Bliv revisortrainee i KPMG 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisortrainee  

- hos Christensen Kjærulff 

Drømmer du om en karriere som revisor med spændende arbejdsopgaver og skarpe kollegaer i et professionelt arbejdsmiljø? Så bliv en del af vores kontor i hjertet af København!

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Ansøgningsfristen er udløbet

DTU søger laborantpraktikant til histologi og molekylære analyser


Er du vores nye laborantpraktikant? 

I tilknytning til DTU Sund Core Facility søges en laborantpraktikant. Sund Core Facility arbejder på tværs af de forskellige afdelinger på instituttet. Dels i forbindelse med instituttets infrastruktur inden for Histologi, Cellekulturer, Flowcytometri og Next generation sequencing (NGS) herunder også forskellige PCR-tekniker; genotypening mv. Dels i forbindelse instituttets forskellige forskningsgrupper inden for immunologi, cancer terapi og livstilssygdomme med flere.

Gruppen du bliver en del af bestå af 11 personer (laboranter/laboratorietekniker).

Jobbet

Som laborantpraktikant, vil du i løbet af praktiktiden rotere mellem flere af instituttets sektioner/grupper og aktivt indgå i de daglige opgaver. Det være sig eksperimentel forskning, kvalitetssikring af nye og gamle arbejdsmetoder, diagnostik, arbejdsmiljø, sikkerhedsarbejde m.m.

SDu vil blive uddannet i histologiske, Immunologiske og molekylære teknikker.

Vores forventninger til dig 

 • Du har ved praktikperiodens start bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen.
 • Du arbejder omhyggeligt, systematisk og effektivt.
 • Du kan lide både at arbejde selvstændigt og i teams.
 • Du har et godt humør, er pligtopfyldende og ansvarsfuld.
 • Du har forståelse for naturvidenskabelige grundfag og ønsker at dygtiggøre dig inden for dette område.
 • Da DTU både har mange udenlandske studerende og ansatte, skal du have mod på at tale og skrive på engelsk.

Vi tilbyder

 • Du vil blive en del af et spændende og udfordrende universitetsmiljø med gode og engagerede kollegaer.
 • Et godt arbejdsmiljø, hvor vores forskellighed og komplementerende kompetencer ses som et plus.
 • Du vil opleve en stor variation i arbejdsopgaverne.
 • Tværfagligt samarbejde molekylærbiologer, biokemikere, genetikere, m.fl. med fokus på igangværende og nye forskningsprojekter.
 • Internationalt forskningsmiljø med mange studerende.
 • Oplæring i relevante analyser i en rækkefølge der passer dig.

Du vil få en god, solid og teknisk uddannelse som laborant, hvor flere af følgende teknikker kan indgå. ELISA, Affinitets chromatografi, SDS-PAGE, celledyrkning, histologi, FACS, qPCR/PCR, Next generation sekventering (NGS), Mikrobiologi, GMO arbejde.

Løn og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet.

Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2023. Ansættelsessted er DTU Sundhedsteknologi, Kemitorvet, bygning 202, 2800 Lyngby.

Ansøgning og kontakt 

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 1. oktober 2022. Ansøg via. 'ansøg nu', hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. 

Du er velkommen til at kontakte Teamleder Marlene Danner Dalgaard marld@dtu.dk eller Laboratorietekniker Henriette Vorsholt hevo@dtu.dk / 61684264, hvis du ønsker at høre mere om stillingen.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen. 

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 13.400 studerende og 5.800 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
Kemitorvet, Bygning 202
2800 Kgs. Lyngby 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 1. oktober 2022
Tiltrædelse: 1. februar 2023

Kontakt

Teamleder Marlene Danner Dalgaard
mail: marld@dtu.dk

Laboratorietekniker Henriette Vorsholt
mail: hevo@dtu.dk
tlf.: 61684264.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Mere fra DTU

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere