FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

ELEKTRONIKFAGTEKNIKER I SØVÆRNET


DU ER MED TIL AT VEDLIGEHOLDE FORSVARSMINISTERIETS KONCERN MEST AVANCEREDE ELEKTRONISKE UDSTYR

Hvis du finder det super spændene at rode med navigations- kommunikations og dataudstyr i en helt speciel kaliber - kan du søge om at blive elektronikfagtekniker elev i Forsvarsministeriets område.

ADGANGSKRAV

  • Mindst 18 år ved uddannelsens start.
  • Har Teknisk Skoles grundforløb 40 uger på Strøm, Styring og IT, Elektronik og svagstrømslinjen med gode karakterer i alle fag. Grundforløbet skal være gennemført indenfor de sidste 5 år.
  • Opfylde Forsvarets basale helbredskrav.

UDDANNELSESFORLØB

BASISUDDANNELSE

Søværnets basisuddannelse, der varer 4 mdr. Læs mere om søværnets basisuddannelse.

PRAKTIKFORLØB

Praktikforløb på værksted i Frederikshavn eller Korsør. Praktikken veksler med de tre første skoleforløb (H1, H2 og H3) på en tekniskskole.

FUNKTIONSUDDANNELSE

Undervisning i Søværnets systemer.

SVENDEPRØVE

Fortsættelse af den praktiske del, dels på værkstederne og dels til søs på Søværnets skibe, praktikken veksles med skoleforløb og du afslutter uddannelsen med en svendeprøve. Når du er uddannet, vil de fremtidige tjenestesteder blive på Søværnets skibe i Frederikshavn eller Korsør.

UDSENDELSE

Du kan blive udsendt under den sidste del af praktikken. Søværnets togter varierer fra ca. 14 dage til 3 måneder afhængig af skibstype og opgaver. Søværnet løser opgaver ved Færøerne og Grønland, samt andre oversøiske internationale operationer.
Læs mere om udsendelse med Forsvaret.

HER ER DIN VIRKELIGHED

Hvad bliver min løn?

Elevløn, hvis over 25 år voksenelevløn.

Hvor lang tid tager uddannelsen

Grundforløb, og 3½ år på hovedforløb.

Din kommende arbejdsgiver:

Forsvarsministeriets område.

Hvornår er der afprøvning?

Løbende.

Har vi fanget din interesse? Læs mere her

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Forsvarets Uddannelser
Hele landet

Praktisk

Ansøgningsfrist: 1. juni 2022
Tiltrædelse: Efter aftale

Information

www.forsvaret.dk

Har du spørgsmål?

fko-sv-n113@mil.dk


.

Find din elevplads

Har du det rette grundforløb eller den rette grunduddannelse, kan du søge de forskellige elevstillinger i Forsvaret. Og når du er færdig, får du et svendebrev, som du selvfølgelig også kan bruge uden for Forsvaret. Der er to veje til at søge en elevplads afhængigt af, om den er civil eller militær. Militære elevpladser søges via ansøgningslinket på den enkelte uddannelsesbeskrivelse, mens de civile slås op løbende.

Mere fra Forsvaret

Kom tættere på os :)


() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®