FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

DHL søger engageret kontorelev med HR som speciale

Forestil dig en karriere, hvor dit arbejde ikke bare er et arbejde. Du går på arbejde, fordi du brænder, for det du laver, og fordi du er god til det. Tiden flyver afsted, fordi du er et sted, hvor der er plads til at være dig selv; hvor vi har det sjovt og hvor du udvikler dig, både indenfor HR og som person. Og når ja! Så er rejsen aldrig kedelig, fordi du deler den med verdensklasse kollegaer!

Sådan kan en karriere hos DHL udforme sig, og hvis jobbet som kontorelev med speciale i HR lyder som noget for dig, så er det din ansøgning, vi venter på. Vi søger med ansættelse den 1. september 2024 og første arbejdsdag d. 2. september 2024.

DHL Global Forwarding Danmark består af 200 medarbejdere fordelt på vores to kontorer i Vejle og Kastrup. Vi vil gerne styrke vores lille, men meget passioneret, HR team bestående af en HR konsulent samt vores HR direktør – og derfor søger vi en motiveret, engageret og humørfyldt elev.

DHL tilbyder

Som HR elev i DHL Global Forwarding, vil du i løbet af din 2-årige elevtid få en uddannelse, hvor vi ligger vægt på, at du får en god dagligdag, hvor du får mulighed for at få og tage ansvar; og hvor du kan blive involveret i mange forskelligartede opgaver, både nationalt og internationalt. Selvfølgelig med støtte fra dine kolleger.

Du vil undervejs supplere din praktiske uddannelse med ophold på Niels Brock. Alt i alt skal du være på skole mellem 8 og 10 uger. På skoleforløbene bliver du introduceret til en række områder, som du skal bygge videre på i virksomheden.

Som elev i DHL, vil dine arbejdsopgaver bl.a. inkludere administration af rekruttering, kurser, HR-systemer og løn. Derudover vil du lære om kommunikation og koordinering af projekter og events – samt andre opgaver indenfor og tæt på HR-faget.

For at søge jobbet skal du:

  • Have bestået HHX/EUX - eller STX/HF/HTX suppleret med det adgangsgivende 5 ugers EUS kursus
  • Være klar på en 2-årig praksisorienteret uddannelse, hvor du skifter mellem arbejde og skole
  • Trives med IT-systemer og kunne kommunikerer på både dansk og engelsk
  • Kunne beskrive dig selv som lærevillig, nysgerrig og ambitiøs
  • Være klar til at træde ind i en branche, hvor ikke to dage er ens

Af os kan du forvente:

  • En attraktiv karrierevej, hvor mulighederne er mange
  • Kollegaer og en leder, som guider dig gennem hele forløbet
  • Udvikling, sparring og ansvar i et dynamisk arbejdsmiljø
  • En ligeværdig del af verdens største og mest internationale logistik virksomhed
  • Kantineordning, sundhedsforsikring, interne kurser og mulighed for efteruddannelse

Opstart: 1. september 2024 (første arbejdsdag er 2. september)

Arbejdsplads: Kirstinehøj, Kastrup, Danmark, dog fra 1. oktober i nye lokaler på Amager Strandvej, Kbh

Arbejdstid: 37 timer excl. frokost

Skoleophold: 8-10 uger hos Niles Brock

Kompensation: Attraktiv elevløn, bonusordning, 25+5 feriedage pr. ferieår og en fritvalgsordning (en opsparing fra virksomheden på 9% om måneden, der udbetales én gang om året i december). Er du voksenelev (over 25 år) vil du blive omfattet af en pensionsordning.

Sådan søger du: Vi holder samtaler løbende, og da vi ansætter, så snart de rette personer er fundet, opfordrer vi til, at du sender din motiverede ansøgning hurtigst muligt. Din ansøgning skal som minimum indeholde dit CV, en kopi af dine eksamensbeviser - og hvis du er over 25 år en realkompetencevurdering (RKV).

Diversitet: Vi er en Solsikke-virksomhed; og diversitet og inklusion er en stor del af vores DNA. Uanset alder, nationalitet, etnicitet, køn, religion, seksualitet, politisk overbevisning eller fysiske og/eller psykiske formåen, så overvej om dette ikke er stillingen for dig, og hvis det er, så send os din ansøgning - hellere i dag end i morgen. Vi tager annoncen ned, når vi har fundet det rette kandidat.

Har du spørgsmål til jobbet er du mere end velkommen til at kontakte vores HR Direktør Christoffer Hagen på hr.dgf.dk@dhl.com

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DHL Global Forwarding
Kirstinehøj 42
2770 Kastrup

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

HR Direktør Christoffer Hagen
hr.dgf.dk@dhl.comLær os bedre at kende


Find vej

.

Om DHL Global Forwarding

DHL Global Forwarding Danmark hører til DHL Group, som består af fem divisioner, der tilsammen beskæftiger mere end 600.000 medarbejdere i mere end 220 lande og territorier. Uanset lokation er målet at bevare positionen som verdens førende logistikvirksomhed, og derfor er digitalisering, sustainability, ledelse samt diversitet og inklusion i højsædet. Hos DHL Global Forwarding Danmark er vi 220 medarbejdere fordelt på flere kontorer. Alle lokationer beskæftiger sig med sø- og luftfragt og servicerer kunder indenfor stort set alle brancher. Kulturen er familiær, og vi gør en dyd ud af at arbejde for vores fælles vision “Connecting people, Improving lives” og vores værdier Respect and Results.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®