FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?
Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.
Drømmer du om at få en alsidig kontoruddannelse indenfor økonomi, og er du ambitiøs og glad for udfordringer? Så er du måske vores nye elev i Fakultetsservice.
Vi søger 1 - 2 økonomielever med ansættelse pr. 1. september 2023.
Med ca. 7.800 studerende, 1.900 ph.d.-studerende og 3.200 årsværk fordelt på 13 institutter og 5 centre, udgør Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SUND) et inspirerende internationalt miljø, hvor forskning og uddannelse er i verdensklasse. Der er meget at holde styr på, og som elev i Fakultetsservice får du en alsidig hverdag og et godt indblik i, hvordan et fakultet, og en statslig organisation drives.
Du vil blive uddannet i SUNDs Økonomicenter, som er en del af Fakultetsservice på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet. Økonomicentret har ansvaret for regnskabsprocesserne (kreditor, debitor, indkøb og eksterne forskningsprojekter) og servicerer institutter, centre og Fakultetsservice på SUND.
Du bliver en del af et center hvis overordnede formål er at drive og understøtte kerneforretningen på SUND ved den bedst mulige servicering af institutter, centre og de enkelte brugere med drifts- og udviklingsopgaver på økonomi- og regnskabsområdet.
Vi arbejder tæt sammen i økonomicenteret for at sikre effektiv opgaveløsning af høj kvalitet, og vi lægger vægt på at have et fagligt miljø med sparring og videndeling, hvor alle bidrager og hjælper hinanden.
I centeret, der er placeret på Panum er vi 55 medarbejdere fordelt på tre sektioner. To sektioner, der arbejder med rådgivning og administration af eksternt finansierede forskningsprojekter og en sektion, der arbejder med finans og indkøb. Hver sektion ledes af en sektionsleder, der refererer til økonomidriftschefen.
Du vil blive uddannet i SUNDs Økonomicenter, som er en del af Fakultetsservice på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet. Økonomicentret har ansvaret for regnskabsprocesserne (kreditor, debitor og eksterne forskningsprojekter) og servicerer institutter, centre, Fakultetsservice og Campus Service på SUND. Økonomicentret er placeret på Panum og der er ca. 55 medarbejdere ansat.
Dine opgaver kan f.eks. være:
Brug af IT systemer & programmer som:
Uddannelsen varer op til 2 år og veksler mellem skole og praktik, og afhængig af dine kvalifikationer og interesser, vil du have god mulighed for at præge dit uddannelsesforløb.
Er du over 25 år og har gennemført en anden erhvervsuddannelse eller har relevant erhvervserfaring, bedes du vedhæfte en opdateret realkompetencevurdering til din ansøgning. Realkompetencevurderingen bliver foretaget på en erhvervsskole.
Et fagligt spændende og udfordrende job med fokus på høj kvalitet og service. Samtidig har vi en uformel omgangstone, hvor der er plads til alle, og vi lægger stor vægt på trivsel, samarbejde, sparring og dialog. Vi prioriterer god introduktion til opgaver og organisation med fx interne kurser og sidemandsoplæring.
Vi er en god blanding af ansatte med mange forskellige baggrunde og individuelle kompetencer – og vi har også plads til dig!
Vi har fleksibel arbejdstid og tilbyder gode muligheder for videreudvikling af dine personlige og faglige kompetencer.
Vi tilbyder gratis parkering, kaffe/te- og frugtordning samt diverse fritidsaktiviteter som f.eks. motionsklub.
Vi har til huse centralt på Nørrebro – tæt ved byen, Søerne og offentlig transport.
I økonomicenteret har vi vores eget fest-udvalg, som arrangerer både større og mindre sociale arrangementer som DHL-stafet, fredagsbar, julefrokost mv.
Løn og ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisation – Det Statslige område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat). Lønnen for elever over 18 år er p.t. 14.828,08 kr. pr. måned på 1. år og p.t. 16.029,67 kr. pr. måned på 2. år. For voksenelever, der er fyldt 25 år er lønnen p.t. 21.451,92 kr. pr. måned begge år. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt inkl. frokost.
Har du spørgsmål til stillingen som økonomielev, kan du ringe til
Sektionsleder Laila Heldgaard Rasmussen på tlf. 2495 9730, mail lahr@sund.ku.dk eller
Sektionsleder Line Damberg Laugesen på telefon 9356 5135, mail line.damberg@sund.ku.dk
Du kan læse mere om Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på www.sund.ku.dk/om-sund/
Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV samt dokumentation for uddannelse via "Ansøg nu" knappen.
Fristen for ansøgning er den 23. april 2023
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler fra uge 16
Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning
Sted
Københavns Universitet
Blegdamsvej 3B
2200 København
Datoer
Ansøgningsfrist: 23. april 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023
Kontakt
Sektionsleder, Laila Heldgaard Rasmussen
(+45) 24 95 97 30
lahr@sund.ku.dk
Sektionsleder, Line Damberg Laugesen
(+45) 93 56 51 35
line.damberg@sund.ku.dk
Find vej
Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.
Følg os, eller send en mail