FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Skal du være en del af vores næste elevhold?

Er du klar til at kickstarte din karriere med en salgsuddannelse på højt niveau?

Hos YouSee leder vi lige nu efter unge talenter, der brænder for at skabe relationer og vil være en del af en virksomhed, hvor din trivsel og udvikling vægtes højt!

Som vores nye salgstrainee tror vi på dig og dine evner, og vi investerer derfor i din udvikling - både fagligt og personligt - så du en dag kan blive vores næste supersælger, butikschef eller performancecoach.

Uanset hvilken retning du overvejer for fremtiden, får du med garanti en masse redskaber med fra os i din værktøjskasse!

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • En 360 graders salgsuddannelse
  • Et godt springbræt til din fremtidige karriere
  • At blive endnu skarpere på dine kommunikative evner
  • En fast grundløn + attraktiv provisionsordning under uddannelsen
  • Mulighed for ambassadør-telefon
  • Et bredt netværk på tværs af hele landet
  • En masse sociale arrangementer
  • En del af Danmarks fedeste arbejdsplads
  • En fantastisk studietur i en europæisk storby

Uddannelsen og hverdagen som salgstrainee i YouSee

Hos YouSee tror vi på, at læring er bedst, når det kan prøves af i den virkelig verden.

Du er på skoleophold 10 gange af en uges varighed i løbet af de to år uddannelsen tager, og her tager alle cases udgangspunkt i YouSee’s egen forretning - og ofte også fra den butik du selv er elev i. Det giver dig mulighed for at bruge det du lærer i skolen, direkte i din hverdag i butikken.

På skolen handler undervisningen om at træne dig i salg, præsentationsteknik, økonomi og markedsføring, så du bliver klædt godt på til at levere verdens bedste kundeoplevelse. Du vil derfor også opleve, at du hurtigt bidrager til dit team og i butikken allerede indenfor de første måneder.

Hverdagen i butikken

Du kommer helt tæt på vores kunder. Det er dig og det du kan, der skal give dem en kundeoplevelse i verdensklasse, så de vælger os til igen og igen og igen.

I butikken vil du, udover at betjene og rådgive kunder, bl.a. blive inddraget i butikkens driftsopgaver, deltage på eventuelle events i dit lokalområde og tage imod support-kald på telefonen.

Hos os er der ikke to dage, der er ens, og vi gør alt hvad vi kan for at skabe en udviklende og sjov hverdag, hvor du og dine kollegaers succeser vil blive fejret i hele organisationen. Hos os skal det nemlig være sjovt at yde noget ekstra!

Hvad kræver det for at blive salgstrainee på Danmarks fedeste elevhold

For at få direkte adgang til vores uddannelse har du en baggrund i EUD Detail, HHX eller EUX. Har du en STX, HF eller HTX, skal du blot supplere med et 5 ugers EUS-forløb.

Derudover forventer vi, at du er motiveret, engageret og tager din uddannelse seriøst.

Send din ansøgning i dag – vi ser frem til at lære dig bedre at kende!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

YouSee Holstebro
Nørregade 7
7500 Holstebro

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: September 2024

Kontakt

Vejleder, Lucas Frandsen
(+45) 61 61 61 35
lufr@tdc.dkFind vej

.

Fællesskab og karrieremuligheder

Kom med i et ungt og dynamisk miljø med andre YouSee elever fra hele landet. Med vores uddannelse bliver du en del af et stærkt fællesskab, og en arbejdsplads med utallige karrieremuligheder, hvor der ikke er langt til en lederstilling for dig der har ambitionerne. Vi tror på dig - og vi ser en stor fremtid i dig!

Med YouSees salgsuddannelse i baggagen får du det bedste springbræt til en lysende salgskarriere internt såvel som eksternt. Det er kun dig selv, der sætter overlæggeren for, hvor langt du vil nå, og du får løn under hele din uddannelse og bonus for din ekstra salgsindsats.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®