FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi har måske Danmarks bedste elevplads. Skal den være din?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Kontorelev i Domstolsstyrelsen

Bliv kontorelev ved Danmarks Domstole inden for specialet offentlig administration.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi har måske Danmarks bedste elevplads. Skal den være din?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Kontorelev i Domstolsstyrelsen

Bliv kontorelev ved Danmarks Domstole inden for specialet offentlig administration.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv uddannet Revisor hos Deloitte Kolding

Firmabeskrivelse

Deloitte er Danmarks førende rådgivnings- og revisionshus. Vores revisionsforretning Audit & Assurance består af 1300 medarbejdere fordelt på syv kontorer i Danmark. Hos os kan du selv skræddersy din udvikling inden for utallige fagområder, roller, kundetyper og opgaver. Stillingen giver dig mulighed for at kombinere et fuldtidsarbejde inden for økonomi, rådgivning og den nyeste teknologi med uddannelse og personlig udvikling.

På vores kontor i Kolding er vi kendt for vores dedikerede team og stærke fællesskab på 65 kolleger, som du bliver en del af. Vi sætter en dyd i at prioritere personlig og nærværende rådgivning til vores kunder. Som en del af vores kontor får du mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt, samtidig med at du opnår et skarpt indblik i det lokale erhvervsliv. Vi er passionerede omkring at skabe værdi for vores kunder, og det håber vi, du vil være med til.

Jobbeskrivelse

For at sikre dig den bedste start på karrieren, vil du blive en del af vores talentprogram. Forløbet er for alle studenter, nyuddannede og derimellem, der aspirerer mod at tilegne sig revisionskompetencer fra nogle af landets dygtigste revisorer. 150 kommende kolleger fra hele landet starter i programmet med dig. Sammen deltager I løbende i undervisning, så vi sikrer os, at alle, uanset uddannelsesniveau, føler sig klædt på til sine opgaver.

I rollen bliver det bl.a. dig, der over tid:

  • analyserer kunders interne kontrolmiljø inden for bl.a. varetagelse af personaleomkostninger, kreditorer, debitorer og andre regnskabsmæssige områder
  • udfører risikovurderinger af regnskabsområder baseret på din viden om kundens interne processer og strukturer
  • sammen med et erfarent revisionsteam er med til at udføre status, som sikrer at årsregnskabet giver et retvisende billede.

Du bliver en del af et stort netværk med højt motiverede og kompetente kolleger, hvor der altid er nogle at spørge om hjælp, og hvor du opmuntres til at tage al det ansvar, som du har lyst til.

Kvalifikationer

Der kan være flere veje til rollen i vores revisionsforretning. Måske er du HHX’er, Financial Controller eller Finansøkonom? Eller måske har du en bachelor eller kandidatuddannelse inden for økonomi eller finans, som eksempelvis en HA, HD, Økonomi eller cand.merc.aud.?

Vi er altid åbne for interessante indgangsveje, og for at du kan færdiggøre et uddannelsesniveau, mens du er hos os. Det vigtigste er, at du kommer med en oprigtig interesse samt en motivation for at lære. Og så er det vigtigt, at du:

  • vil udvikle dig personligt
  • er nysgerrig på det faglige revisionsarbejde
  • besidder sociale evner, der understøtter dine fremtidige kunderelationer
  • har gjort dig relevante erfaringer enten professionelt eller i din fritid, hvor du har udmærket dig.

Yderligere informationer

Klik på ”Ansøg Nu” knappen for at sende din ansøgning afsted. Vi afholder samtaler løbende og forventer opstart 25.08.2024. Vi vil gerne se både ansøgning, CV og karakterblad.

Har du spørgsmål til stillingen eller ansættelsesprocessen, så kontakt venligst Recruitment Coordinator Mathilde Eierslev Oszadlik på mobil: 3093 6954 eller mail: moszadlik@deloitte.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Deloitte Denmark
Egtved Alle 4
6000 Kolding

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 25. august 2024

Kontakt

Mathilde Eierslev Oszadlik
(+45) 30 93 69 54
moszadlik@deloitte.dkLær os bedre at kende


Find vej

.

Mød Marie og hør mere om vores talentprogram

Deloitte Denmark - Join us!

For us, people are the greatest asset to our organisation. We know that potential shows in all shapes and sizes and that individual diversity in both mindset, experience, and educational background is the key if we want to fully play our strength as a community.

We are looking for you, who are curious by nature; you, who love challenging status quo; you, who are motivated by taking responsibility; you who are creative and new thinking; and not at least you, who want to make an impact that matters. Are you an experienced professional or early in your career? Talent is talent, and we are always looking for people who want to make a difference.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®