FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Skab din egen fremtid – bliv kontorelev i Fødevarestyrelsen fra 1. september 2023

Er du energisk og positiv? Kan du lide at arbejde på tværs af forskellige faggrupper og sidde med alsidige opgaver i en styrelse, der arbejder for at sikre dyrevelfærd og høj fødevaresikkerhed? Så har du chancen for at blive kontorelev i Fødevarestyrelsen fra den 1. september 2023.

Hvad kan vi tilbyde dig

Med en elevuddannelse indenfor offentlig administration fra Fødevarestyrelsen får du en bred kontoruddannelse. Du får ansvar og udfordringer samt mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer, både via relevante interne kurser, holdundervisning og individuelle e-læringsforløb.

Du får et spændende og afvekslende uddannelsesforløb, som veksler mellem arbejde i forskellige enheder og arbejdsområder på arbejdspladsen samt 6-7 skoleophold på Niels Brock, hvor også en EU-relevant studietur er planlagt.

Din arbejdsdag vil ofte indeholde en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede opgaver. Opgaverne er meget forskellige og breder sig over f.eks. rejsebestillinger, rejseafregninger, service, sagsbehandling, journalisering i vores elektroniske sags håndteringssystem, faktura håndtering, mundtlig og skriftlig kommunikation, mulighed for lettere HR-sagsbehandling, økonomi/tilskud og brug af mange forskellige IT-systemer. Fælles for opgaverne er, at din arbejdsdag indeholder samarbejde med kollegaer i din enhed, ansvar og opfølgning på de opgaver du får overleveret.

Dit arbejdssted ligger 5 minutters gang fra Glostrup station. Her er en god stemning, hjælpsomme kolleger, massageordning, kantine, frugtordning, træningslokale, gratis parkering og fleksible arbejdstider.

Der er også mulighed for at sparre med andre elever i Fødevarestyrelsen, som bl.a. spiser frokost sammen en gang om ugen.

Du vil i løbet af din uddannelse komme en dag med på fødevarekontrol med nogle af vores dygtige kontrollører, besøge vores laboratorie i Ringsted samt deltage i forskellige interne kursusdage, enhedsdage, fredagsbar, sommerfest, julefrokost og meget mere.

Hvem er du?

  • Du har et godt kendskab og er fortrolig med Office pakken
  • Du er god til at formulere dig både skriftligt og mundtligt
  • Du er i stand til at tage ansvar for dine opgaver og egen udvikling gennem din elevtid
  • Du er positiv, engageret og udadvendt
  • klar til en omskiftelig hverdag
  • har gode samarbejdsevner
  • er omhyggelig og har godt humør

Om os

Fødevarestyrelsen er en del af Ministeret for Fødevarevarer, Landbrug og Fiskeri. Vi arbejder med kontrol, udvikling, koordinering og regeldannelse på veterinær- og fødevareområdet.

Du kan læse mere om Fødevarestyrelsen på www.foedevarestyrelsen.dk og Ministeret for Fødevarevarer, Landbrug og Fiskeri på www.fvm.dk.

Vi forventer, at du har afsluttet og bestået enten en EUX, en EUS for studenter (HHX, STX, HTX eller HF) eller et grundforløb, som giver adgang til kontoruddannelsen med specialet offentlig administration.

Er du over 25 år skal vi bede dig om at medsende din realkompetencevurderingsplan (RKV).

Er du i tvivl i forhold til overnævnte adgangskrav, kan du kontakte den lokale handelsskole for yderligere vejledning.

Læs mere om optagelseskrav på Uddannelsesnævnet.dk

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) i staten. Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner.

Du ansættes til en kontoruddannelse af op til 2 års varighed. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer, og vi har flekstid.

Lønnen er for tiden:

  • Elever under 18 år: 11.824 kr. pr. måned
  • Elever over 18 år: 14.828 kr. pr. måned
  • Elever over 25 år: 21.451 kr. pr. måned

Der er tale om en uddannelsesstilling, og derfor kan du ikke regne med at blive ansat, når du har afsluttet elevtiden.

Din ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning med oplysninger om skoleuddannelse, dit CV, kopi af eksamensbevis/terminskarakter samt eventuelle udtalelser og real kompetence vurdering (RKV) (hvis du er over 25 år).

Du søger stillingen elektronisk via "Ansøg nu" knappen eller via vores rekrutteringssystem på fvm.dk/job senest den 4. juni 2023.

Vi holder samtaler den 13. juni. Efter samtalen sidder nogle af vores nuværende elever klar til bl.a. at fortælle om en typisk hverdag for dem.

Har du spørgsmål

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorfuldmægtig Heidi M. Bering på 7227 6775 eller hemb@fvst.dk.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Fødevarestyrelsen
Stationsparken 31-33
2600 Glostrup

Datoer

Ansøgningsfrist: 4. juni 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Kontorfuldmægtig Heidi M. Bering
(+45) 72 27 67 75
hemb@fvst.dk



Find vej

.

Citater fra elever

"Det bedste ved at være elev i Fødevarestyrelsen er, at jeg har fået et ansvar jeg kan leve op til, jeg får lov til at løse en masse spændende opgaver, som styrker og klæder mig til i min videre levevej. Frihed under ansvar, meget fleksible arbejdsplads, plads til mangfoldighed, gode sociale arrangementer og social sammenhold i enhederne."

"Jeg får en masse spændende og alsidige opgaver, jeg lære en masse, bliver sat godt ind i opgaverne og får et stort ansvar. Derudover er her bare en rigtig god stemning - her er rart at være. Jeg bliver mødt af utrolig søde, rare og hjælpsomme kollegaer."

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®