FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Økonomielever til Fakultetsservice

Drømmer du om at få en alsidig kontoruddannelse indenfor økonomi, og er du ambitiøs og glad for udfordringer? Så er du måske vores nye elev i Fakultetsservice.

Vi søger 1 - 2 økonomielever med ansættelse pr. 1. september 2023.

Med ca. 7.800 studerende, 1.900 ph.d.-studerende og 3.200 årsværk fordelt på 13 institutter og 5 centre, udgør Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SUND) et inspirerende internationalt miljø, hvor forskning og uddannelse er i verdensklasse. Der er meget at holde styr på, og som elev i Fakultetsservice får du en alsidig hverdag og et godt indblik i, hvordan et fakultet, og en statslig organisation drives.

Stillingen som økonomielev

Du vil blive uddannet i SUNDs Økonomicenter, som er en del af Fakultetsservice på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet. Økonomicentret har ansvaret for regnskabsprocesserne (kreditor, debitor, indkøb og eksterne forskningsprojekter) og servicerer institutter, centre og Fakultetsservice på SUND.

Du bliver en del af et center hvis overordnede formål er at drive og understøtte kerneforretningen på SUND ved den bedst mulige servicering af institutter, centre og de enkelte brugere med drifts- og udviklingsopgaver på økonomi- og regnskabsområdet.

Vi arbejder tæt sammen i økonomicenteret for at sikre effektiv opgaveløsning af høj kvalitet, og vi lægger vægt på at have et fagligt miljø med sparring og videndeling, hvor alle bidrager og hjælper hinanden.

I centeret, der er placeret på Panum er vi 55 medarbejdere fordelt på tre sektioner. To sektioner, der arbejder med rådgivning og administration af eksternt finansierede forskningsprojekter og en sektion, der arbejder med finans og indkøb. Hver sektion ledes af en sektionsleder, der refererer til økonomidriftschefen.

Stillingen som økonomielev

Du vil blive uddannet i SUNDs Økonomicenter, som er en del af Fakultetsservice på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet. Økonomicentret har ansvaret for regnskabsprocesserne (kreditor, debitor og eksterne forskningsprojekter) og servicerer institutter, centre, Fakultetsservice og Campus Service på SUND. Økonomicentret er placeret på Panum og der er ca. 55 medarbejdere ansat.

Dine opgaver kan f.eks. være:

  • Kreditor- og debitoropgaver (elektroniske og manuelle faktura, anlægsregistrering mv.)
  • Rejse- og udlægsafregninger
  • Bistå forskere med udarbejdelse af budgetter i forbindelse med projektansøgninger
  • Løbende kontakt med bevillingsgivere, bevillingshavere og leverandører
  • Regnskabsaflæggelse
  • Månedlig opfølgning og afrapportering på projekter

Brug af IT systemer & programmer som:

  • Data Varehus (LDV)
  • Regnskabssystem (Navision Stat)
  • Faktura behandlingssystem (IndFak)
  • Rejseafregningssystem (RejsUd2)
  • Journalsystem (Workzone)
  • Excel

Uddannelsen varer op til 2 år og veksler mellem skole og praktik, og afhængig af dine kvalifikationer og interesser, vil du have god mulighed for at præge dit uddannelsesforløb.

Vi søger en økonomielev, der

  • Har/vil bestå enten en EUX, et 5 ugers kompetencegivende forløb for studenter (STX, HTX eller HF), HHX eller et grundforløb (påbegyndt før 31. juli 2015) som giver adgang til specialet økonomi
  • Der har gjort sig klart, at det er økonomielevuddannelsen, de brænder for
  • Der er fortrolige med anvendelsen af IT-redskaber, herunder kendskab til Excel
  • Kan formulere sig godt på dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt
  • Er engageret, ansvarsbevidst og servicemindet
  • Er selvstændig og samtidig har gode samarbejdsevner

Er du over 25 år og har gennemført en anden erhvervsuddannelse eller har relevant erhvervserfaring, bedes du vedhæfte en opdateret realkompetencevurdering til din ansøgning. Realkompetencevurderingen bliver foretaget på en erhvervsskole.

Som elev i økonomicenteret får du

Et fagligt spændende og udfordrende job med fokus på høj kvalitet og service. Samtidig har vi en uformel omgangstone, hvor der er plads til alle, og vi lægger stor vægt på trivsel, samarbejde, sparring og dialog. Vi prioriterer god introduktion til opgaver og organisation med fx interne kurser og sidemandsoplæring.

Vi er en god blanding af ansatte med mange forskellige baggrunde og individuelle kompetencer – og vi har også plads til dig!

Vi har fleksibel arbejdstid og tilbyder gode muligheder for videreudvikling af dine personlige og faglige kompetencer.

Vi tilbyder gratis parkering, kaffe/te- og frugtordning samt diverse fritidsaktiviteter som f.eks. motionsklub.

Vi har til huse centralt på Nørrebro – tæt ved byen, Søerne og offentlig transport.

I økonomicenteret har vi vores eget fest-udvalg, som arrangerer både større og mindre sociale arrangementer som DHL-stafet, fredagsbar, julefrokost mv.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisation – Det Statslige område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat). Lønnen for elever over 18 år er p.t. 14.828,08 kr. pr. måned på 1. år og p.t. 16.029,67 kr. pr. måned på 2. år. For voksenelever, der er fyldt 25 år er lønnen p.t. 21.451,92 kr. pr. måned begge år. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt inkl. frokost.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen som økonomielev, kan du ringe til

Sektionsleder Laila Heldgaard Rasmussen på tlf. 2495 9730, mail lahr@sund.ku.dk eller

Sektionsleder Line Damberg Laugesen på telefon 9356 5135, mail line.damberg@sund.ku.dk

Du kan læse mere om Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på www.sund.ku.dk/om-sund/

Ansøgning, mv.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV samt dokumentation for uddannelse via "Ansøg nu" knappen.

Fristen for ansøgning er den 23. april 2023

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler fra uge 16

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Københavns Universitet
Blegdamsvej 3B
2200 København

Datoer

Ansøgningsfrist: 23. april 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Sektionsleder, Laila Heldgaard Rasmussen
(+45) 24 95 97 30
lahr@sund.ku.dk

Sektionsleder, Line Damberg Laugesen
(+45) 93 56 51 35
line.damberg@sund.ku.dk



Find vej

.

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®