FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation til København og Nordsjælland

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?

  • Vil du være med til at skabe fremtiden og indgå i et team med fokus på den gode kundeoplevelse?
  • Er du motiveret af at lære nye ting, og vil du med på beatet i forhold til f.eks. netværk, digital kommunikation og fiber?
  • Vil du bruge din tekniske interesse og arbejde med den nyeste teknologi og landets hurtigste infrastruktur?

Om jobbet

Som elektrikerlærling hos os vil du få mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier inden for Netværks- & Datakommunikation. Du vil være med til at skabe fremtiden inden for kommunikationsområdet, og være med til at sikre en god kundeoplevelse ved blandt andet at udføre dine opgaver rigtigt første gang.

Vi lægger stor vægt på vores værdisæt, som består af ansvar, åben, tillid, initiativ og resultater. Er disse værdier noget du kan genkende i din person og er du motiveret af en læreplads med udvikling og muligheder? Har vi fanget din interesse så læs videre.

TDC NET er en stor arbejdsplads i rivende udvikling og for at sikre de fremtidige færdigheder i koncernen ansætter vi nu elektrikerlærlinge til Field Service East.

Det er en forudsætning, at du på ansættelsestidspunktet har bestået elektrikeruddannelsens grundforløb og at du er motiveret til at forsætte uddannelsens hovedforløb med tilhørende forudbestemte valgfag. Hvis du endnu ikke har et kørekort, er det en forudsætning for ansættelsen at du erhverver kørekort hurtigst muligt, så du er i stand til at køre selvstændigt som et led i din uddannelse.

Uddannelsesforløbet

I din læretid vil du specialisere dig i blandt andet installationer indenfor fiber og coax. Din dagligdag vil give dig gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling. I TDC NET tilbyder vi en 4-årig kontrakt samt mulighed for fastansættelse efter endt læretid. Du bliver tilknyttet en fast mentor og vil også blive en del af et professionelt og erfarent team, der både vil støtte og vejlede dig gennem hele din læretid. I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Din uddannelse bliver bygget op med moduler på teknisk skole kombineret med praktikperioder hos TDC NET, hvor du kommer med ud på opgaver og får afprøvet dine færdigheder. Uddannelsesforløbet er udarbejdet i samarbejde med en ekstern elektriker-virksomhed, hvor du under din uddannelse vil komme i praktikforløb i stærkstrøm lige umiddelbart før og efter hovedforløbet.

Vores uddannelse er bygget op, så du får en specialviden inden for Netværks- & Datakommunikation og følgende valgfag er en forudsætning for uddannelsen:

  • Modul 1:1 - Netværks- & Datakommunikation
  • Modul 2:1 - Programmering og opsætning af kommunikations-netværk
  • Modul 2:9 - Avanceret fejlfinding, elektrisk støj og termografering
  • Modul 3:1 - Integrerede kommunikations-netværk

"Det er virkelig fedt at være med til at tage ansvar for egen læring. Allerede efter to år, fik jeg min egen firmabil og skulle selvstændigt køre ud på opgaver.

Når man står på egne ben, får man virkelig god mulighed for at dygtiggøre ens viden indenfor faget. Miljøet er dynamisk og jeg får lov til at arbejde med erfarne fagfolk, der med glæde deler deres viden og erfaring, især når der opstår komplekse problemer. Det giver en stærk følelse af samarbejde i forbindelse med opgaveløsningerne og det skaber en positiv atmosfære i hverdagen", siger Elektrikerlærling Victor.

Om dig

Vi forventer, at du er engageret og har en professionel og kundeorienteret tilgang. Kundepleje er en vigtig del af jobbet og det er derfor vigtigt, at du er god til at skabe gode relationer og agter at kommunikere positivt til slutkunder, som ikke nødvendigvis har samme tekniske viden som dig selv. TDC NET investerer i fremtiden, satser på dig og forventer til gengæld også, at du er kvalitetsbevidst og ansvarlig.

Om os

I TDC NET har vi en uhøjtidelig omgangstone med respekt for hinanden. Vi er +16 nationaliteter, med et aldersspænd fra 16 år til 67 år og dit køn går vi ikke op i. Alle er velkomne og hvis du er interesseret i at være en del af vores team og være med til at skabe fremtiden inden for Netværks- & Datakommunikation, så send os din ansøgning

"For at skabe de bedste rammer for vores lærlinges fremtid, tager vi et fælles ansvar for målrettet at styrke lærlingenes faglighed og kompetencer. Vi har en række aktiviteter og tiltag, som skaber rammen for et godt fællesskab, hvor der er plads til alle", siger Servicechef Mark Fischer Jaqué.

Kontaktinformation:

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt gerne Servicechef, Mark Fisher Jaqué på telefon 51 27 29 80

Arbejdssted:

Vi ansætter primært til Københavns området og Nordsjælland – men du er altid velkommen til at sende os en ansøgning.

Ansøgningsfrist:

Ansøgningsfristen er den 31. marts 2024

Vi indkalder løbende til samtaler, og afslutter processen når den rette kandidat er fundet, så skynd dig gerne at ansøge.

Du kan forvente at høre fra os indenfor 3 uger efter ansøgningsfristens udløb.

Klik her for at læse mere om TDC NET og hvordan det er at arbejde hos os.

Du ansøger via at klikke på ”Ansøg nu” i øverste venstre hjørne.

Vi opfordrer dig til ikke at inkludere et billede i dit CV eller din ansøgning. I TDC NET er vi dedikerede til at fremme en inkluderende kultur, som værdsætter diversitet, og vi er stolte af, at give lige muligheder til alle. Alle kvalificerede kandidater vil blive vurderet uafhængigt af etnicitet, religion, køn, kønsidentitet, seksuel orientering, handicap og alle de andre karakteristika, som gør os forskellige.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

TDC NET
Vi søger lærlinge til vores lokationer i København og Nordsjælland

Datoer

Ansøgningsfrist: 31. marts 2024
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Servicechef, Mark Fisher Jaqué
(+45) 51 27 29 80Find vej

.

TDC NET - fuld af fordele

Vær med hvor det giver mening
Den grønne omstilling har brug for en stærk digital infrastruktur. Hos os er du med til at levere de teknologiske løsninger. Til gavn for alle.

Fremtidens arbejdsliv er hos os
Vi arbejder målrettet med at skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø. Vores arbejdskultur er digitalt og fleksibel når det passer med opgaver og kollegaer. Velkommen til din nye hybride arbejdsplads.

Udvikling gennem udfordringer - med ansvar fra første dag
Få hurtigt ansvar og vær med i den største transformation i vores branche nogensinde. Bliv udfordret hos os.

Bliv en del af et stærkt netværk
Vær med til at forbinde Danmark sammen med både nye og erfarne kollegaer og mange forskellige dygtige, faglige kompetencer. I TDC NET er vi både drevet af og samlet om et stærkt netværk.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®