X
top

Om elevportalen

Vi hjælper dig med at finde din fremtidige karrierevej.

Vi arbejder for at du får en fremtid, der inspirerer og begejstrer

For det mener vi, du fortjener!

elevportalen.dk er Danmarks største formidler af elev- og trainee stillinger. Vi formidler elevkampagner for størstedelen af landets elevsøgende virksomheder og repræsenterer store såvel som små virksomheder indenfor det offentlige og private erhvervsliv. 

Vi giver dig de nyeste elevstillinger hver dag!

 

ALLE ELEVPLADSER
UNDER ET TAG

Uddannelserne

Det kan være en jungle at finde rundt i de mange uddannelsesretninger. Vi giver dig et overblik over de mange muligheder.

CV og ansøgning

Mangler du inspiration til at få skrevet en ansøgning, der skiller sig ud? Skal dit CV opgraderes, så giver vi dig gode råd til, hvordan du opsætter det overskueligt.

Hvad virker, når du søger job?

Er du i tvivl om hvilken virksomhed du skal vælge? Hvordan man skriver en ansøgning og CV? Eller hvordan du skal forberede dig til jobsamtalen? - Vores jobsøgningsekspert giver dig tips og tricks til forskellige dele af jobsøgningsprocessen.

MØD ELEVERNE

Bliv inspireret af andre unges historie og få indblik i deres arbejdsopgaver og elevplads.

Serious Business & Education News

Uddannelsesavisen NEXTSTOP har eksisteret siden 2006 og er en avis, der er fyldt med elevstillinger, uddannelsesmuligheder, studiejobs og redaktionelt stof, der bl.a. sætter fokus på elevuddannelserne og deres mange muligheder.

 

Opret din profil
i dag!

Når du opretter en profil er du et skridt tættere på en elevplads. Når vi kender dig er det meget nemmere for os at holde dig opdateret med de karriereveje, der passer lige netop dig.

Opret profil

Læs også de spændende karrierefortællinger fra livet som elev/trainee

Mød nogle af Danmarks fantastiske virksomheder og hør om karriere- og uddannelsesmuligheder, andre unges erfaringer og meget mere. Læs de spændende historier og bliv inspireret!

Læs mere

Vi er din genvej til fremtiden

Bliv en del af os! Vi er et netværk af mere en 25.000 unge, der har fokus på den fremtidige karrierevej. På elevportalen.dk giver vi dig indsigt i de forskellige uddannelsesretninger, spørger dig til dine holdninger om job og karriere og ser det som vores mission at hjælpe dig videre.