FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Ansøg nu

Eftermarkedselev til Volkswagen i Kolding søges

Som noget helt nyt - åbner vi nu op for handelselever indenfor AUTO til vores eftermarked. Uddannelsen varer blot to år, og i den periode vil du enten certificeres som reservedels- eller servicerådgiver indenfor en af husets bilmærker. Når du ikke deltager i den planlagte undervisning på skolen, vil du deltag i det daglige arbejde i bilhuset, på lige fod med dine kollegaer.

Bilhuset er en del af bilkoncernen Autocentralen. Vores ambitiøse og populære bilhus på Dieselvej 2 i Kolding, er et Volkswagen bilhus og Audi-servicepartner. Huset er fyldt med dygtige medarbejdere, der både brænder for den gode kundeservice og det gode kollegaskab. Du vil blive oplært af kompetente medarbejdere/ledere og din uddannelse vil blive prioriteret. Vi forventer naturligvis, at du gør det samme.

Et godt overblik er vigtigt som ansat på eftermarkedet i et bilhus og man skal kunne "holde hovedet koldt" i pressede situationer. Man skal være vild med en arbejdsdag hvor der er fart over feltet og masser af spændende udfordringer. Hver dag møder vi uforudsete opgaver - så det kræver at man er omstillingsparat og har JA-hatten på når der skal findes løsninger som både tilfredsstiller kunderne og virksomheden.

Profil:

 • Engageret og klar på at prioritere din uddannelse
 • Smilende og serviceminded
 • En god kollega der bidrager til den gode stemning
 • I besiddelse af en høj arbejdskvalitet
 • En naturlig interesse i bilbranchen
 • Fleksibel og en holdspiller

Vi tilbyder:

 • Markedets bedste brands
 • En professionel uddannelse med gode jobmuligheder
 • Personlig og faglig udvikling
 • Kompetente, dygtige og engagerede kollegaer/ledere
 • Frihed under ansvar og højt til loftet
 • En uddannelse i en bilkoncern i sund vækst med 8 bilhuse

Ansøgning:

Hvis den rette kandidat findes inden ansøgningsfrist, ansætter vi og lukker stillingsopslaget ned. Ønsker du yderligere informationer om jobbet, er du velkommen til at kontakte Servicechef Nicolai Jørgensen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Autocentralen
Dieselvej 2
4000 Kolding

Datoer

Ansøgningsfrist: 31. december 2023
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Servicechef Nicolai Jørgensen
(+45) 27 53 76 39
nijor@audi-kolding.dkFind vej

.

Om Autocentralen

Autocentralen er en af landets største bilkoncerner. Vi driver syv bilhuse i seks af de største byer i Syd- og Sønderjylland og forhandler nogle af branchens stærkeste bilmærker. Udover bilhusene har vi egen landsdækkende leasingafdeling samt Auto:Design, der leverer indretning, opbygning og foliering af person- og varebiler.

Hos Autocentralen er vi så meget ”Mere End Biler”. Næsten 400 dedikerede Autocentralister med passion for biler, service og ordentlighed yder hver dag deres absolut bedste. Ikke kun overfor vores trofaste kunder – men også overfor hinanden. Hvis du vil være en del af en bilkoncern, hvor vi har hjertet med i dét, som vi laver, så er Autocentralen det helt rette sted for dig.

() På lager
  Gem til senere

salgselev

Louis Nielsen søger salgselever

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Revisortrainee & graduate

Bliv revisortrainee eller graduate hos Deloitte

Sæt kursen mod Deloitte NEXT og forløs dit potentiale. Bliv en del af et stærkt og støttende fællesskab med endeløs udvikling og muligheder. Din karriere starter sammen med mere end 100 andre unge i september 2024.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®