FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Praktikant hos Future & Co

Hos Future & Co løber vi stærkt! Derfor søger vi en kommunikations- og markedsføringspraktikant til vores team i København

Vi er eksperter inden for tiltrækning af elever, studerende og nyuddannede og matchet mellem job og karriere. Vi arbejder inden for områderne: Annoncering, branding, rekruttering, medieplanlægning, employer & student branding, insights og surveys. Vi driver vores egne unge-medier, herunder  bl.a. elevportalen.dk og uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og som en del af bureauet People Agency., udvikler vi kreative rekrutteringsløsninger målrettet unge. 

Vi har heldigvis rigtig travlt og vil gerne lære fra os - derfor søger vi en ny medspiller, som kan hjælpe os i mål med de mange opgaver.

Dine arbejdsopgaver inkluderer bl.a.

 • Udarbejdelse og eksekvering af markedsføringsstrategi
 • Udarbejdelse af content til vores kanaler – herunder udarbejde grafisk materiale, tekstforfatning, videoproduktion mm.
 • Løbende håndtering af vores SoMe-profiler
 • Udsende nyhedsmails
 • Forskellige ad hoc-opgaver indenfor markedsføring

Du får grundig oplæring i vores forskellige systemer og platforme, såsom MailChimp, Facebook Business Manager, Google Analytics og vores CMS-system. Dine arbejdsopgaver kan desuden tilpasses undervejs, hvis der er andre områder du finder relevante, i forhold til din uddannelse.

Lidt om dig

 • Du har interesse og flair for udarbejdelse af content, erfaring er et plus
 • Du har stor interesse for sociale medier
 • Du studerer en relevant akademi- eller bacheloruddannelse indenfor markedsføring
 • Du har et digitalt mindset og har fingeren på pulsen ift. trends og tendenser på sociale medier
 • Du er i stand til at arbejde selvstændigt med dine opgaver
 • Du er udadvendt, detaljeorienteret og bidrager med en god stemning til teamet

Du er en person der brænder for sociale medier og content creation. Du ved lige hvordan indhold tager sig bedst ud og har et kreativt flair, der kan få alle budskaber ud på en spændende og innovativ måde.

Du går på en relevant uddannelse indenfor markedsføring, eksempelvis en erhvervsakademiuddannelse som; Multimediedesigner, Markedsføringsøkonom eller en professionsbachelor i Digital Konceptudvikling eller International handel og markedsføring.

Vi tilbyder

Hos os bliver du en del af holdet på lige fod med alle andre. Du får lov til at bidrage til at skabe værdi og gøre en forskel for virksomheden.

Vi er et lille team med en uformel tone og et ungt mindset, som elsker at der flyver en joke igennem lokalet. Det sociale har stor betydning, både i hverdagen på kontoret og udenfor arbejdstiden.

Vi er en del af et kontorfællesskab, beliggende i byens bedste kvarter, lige overfor marmorkirken. Hos os vil du opleve sparring på kryds af virksomheder og brancher. Sociale arrangementer foregår ligeledes på kryds af virksomheder, og vi er kendt for at holde nogle gode fredagsbarer - hvis vi selv skal sige det.

Periode: 3 måneder. Praktikforløbet er ulønnet.

Arbejdstiden er 37 timer/uge, men vi er fleksible i forhold til dit studie og giver plads til, at du kan deltage i studieaktiviteter og eksamener ved siden af praktikforløbet.

Send din ansøgning via 'Ansøg nu'-knappen, og notér "Markedsføringspraktikant" i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtaler, så ansøg hurtigst muligt. :)

Ej - hvor vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Future og Co. ApS
Store Kongensgade 81A, 2. sal
1264 København K

Datoer

Ansøgningsfrist: 5. april 2023
Tiltrædelse: 1. august 2023

Kontakt

Signe Segall
(+45) 60 14 28 20
ss@futureco.dkFind vej

.

Brænder du for at få tingene til at ske?

Hos Future & Co er vi passionerede omkring alt, hvad vi laver. Vi drives af vores kunders målsætninger og helmer ikke, før de er nået. Derfor er det vigtigt, at du er selvkørende og initiativrig og elsker at arbejde i et team, hvor vi er afhængige af hinandens indsatser. Vi holder til i København, med den smukkeste udsigt i form af Marmorkirken. For os er det essentielt at arbejde i inspirerende omgivelser, hvor kreativiteten blomstrer og faglige relationer opstår.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®