredt netværk i en stor og spændende organisation, og et unikt fællesskab med trainees på tværs af vores nordiske kontorer.
  • Din horisont udvides ved at arbejde med integrerede teams world wide og indgå i samarbejder med mennesker med multikulturelle baggrunde - både fagligt og kulturelt.
  • Dine kvaliteter udfoldes, når vi løbende investerer i din personlige trivsel og karriereudvikling.
  • Dine personlige mål udvikles og medvirker til at skabe en positiv effekt på vores teams, vores virksomhed, vores kunder og samfundet – sådan skaber vi de bedste arbejdsforhold sammen.
  • En fantastisk arbejdsplads, hvor der lyttes til dig og dine ønsker.

Det du bliver en del af

Du bliver en del af et stærkt team på ca. 250 medarbejdere. Vi er højt kvalificerede inden for vores områder og har en høj faglig standard. Du vil blive en del af team, hvor tonen er uformel og hvor der sættes fokus på at have en sjov og udfordrende arbejdsdag. Hvert år starter en del nye revisortrainees på Aarhus-kontoret og derfor bliver du en del af et fedt, socialt miljø og vil hurtigt opleve det gode sammenhold, både blandt dine nærmeste kollegaer og resten af kontoret.

Hos os får du gode karrieremuligheder i et miljø, hvor vi går op i at levere høj kvalitet i et tæt fællesskab, og hvor din trivsel og kompetenceudvikling er i centrum.

Det næste skridt

Hvis du tænker YES! Dét er da lige mig og gerne vil i betragtning til stillingen, så send os dit CV samt en kopi af dit seneste karakterudskrift.

  • Udvalgte kandidater får tilsendt et link med adgang til fire spørgsmål. Hér vil der være mulighed for at uddybe din motivation for at søge stillingen på video.
  • De kvalificerede kandidater bliver derefter inviteret til en personlig samtale, der indebærer et sjov brain teaser.
  • Vi indkalder løbende til samtale og ansætter allerede nu trainees med start til august 2023.

Hvis du har læst med så langt, så har vi fanget din interesse. Tag skridtet fuldt ud, og send os en ansøgning nu!

Har du spørgsmål til det at være revisortrainee? så smid en mail til vores Talent team på recruitment@dk.ey.com. Du kan også læse mere om karrieren som revisortrainee her.

Vi glæder os til at høre fra dig!

At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, gender identity and expression, sexual orientation and disability. 

If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this ad. 

EY | Building a better working world 

EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets. 

Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate. 

Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

EY Vejle
Lysholt Allé 10
7100 Vejle

Datoer

Ansøgningsfrist: 31. marts 2023
Tiltrædelse: August 2023

Kontakt

Talent Team
recruitment@dk.ey.com



Find vej

.

Vores formål

Hos EY er vores formål Building a better working world. Den indsigt og de services, vi leverer, er med til at skabe tillid og stabilitet på kapitalmarkederne og til økonomier over hele verden. Vi udvikler dygtige ledere og medarbejdere, som sammen leverer det, vi lover vores interessenter. Dette er af afgørende betydning for, at vi kan skabe en bedre arbejdsverden for vores medarbejdere, vores kunder og vores lokalsamfund.

Vores medarbejdere

Vores formål – Building a better working world – er fundamentet for vores kultur.

Hos EY styrker vi vores medarbejderes mindset og færdigheder til at navigere og udvikle sig til de ledere, som en verden i transformation har brug for, skabe karrierer, der er lige så unikke som dem selv, og opbygge deres egne, unikke EY-oplevelser.

Vores mere end 300.000 medarbejdere og en million alumner udgør et stærkt netværk. Hver af disse medarbejdere leder og inspirerer andre, både i løbet af deres tid hos EY og bagefter, og de giver liv til vores formål i det arbejde, de udfører hver dag. Evnen til at invitere, udnytte og lære af forskellige perspektiver er nøglen til at levere til vores kunder. Vi tror på, at mangfoldighed og inklusion fører til vækst.

Vi investerer mere tid og teknologi og flere penge end nogensinde før i at uddanne vores medarbejdere og udvikle deres kompetencer. Bl.a. med lanceringen af vores nye og banebrydende EY Tech MBA i samarbejde med Hult International Business School. Den bygger på succesen fra vores EY Badges-program, der hjælper vores medarbejdere med at udvikle færdigheder inden for områder såsom teknologi, bæredygtighed og lederskab.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®