FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv elev i Tryg-koncernen


Finanselever til Tryg-koncernen

Ser du en fremtid indenfor forsikringsbranchen hvor din udvikling og læring er i fokus? Er du nysgerrig på at arbejde med kunderådgivning og skadesbehandling i nordens største forsikringsselskab? Så er du måske vores nye finanselev!

Finanselev | Anerkendt uddannelse  

Når du starter som Finanselev får du en 2-årig uddannelse, som er Finansuddannelsen med speciale i forsikring. Derudover giver vi dig et grundigt og gennemprøvet introduktionsforløb, hvor du vil lære alt om vores forsikringsprodukter, systemer og processer.  Du vil få en tildelt en buddy, der i samarbejde med din leder støtter dig, og følger op på både din personlige og faglige udvikling. 

Som Finanselev hos os kan du forvente:

  • En Finanselevløn på 20.134,22 kr.  
  • Mulighed for årlig medarbejderbonus baseret på koncernens performance 
  • Mulighed for fitness- og frokostordning 
  • Tilbud om gode forsikringsaftaler  
  • Adgang til diverse aktiviteter såsom bordtennis, kreative pauseområder m.fl.  

Din uddannelsesmæssige baggrund skal enten være: HHX, HTX, HF, STX eller EUX. Det er vigtigt, at du husker at uploade dine uddannelsesdokumenter sammen med dit CV og jobansøgning.  

Om elevuddannelse | De to retninger  

Vi søger både elever til kunderådgivning og skadesbehandling hos TJM, Alka og Tryg som tilsammen udgør Tryg-koncernen. Vi søger til lokationerne: Aarhus, Ballerup og Valby. Baseret på dit CV og din ansøgning udvælger vi det område, som vi vurderer passer bedst til dig og dit elevforløb. Begge steder vil dit mål være, at kunden føler sig tryg ved sin dækning – og tryg ved din rådgivning.  læs mere om de to retninger her: Bliv finanselev | Tryg.dk

En Karriere hos os | På lige fod med kollegaer

Vi arbejder sammen på tværs af alder og køn, og behandler hinanden som ligeværdige - hos er du en kollega og ikke “bare” en elev. Vi er kendetegnet ved at have et stærkt sammenhold, hvor vi fejrer hinanden og spiller hinanden gode. Omgangstonen er uformel og det er vigtigt, at du er med til at sprede det gode humør.  Vi går efter at udvikle dig hele vejen, så længe du selv er ansvarlig omkring din egen udvikling, engageret i det du gør, og nysgerrig på dét, du endnu ikke ved.  

Du kan følge med i hverdagen som elev hos Tryg på vores instagram: Talent_for_Tryghed

Er du nysgerrig og har spørgsmål? | Vi holder webinar d. 20 december

Deltag i vores Webinar d. 20/12, hvor alle der vil høre mere om at være elev i Tryg-koncernen alle er velkommen. Der vil være elever fra TJM, Alka og Tryg, som fortæller om deres hverdag som elev: Tilmeld dig her

Vi søger elever i Aarhus, Ballerup & Valby | Vi glæder os til at høre fra dig!  

Vi gennemgår løbende CV’er og ansøgninger og udvælger her de bedste kandidater der går videre til gruppeinterviews. Bliver du indkaldt til gruppeinterview, kan du forvente at skulle løse en færdighedstest. Selve gruppeinterviewet varer ca. 2 timer, og du vil her få mulighed for at lære os bedre at kende.

For at komme i betragtning til en elevuddannelse skal du indsende din ansøgning, CV og terminskarakter eller eksamensbevis senest d. 21.01.2024

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

TRYG, TJM & ALKA Forsikring søger til følgende lokationer:
Aarhus, Ballerup &Valby

Praktisk

Ansøgningsfrist: 21. januar 2024
Tiltrædelse: September 2024

Kontakt

Josephine Østergaard
rekruttering@tryg.dk


.

Alka – vil du mere med din elevuddannelse?
Har du drive, vindermentalitet og vil du være en del af branchens frække dreng i klassen? Så står vi klar med en skræddersyet uddannelse, mulighed for bonus allerede andet år samt en arbejdsplads, hvor du først og fremmest er en del af et stærkt fællesskab.

I Alka bliver du ikke bare en af Danmarks bedste rådgivere, du bliver også specialist inden for salg gennem interne uddannelser, som ikke kun kan bruges i forsikringsbranchen. Hos os lærer du at yde Danmarks bedste kundeoplevelse gennem salg og professionel rådgivning.

TJM – når fællesskabet er større end selskabet
TJM Forsikring er grundlagt af faglige organisationer og er Danmarks bedste forsikringsselskab målt på både kunde- og medarbejdertilfredshed. Som elev hos TJM får du dermed ikke blot en fantastisk arbejdsplads. Du får også en helt enestående karriereplatform hos en virksomhed, som virkelig mestrer at udvikle sine egne talenter. Vores flotte, åbne og moderne kontorlandskab ligger i Valby få minutters gang fra Valby Station.

Tryg Privat - Skandinaviens største tryghedsskaber
Som elev i Kundeservice Privat bliver der taget hånd om din udvikling fra den første dag. Vi sørger for en god oplæring i vores Onboarding team, hvor du får al den viden, du har behov for, for at kunne hjælpe vores private kunder. Vi har altid højt til loftet, vi fejrer hinandens succeser og vores hverdag er altid præget af et højt tempo.

I Kundeservice er vi 170 kunderådgivere, og vi er fordelt på 9 teams. Vi besvarer indgående kald fra vores private kunder og vores partneraftaler. Vi besvarer ca. 60.000 kald om ugen, og vores mål er at yde den bedste service hver gang.

Vi tilbyder dig en sjov og professionel arbejdsplads, hvor høj faglighed og bordtennis sagtens kan gå hånd i hånd.

Tryg Erhverv – når ambitioner og talent samles under samme tag
Hos Erhverv søger vi energiske salgselever, kombineret salg og skadeelever og udelukkende administrative elever, i både Århus og Ballerup. Vi har mange forskellige opgaver, men fælles er, at vi altid tager udgangspunkt i kundens behov. Vi søger modne, ansvarsbevidste og arbejdsomme elever, som tør at give den gas, samtidig med at vi har det sjovt sammen.

Brænder du for at lære en masse nyt, så har vi opgaverne og sted til dig.

Tryg Skade – vi skaber tryghed, når der er allermest brug for det
Har du lyst til at gøre en forskel, når kunden skal bruge sin forsikring, og har du evnerne til at holde hovedet koldt, når tingene bliver mere komplekse? Er du interesseret i jura samt et væld af anderledes problemstillinger? Er svarene ja, så er skadeområdet sikkert lige noget for dig. Vi tilbyder - foruden et fantastisk, meningsfuldt og sjovt job - en hverdag med høj faglighed, masser af søde kollegaer og et fedt arbejdsmiljø, hvor der bliver taget hånd om dig og din uddannelse.

Mere fra Tryg Forsikring

Kom tættere på virksomheden


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®