FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

DHL Global Forwarding søger motiveret speditørelever

Forestil dig en karriere, hvor dit arbejde ikke bare er et arbejde. Du går på arbejde, fordi du brænder, for det du laver, og fordi du er god til det. Tiden flyver afsted, fordi du udvikler dig, både som speditør og person, og rådgiver alt fra lokale til global kunder. Og når ja! Så er rejsen aldrig kedelig, fordi du deler den med verdensklasse kollegaer!

Sådan kan en karriere hos DHL udforme sig, og hvis jobbet som speditørelev lyder som noget for dig, så er det din ansøgning, vi venter på. Vi søger speditørelever til vores lokation i Vejle.

Som speditørelev hos DHL Global Forwarding vil du blandt andet rådgive og servicere mange forskellige kunder, både nationalt og internationalt og have ansvaret for dine egne kunder. Du kommer til at stå for planlægningen af kundernes transporter og i den forbindelse lære om salg af forskellige transportydelser og vores øvrige services. Gennem jobbet vil du også få indsigt i dine kunders transportøkonomi herunder lære om indkøb, fakturering og meget mere!

For at søge jobbet skal du:

  • Have bestået HHX/EUX eller STX/HTX suppleret med det adgangsgivende 5 ugers EUS kursus
  • Være klar på en 2-årig praksisorienteret uddannelse, hvor du skifter mellem arbejde og skole
  • Trives med IT-systemer og kunne kommunikerer på dansk og engelsk
  • Kunne beskrive dig selv som lærevillig, nysgerrig og ambitiøs og finde logistik spændende
  • Være klar til at træde ind i en branche, hvor ikke to dage er ens

Af os kan du forvente:

  • En attraktiv karrierevej, hvor mulighederne er mange
  • Kollegaer og ledere som guider dig gennem hele forløbet
  • Udvikling, sparring og ansvar i et dynamisk arbejdsmiljø
  • En ligeværdig del af verdens største og mest internationale logistik virksomhed
  • Kantineordning, sundhedsforsikring, interne kurser og mulighed for efteruddannelse

Arbejdsplads: Centerbakken 1, 7100 Vejle, Danmark
Arbejdstid: 37 timer excl. frokost
Skoleophold: 8-12 uger hos IBC Kolding eller Aarhus Business College
Kompensation: Attraktiv elevløn, bonusordning, 25+5 feriedage pr. ferieår og en fritvalgsordning (en opsparing fra virksomheden på 9% om måneden, der udbetales én gang om året i December)

Sådan søger du:

Vi holder samtaler løbende, og da vi ansætter, så snart de rette personer er fundet, opfordrer vi til, at du sender din motiverede ansøgning hurtigst muligt. Din ansøgning skal som minimum indeholde dit CV, en kopi af dine eksamensbeviser og en realkompetencevurdering (RKV), hvis du er over 25 år.

Diversitet:

Vi er en virksomhed, hvor diversitet og inklusion er en stor del af vores DNA, og derfor opfordrer vi alle kandidater uanset alder, nationalitet, etnicitet, køn, religion, seksualitet eller politisk overbevisning at søge stillingen.

Har du spørgsmål til jobbet er du mere end velkommen til at kontakte vores HR Konsulent Christina Hesel på +45 25 23 31 91 eller hr.dgf.dk@dhl.com

Vi ser frem til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DHL Global Forwarding
Centerbakken 1
7100 Vejle

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

HR Konsulent Christina Hesel
(+45) 25 23 31 91
hr.dgf.dk@dhl.comLær os bedre at kende


Find vej

.

Om DHL Global Forwarding

DHL Global Forwarding Danmark hører til DHL Group, som består af fem divisioner, der tilsammen beskæftiger mere end 600.000 medarbejdere i mere end 220 lande og territorier. Uanset lokation er målet at bevare positionen som verdens førende logistikvirksomhed, og derfor er digitalisering, sustainability, ledelse samt diversitet og inklusion i højsædet. Hos DHL Global Forwarding Danmark er vi 220 medarbejdere fordelt på flere kontorer. Alle lokationer beskæftiger sig med sø- og luftfragt og servicerer kunder indenfor stort set alle brancher. Kulturen er familiær, og vi gør en dyd ud af at arbejde for vores fælles vision “Connecting people, Improving lives” og vores værdier Respect and Results.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®