FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

ANDERS NIELSEN & CO A/S SØGER ØKONOMIELEV TIL KONCERNØKONOMI I AARHUS

Anders Nielsen & Co/ANCOTRANS er Nordeuropas største transportør af skibscontainere med mere end 900 lastbiler. Fra vores koncernøkonomiafdeling beliggende i Aarhus håndterer vi bogholderi, økonomirapportering m.m. for alle vores selskaber beliggende i Danmark, Tyskland, Sverige og Holland.

Vi har stor og rigtig god erfaring med uddannelse af elever og søger en ny økonomielev til vores økonomiafdeling i Aarhus.

Koncernens økonomifunktion består af et velfungerende team på 8 medarbejdere, som servicerer koncernen på tværs af landegrænser. Vi lægger meget stor vægt på at yde den bedst mulige service for vores kollegaer i driftsafdelingerne.

Som økonomilelev hos ANCOTRANS får du en to-årig uddannelse inden for bogføring, regnskab og økonomi i samarbejde med Aarhus Business College. Vi tager ansvar for din læring og lægger stor vægt på, at du får mulighed for udvikle dig selvstændigt i jobbet. Dine opgaver vil være alsidige, så vi sikrer, at din udvikling sker både fagligt og personligt.

DEN RIGTIGE KANDIDAT HAR FØLGENDE KVALIFIKATIONER

 • Du har afsluttet HHX, STX, EUX, HF eller HTX. Hvis du kommer fra STX, HF eller HTX, skal du tage de 5 ugers supplerende grundforløbsundervisning (EUS).
 • Du er meget serviceminded
 • Du passer ind i vores værdier og vil være med til at udvikle virksomheden
 • Du er nysgerrig og elsker at lære nye ting
 • Du er nysgerrig på IT, og elsker at lege med EXCEL
 • Du taler og behersker engelsk og gerne andre sprog

ANCOTRANS TILBYDER

 • En grundig oplæring i økonomi- og regnskabsrelaterede opgaver, hvor du hurtigt får selvstændigt ansvar for specifikke opgaver
 • En spændende, travl og afvekslende hverdag
 • Fagligt spændende og velfungerende arbejdsplads med masser af godt humør
 • En seriøs arbejdsplads i vækst
 • Gode muligheder for fastansættelse efter udstået elevtid
 • En ansættelse med ordnede forhold, med bl.a. frokost, frugt, massage, forsikrings- og sundhedsordning

ER DU EN AF VORES NYE KOLLEGAER?

Så bliver du en del af Nordeuropas førende transportvirksomhed inden for container kørsel med egne kontorer i Gøteborg, Helsingborg, København, Köln, Aarhus, Hamburg og Rotterdam - og en stærk vision om mere.

I al ydmyghed synes vi, at vi tilbyder en af de bedste arbejdspladser, du kan finde. Vores medarbejdere vurderer vores arbejdsplads med en stabil samlet score på 8,4 ud af 10, og vores kolleger har en tendens til at blive her i mange, mange år.

Og hvorfor? Vi hører ofte, at det skyldes:

 • Vores fleksible arbejdspolitik - Der skal være balance i livet
 • En velorganiseret arbejdsplads med bl.a. pensionsordning, massage, frugt, frokost, sundhedsforsikring, gratis parkering mv. - vi anerkender vores medarbejdere på mange måder
 • Seje og sjove kollegaer i et uformelt arbejdsmiljø med fokus på sociale aktiviteter (Fx vores årlige AncoParty) - vi ved, hvor vigtigt det er at føle, man hører til!
 • Gode muligheder for personlig udvikling - mennesker i vækst er også en virksomhed i vækst
 • En arbejdsplads med fokus på innovation, vidensdeling og kompetenceudvikling
 • Korte veje til beslutninger, implementering og resultater - som familieejet virksomhed er der ikke så langt til relevante beslutninger, og ingen betragtes som "endnu et nummer".

Ansættelsesstart er hurtigst muligt, og vi behandler ansøgninger løbende.

Har du spørgsmål omkring stillingen som økonomielev så ring eller mail til Peter Bresnov, Accounting Manager på mobil +45 4122 2023 - peb@ancotrans.dk

Vi ser meget frem til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Anders Nielsen & Co/ANCOTRANS 

Balticagade 16 
8000 Aarhus

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Accounting Manager, Peter Bresnov
(+45) 41 22 20 23
peb@ancotrans.dkFind vej

.

Lidt om os

Ancotrans er en af Danmarks ældste familieejede virksomheder med 140 år på bagen og 5. generation på direktørposten. 

Vi er en handlekraftig virksomhed, som drives frem af viljen til vækst og modet til forandringer. Dagligdagen er præget af fokus på vækst, kundeservice, udvikling og gode resultater i kraft af vores dygtige medarbejdere. Samtidig arbejder vi hver dag hårdt på, at skabe et fantastisk arbejdsmiljø ud fra vores værdisæt, som alle i virksomheden, har været med til at definere. 

Læs mere om vores værdier og kultur her: https://career.ancotrans.com/pages/culture-and-values 

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®