FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

ELEV 2023

Vi søger elever til jem & fix butikkerne i Region Nordjylland

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

Jobbeskrivelse

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet i din butik, og du opnår hurtigt ansvar for egne vareområder. Dagligdagen er præget af højt tempo og varierende arbejdsopgaver, så du skal kunne lide at have flere bolde i luften og yde dit bedste hver dag. Som person ser vi gerne, at du er fuld af energi og har motivationen helt i top - til gengæld giver vi plads til læring og personlig udvikling i en organisation, der er præget af vinderkultur og sammenhold.

Eftersom uddannelsen veksler mellem teori og praksis, er der indlagt skoleophold, hvor du, sammen med andre jem & fix elever fra hele landet, opnår teoretisk grundlag for uddannelsen og styrker din koncept- og forretningsforståelse. Opholdene foregår på IBC - Innovationsfabrikken i Kolding, og der er seks skoleophold af en uges varighed hver, i alt fordelt på de to år, som uddannelsen varer.

Har du lyst til at udvikle dine kompetencer efter endt uddannelse, og har du lederpotentiale, har jem & fix mange muligheder for dig der gerne vil mere, via vores interne uddannelsesakademi.

I jem & fix vægter vi din uddannelse og det stærke fællesskab højt – derfor er overnatning i forbindelse med skoleopholdene påkrævet – jem & fix betaler naturligvis for dette.

Vi søger i følgende byer:

Viborg, Fjerritslev, Dronninglund, Nibe, Klarup, Løgstør, Thisted, Aalborg SV, Nørresundby, Aars, Nykøbing M, Skagen, Sæby, Otterup, Aabybro, Holstebro, Fredericia, Hedensted, Hadsten, Hurup, Ringe, Nexø, Juelsminde, Bramming, Store Heddinge, Lystrup, Gilleleje, Kokkedal, Ølstykke, Rudkøbing, Tølløse, Hinnerup, Asnæs, Gørlev, Vejen, Odense SV, Varde, Grindsted, Sønderborg, Esbjerg V, Grenaa, Faaborg, Skjern, Haderslev, Tønder, Nyborg, Odense M, Vojens, Skanderborg, Assens, Ebeltoft, Holbæk, Korsør, Kalundborg, Nykøbing F, Næstved, Køge, Slagelse, Nykøbing Sj, Roskilde, Frederiksværk, Hillerød, Tårnby, Randers S, Måløv, Rønne, Ishøj, Helsinge, Glostrup, Sorø, Karlslunde, Galten, Tranbjerg, Skibby, Skælskør, Faxe, Kjellerup

Din baggrund:

 • HHX, EUX (detail, handel, kontor)
 • EUS, GF2 (detail )
 • HG (adgangskrav til detailhandelsuddannelsen med specialer skal stå på beviset)
 • HF, STX, HTX, skal din uddannelses suppleres med de merkantile kompetencer fra Handelsskolens grunduddannelse, i alt 5 uger

Vi forventer, at du

 • Brænder for salg og trives i et tempofyldt miljø.
 • Er klar på en uddannelse fyldt med nye indtryk og en masse læring.
 • Kan yde kundeservice ved kassen og på salgsarealet.
 • Arbejder selvstændigt og har let til smil.
 • Bidrager til den positive stemning i butikken.

Vi tilbyder dig

 • En vinderkultur i et stærkt koncept.
 • Hurtigt ansvar for egne produktområder.
 • En personlig vejleder, der hjælper og støtter dig gennem din uddannelse.
 • Mange muligheder for udvikling af kompetencer efter endt læretid.
 • Deltagelse i den årlige jem & fix personalefest.
 • Personalerabat hos jem & fix, Harald Nyborg og Daells Bolighus.

Lyder det interessant? så send os din ansøgning hurtigst muligt

Stillingerne ønskes besat 1. september 2023, så send os din ansøgning snarest muligt. Vores kandidater vurderes og indkaldes til samtale løbende.

jem & fix som arbejdsplads:

Hos os er der en flad struktur og højt til loftet. Vi arbejder alle engageret for at udvikle os indenfor personlige kompetencemål, som er i tråd med vores koncept og vækstmål.

Du får en struktureret introduktion til jobbet, og bliver tilknyttet en erfaren kollega under din uddannelse

Derudover tilbyder vi dig en lønpakke inklusiv bonusordning, Fritvalgslønkonto, og sundhedssikring fra dag et. Mulighed for rabatkort med 20% på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 2000 jem & fix kolleger.

Din geografi

jem & fix har 126 butikker fordelt over hele Danmark, så vi finder helt sikkert også den rette butik til at skabe rammerne om din uddannelse. Vi kalder til samtale efter din bopælsadresse, men har du specielle ønsker til geografien bedes du anføre dette i forbindelse med at du sender din ansøgning på vores hjemmeside.

Vil du vide mere om vores elevuddannelse, kan du klikke dig ind på www.jemogfix.dk/elev - her kan du se vores elevfilm og læse mere om vores elevers hverdag.

Hvis du har yderligere spørgsmål til uddannelsen, er du velkommen til at sende os en mail på: elevplads@jemfix.com

Vi glæder os til at høre fra dig

Ansøgningsfrist: 31. juli 2023

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

jem & fix
Nordjylland

Datoer

Ansøgningsfrist: 31. juli 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt


.

Elev i jem & fix

Interesserer du dig for salg, service og samarbejdet med andre? Så start din karriere som elev i jem & fix.

Hvert år søger vi elever til vores mange butikker i hele landet. Du får mulighed for at gøre karriere i en spændende branche, og vi investerer i gode hoveder og hænder, der kan drive vores succesfulde koncept videre. Vi søger dig, som ønsker en målrettet uddannelse med fokus på dig og dine udviklingsmuligheder.

() På lager
  Gem til senere

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®