FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Energisk og selvstændig elev - med interesse for rejser - søges!

Nu har du chancen for at arbejde med helt Unique rejser, mens du tager en spændende 2-årig kontoruddannelse med speciale i administration.

Vi lover dig at du ikke kommer til at kede dig, og at du kommer til at arbejde med hele processen i forhold til at producere en rejse.

Sammen med resten af Team Unique Travel bliver én af dine mest prioriterede opgaver at give rejsebranchens bedste service til vores kunder. Trustpilot vidner om at vi ligger helt i toppen på listen over alle danske rejsebureauer, og den placering agter vi at fastholde. Vil du med på rejsen?

Et bredt uddannelsesforløb

Hos os er der ingen dage der er ens. Det betyder at du kan se frem til en alsidig uddannelse, hvor du kan udvikle dig personligt og fagligt, og du får selv mulighed for at præge dit uddannelsesforløb. Du vil også allerede i uddannelsesforløbet blive tilbudt forskellige ansvarsområder indenfor administration. Derfor forventer vi, at du er max engageret, ordentlig, en teamplayer og ansvarsbevidst. I rejsebranchen går tingene ofte stærkt, og du skal kunne trives i et miljø med fart på, højt humør og være omstillingsparat.

Vi sørger samtidig for, at du under dit uddannelsesforløb hos Unique Travel får indblik og kendskab til alt fra kundeservice, salg, udvikling af produkter, økonomi, markedsføring mv.

Du bliver en del af et team på 7 (snart 10) kolleger i Danmark der holder til i lyse og hyggelige lokaler, midt i smuk natur og tæt på Holbæk.

Vores forventninger til dig

  • En uddannelsemæssig braggrund med kvalifikationer til en kontoruddannelsen med specialer 
  • Du skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret, bevare overblikket og kunne tage ansvar for opgaven. Derudover skal du være omstillingsparat og klar på at påtage dig nye opgaver. 
  • Du skal være god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt. 
  • Du skal være god til IT, lærenem og have god forståelse for IT-systemer. 
  • Du skal være mødestabil, have et godt drive og gerne en stor interesse for rejser.

Som ansat hos os bliver du en helt naturlig del af Team Unique Travel, på lige fod med dine kollegaer. Vi forventer at du er nysgerrig, og tager opgaver til dig, ligesom du udover dine daglige opgaver vil arbejde med forskellige ad hoc-opgaver.

Vi tilbyder

  • En spændende arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra medarbejder til ledelse, samt fra idé til handling. Vi arbejder derfor i et travlt og dynamisk miljø, og hvor alle kan blive hørt, alle har lov at tænke ud af boksen og komme med nye ideer. 
  • Du bliver en del af et frisk team, og et arbejdsmiljø hvor tonen er uformel. Hvor der løftes i flok, og man er omstillingsparat. 
  • En international kontaktflade med vores udenlandske samarbejdspartnere. 
  • At arbejde med (efter vores mening) branchens bedste rejser, og fleksibilitet, for at imødekomme alle kunder med en personlig og skræddersyet rejse.

Ansøg nu!

Vi behandler ansøgningerne løbende. Tiltrædelse er hurtigst muligt eller efter aftale. Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Tilde på tlf. nr. 59 49 86 30. Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Unique Travel
Severinsmindevej 6
4420 Regstrup

Datoer

Ansøgningsfrist: 20. februar 2023
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Tilde
(+45) 59 49 86 30


Find vej

.

Hvem er vi?

Unique Travel blev startet af Ricko og Tilde Bastegaard, der stadig står for den daglige drift i firmaet. Firmaet er skabt med en passion for rejser, og ønsket om at give en personlig, god og ærlig kundeservice. Unique Travel ligger Nr. 1 blandt danske rejsebureauer på Trustpilot. Unique Travel er for nyligt blevet en del af Primo Tours, en vestjysk iværksætter-virksomhed fra 2009, og der er udsigt til en spændende udviklingsrejse med det samarbejde. Vores organisation er flad og der er ikke langt fra tanke til handling. 

Primo Tours koncernen består udover Unique Travel af 10 rejsebureauer, der alle har eget DNA og målgruppefokus: Primo Tours, Århus Charter, SunCharter, VERDN, Nortlander, DanSki, Slopetrotter, USA Tours og DANexplore. Samlet sender vi årligt ca. 200.000 glade gæster på ferie.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®