Kickstart din karriere som revisortrainee i Baker Tilly i København eller Odense

Er du helt tosset med tal og nysgerrig på at komme ind i varmen i revisorbranchen?
Vi søger ambitiøse revisortrainees med opstart i efteråret 2022

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøg nu

WhiteAway Group søger en Sales Coordinator Trainee


Vi søger en Sales Coordinator Trainee med flair for koordinering og kundeservice. Er du på udkig efter udviklingsmuligheder og ny læring? Er du serviceminded og interesseret i at hjælpe kunder såvel som kollegaer? Ja? Så læs med her!

Hos WhiteAway Group har vi fortsat travlt med at udvikle vores position på hvidevaremarkedet i hele Skandinavien, og vores ambitioner for forretningen er høje. Vores ambitioner er et afsæt for nye ideer og projekter, som faciliterer udviklingen af vores medarbejdere og WhiteAway Group. Vores ledere og medarbejdere er afgørende for vores fremtidige succes. Kort sagt, udvikling driver os. Men udvikling af vores medarbejdere er den største bedrift.

Som Sales Coordinator Trainee bliver du en del af vores interne salgs-backup for vores Wholesaleafdeling, hvor vi er specialister i salg til erhvervskunder. Du kommer til at indgå i et koordinatorteam med fire erfarne og ambitiøse kollegaer, som alle står klar til at bidrage til din læring og udvikling. Du kommer til at arbejde med komplekse koordineringsopgaver i forbindelse med håndteringen af vores mange erhvervskunder. Det er derfor vigtigt, at du har øje for detaljen og fokus på at levere gode kundeoplevelser. Du vil dagligt være i tæt sparring og dialog med vores dygtige Key Account Managers, hvor I i samarbejde sikrer gode kundeoplevelser over hele Danmark. Du bliver en del af et team, der vil sørge for, at du får muligheder for at udvikle dig og lære. Det er vi ret gode til.

Jobbet

 • På sigt være den primære ansvarlige for håndtering af al koordinering og planlægning i relation til vores erhvervskunder
 • Medansvarlig for daglig ordrebehandling sammen med dine Sales Coordinator kollegaer 
 • Tage imod henvendelser fra erhvervskunder via mail og telefon
 • Tage del i at levere den bedste kundeservice for vores mange kunder
 • Daglig koordinering med inhouse kollegaer, eksterne distributører samt agere backup for vores Key Account Managers

Din profil

 • Du har eller er på en relevant uddannelse – erfaring med koordinering og kundeservice er et plus 
 • Du er dygtig til at koordinere – både for dig selv og andre 
 • Du er en selvstarter, struktureret og stabil i dit arbejde 
 • Du navigerer naturligt i IT systemer og er dygtig til at lære nyt. Kendskab til Navision og Excel er et plus, men ikke et krav 
 • Du værdsætter at hjælpe kunder såvel som kollegaer

Vi tilbyder en ret fantastisk arbejdsplads, inklusiv:

 • Vi tror på, at korte beslutningsveje er grunden til vores innovative virksomhedskultur – den gode idé får fart på hos os
 • Et miljø der fordrer faglig sparring og personlig udvikling
 • Attraktive rammer for jobbet: fleksible arbejdstider (der skal være plads til et helt liv), sundhedsforsikring, frokostordning, fitness-rum, aktiv personaleforening. Blot for at nævne nogle

Spørgsmål og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Teamleder B2B, Thomas Theil Jakobsen, på mail tht@whiteaway.com. Send en kort ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi indkalder til samtale løbende og går efter opstart hurtigst muligt, når vi har fundet den rette kandidat. Vi modtager kun ansøgninger via 'ANSØG NU'-knappen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

WhiteAway Group
Agerbæksvej 21
8240 Risskov 

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. august 2022

Kontakt

Teamleder B2B, Thomas Theil Jakobsen
tht@whiteaway.com.

Om WhiteAway Group

Vi drives af udvikling. Vi er købmænd. Passionerede mennesker, der bygger vores forretning op på drive og ambitiøse initiativer. Vi sælger og fragter hårde hvidevarer gennem vores mange online shops, franchise-butikker og salg til erhvervet. Ideen opstod i baglokalet til en dansk køkkenbutik med en ny tilgang til markedet og et digitalt mindset. Fundamentet er innovation, ærlighed og den enkle, gode kundeoplevelse. Det er vores DNA. I dag, er vi de førende inden for vores felt i Skandinavien, hvor kunderne kender os som Skousen, tretti og whiteaway. Vi bestræber os på altid at udvikle os – derfor sætter vi også barren højt for os selv. Hos WhiteAway Group finder du en åben og energisk kultur med 280 passionerede kollegaer, som byder dig velkommen ombord på rejsen. Sammen udfordrer vi status quo.


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Bliv salgselev med speciale i produktudvikling

Vil du arbejde i et internationalt miljø, og være med til at skabe nye produkter og følge deres rejse fra ide til færdigt produkt?

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere