FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE


Vind et EF-legat på op til 25.000 kr. til din drømmerejse. Oplev verden, bliv klogere på dig selv, og styrk dit CV

EF er verdens største private uddannelsesorganisation. Hvert år hjælper vi tusindvis af unge mennesker med at opleve verden, få nye venner, udvikle deres kompetencer, og styrke deres CV gennem udlandsophold.

Du kan skræddersy dit ophold med EF, så det passer til netop dig, dine ønsker, og dine mål. Du kan vælge mellem 50 destinationer, 10 sprog, og over 150 forskellige programmer. Du kan, blandt andet, lave frivilligt arbejde, tage karrierekurser, tag et praktikophold i udlandet, forbedre dit forretningsengelsk, eller meget mere.

Vælg det kursus, som er det rette for dig. Hos EF tror vi ikke på, at der kun er én måde at lære sprog på. Derfor tilbyder vi sproglæring, som passer til den enkelte. Med opstart hver mandag og kurser som kan vare alt fra 2 - 52 uger, vælger du selv længden og intensiteten af dit kursus sammen med valgfag efter interesse.

EF Intensivt kursus

Med det intensive sprogkursus opnår du størst fremgang under dit udlandsophold. Kurset kan anbefales til seriøse studerende, der særlig har brug for at lære et sprog af faglige grunde. Vores strukturerede pensum omfatter 32 lektioner om ugen (samlet undervisning er 21 timer og 20 min.). Du bliver fortrolig med at bruge sproget i både skrift og tale.

Vores almene sproglektioner udvikler både din grammatik og dit ordforråd, mens de projektbaserede lektioner forbedrer dine kommunikative evner. Vores intensive kursus tilbyder det maksimale antal af valgfagslektioner (SPIN) for at sikre, at du opnår dine mål med succes. Valgfagslektionerne fokuserer bl.a. på sprogkundskaber, professionel udvikling, kultur, kunst, eksamens- eller universitetsforberedelse og kan tages via klasseundervisning og online.

Læs spansk og arbejd frivilligt i Costa Rica:

En utrolig populær destination blandt EF elever også der gerne vil lære spansk bland noget af verdens smukkeste natur som er af største betydning for Costa Ricas beboere. Det store fokus på økoturisme skaber også nogle fantastiske muligheder for dig der drømmer om også at pryde dit CV med frivillig erfaring.

Eksempler på frivilligt arbejde i Costa Rica:

  • Wildlife rescue and rehabilitation
  • Social work with children and teens
  • Community food programs

Praktikophold I Frankrig:

Ved hjælp af klasseundervisning, kan du forbedre dine sprogfærdigheder og lære at skrive et CV, samt udvikle din interviewteknik. Efter undervisningen træner du dine nye sprogfærdigheder med ulønnet deltidsarbejde i en virksomhed. Du udvikler fagspecifikke sprogfærdigheder og høster værdifuld, international erhvervserfaring. Ved afslutning af programmet modtager du et EF Praktikbevis.

Forretningsengelsk i Miami Beach

Få værktøjer og opnå færdigheder i virksomhedslære, alt mens du får en solid forståelse for virksomhedsprincipper. Der bliver undervist ud fra tidssvarende og autentiske læringsværktøjer, fra både den virkelige verden og case-studier.


Sted

EF Education First
Trommesalen 7
1614 København

Ansøg om et EF-legat!Find vej

.

Om EF Education First

Hos EF Education First tror vi på, at verden bliver et bedre sted, når mennesker forsøger at forstå hinanden. Siden år 1965 har EF hjulpet millioner af mennesker med at se nye steder, opleve nye kulturer og lærer nye fænomener om verden og om dem selv.

Vores eksperimenterende læringsprogrammer - fokuseret på sprog, rejser, kulturel udveksling og uddannelse - hjælper med at gøre drømme til virkelighed for mennesker i alle aldersgrupper og nationaliteter.

Er du interesseret i at vide mere om vores læringsprogrammer? Besøg vores programmer her eller bestil en gratis brochure direkte til din mail.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®