FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

BYG DIN FREMTID I STARK – BLIV CHAUFFØRELEV

Vil du arbejde i en international og markedsledende virksomhed, hvor du bliver taget alvorligt, og hvor faglighed bliver vægtet højt? Har du fokus på fakta og detaljer, samtidig med at du opretholder en positiv og kundefokuseret attitude og kan du sikre en optimal håndtering og høj standard af levering af varer? Så er dette din mulighed for at kickstarte din karriere i STARK som chaufførelev.

Du vil som chaufførelev i STARK få en målrettet og seriøs uddannelse (af 3,5 års varighed), der veksler mellem skoleperioder og praktikforløb, og som vil danne rammerne for mange fremtidige muligheder.

Du får

 • Et unikt netværk af elever i samme job som dig
 • Tilknytning til en lokal mentor gennem hele dit uddannelsesforløb
 • Personlig og faglig sparring med både uddannelsesansvarlig, leder og HR gennem hele din uddannelse
 • Et socialt og fagligt fællesskab med kollegaer i forretningerne med forskellige baggrunde, der er klar til at sparre og supporte dig
 • Udfordringer i en dynamisk hverdag med fokus på kundeservice og håndværk

Som elev i STARK kan du forvente, at vi tager din karriere alvorligt. Uddannelsen giver dig en praktisk og udfordrende hverdag, hvor du får masser af ansvar, og hvor din indsats og dit engagement værdsættes. Kort og godt: Vi uddanner dig, fordi vi vil satse på dig.

Bliv klædt på til din fremtidige karriere

Som chaufførelev i STARK bliver du en del af STARKs store og anerkendte logistik set up, og du får din daglige gang bag rattet i én af vores 160 lastbiler, som hver dag leverer varer til vores kunder i hele landet. Din fornemmeste opgave er at levere varer til kunderne på rette sted, til rette tid og i den rette mængde.

Opgaverne som chaufførelev er blandt andet:

 • Kørsel i egne STARK lastvogne med kran i størrelsen 8-22 TM
 • Planlægning og optimering af ruter
 • Kundebetjening på byggeplads/leveringssted
 • Truckkørsel ved læsning/aflæsning af lastvogn
 • Plukning, emballering og læsning af kundeordrer
 • Vedligeholdelse af lastbil og kran
 • Anvendelse af IT-værktøjer, herunder GPS baseret tablet
 • Ansvar for levering af varer til tiden

Kvalifikationer

I STARK er der uddannelsesmuligheder for alle – vi vil gerne i dialog med dig uanset hvilken uddannelsesbaggrund du har. Vi optager både unge fra ungdomsuddannelser, men vi har også mange, der kommer som voksenelever, mesterlærelever eller der kommer med en realkompetencevurdering Eneste krav er, at du skal opfylde kravet til Vejgodstransportuddannelsen, om et gennemført grundforløb del 1 og/eller 2 inden STARK kan indgå en uddannelsesaftale. Læs mere om uddannelsen og tjek optagelseskravene her.

Vi søger ambitiøse chaufførelever, der tør tage ansvar. Er det dig? Så send din ansøgning allerede i dag.

Ansøgning

Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Send din ansøgning, CV samt uddannelsesbevis/seneste adgangsgivende karakterer ved at benytte "Ansøg nu" knappen. Husk at angive hvilket geografisk område du foretrækker. Vær opmærksom på, at vi registrerer din ansøgning i vores elevjobbank og beholder den i op til 6 måneder.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

Om STARK

STARK vil være kundernes foretrukne samarbejdspartner. Vi er en virksomhed i konstant udvikling, hvor et godt arbejdsmiljø med medarbejderengagement og –udvikling vægtes højt. I STARK Danmark er vi ca. 2700 medarbejdere og mere end 80 forretninger. Vi servicerer primært håndværkere, men også virksomheder og private kunder. Vi er en del af STARK Group, der er Nordeuropas største forhandler og distributør af byggematerialer. STARK Group beskæftiger op mod 20.000 medarbejdere og har mere end 1000 forretninger.


Sted

STARK
Vi søger elever til følgende lokationer:

Aalborg, Distribution Brønderslev, Esbjerg, Frederikssund, Glostrup, Græsted, Helsingør, Hillerød, Holbæk, Holstebro, Køge, Nykøbing F, RDC Aarhus, Ribe, Roskilde Ø, Rønne, Slagelse, Svendborg, Sønderborg, Tommerup & Vejle

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: LøbendeLær os bedre at kende

.

Om STARK

STARK er Danmarks største leverandør af byggematerialer med 85+ trælaster, byggecentre og specialforretninger i Danmark og Grønland. STARK tilbyder en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. STARK beskæftiger ca. 2.500+ medarbejdere og er en del af STARK Group A/S, der er Europas største forhandler og distributør af byggematerialer. Vi står bag dem, der kan deres håndværk.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®