FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev med speciale i administration til Prisafdelingen i FTZ

Brænder du for tal, data og analyser? Drømmer du om at starte din karriere i en afdeling, der understøtter salg i autobranchen? Så er det måske dig, som vi søger!

Vi søger en kontorelev til vores Prisafdeling til hovedkontoret i Odense med start medio august.

Du bliver en del af et lille team, der har fokus på salgsunderstøttende funktioner som pris-, markeds- og konkurrentdata og hvor initiativ og frihed under ansvar er nøgleord. Vi har et tæt samarbejde med Salg og Indkøb og arbejder meget på tværs af organisationen.

Du får spændende arbejdsopgaver, og du kommer til at arbejde med f.eks.

  • Prissætning af nye såvel som eksisterende produkter
  • Besvare henvendelser fra ekspedienter, sælgere samt kunder
  • Vedligeholdelse af pris- og rabatpolitik i ERP-system
  • Dialog og sparring med salg samt indkøb om produktsortiment, prisudvikling og rabatstruktur
  • Medvirke ved udvikling og vedligeholdelse af prisberegningsværktøjer

Undervejs kommer du på skoleophold, og din uddannelse afsluttes med en fagprøve, der skal afleveres og forsvares ved en mundtlig eksamen på skolen. Du vil arbejde tæt sammen med en elevansvarlig, som støtter dig hele vejen igennem elevforløbet. Gennem de to års elevuddannelse, udvikler du dig til at blive en stærk person indenfor alle administrationsdiscipliner og dermed får det bedst tænkelige fundament for din fremtidige karriere.

Om dig

Vi forestiller os, at du elsker at nørde med tal og sætter en ære i have øje for detaljen. Du sætter pris på at arbejde koncentreret i store datamængder og har lyst til og flair for at arbejde med større dataark – især Excel. Du motiveres af ansvar, udfordringer, og brænder for at lære nyt, da vi arbejder med nogle af de nyeste værktøjer.

Vi ønsker at du er struktureret og kan arbejde selvstændigt med dine opgaver, men også er stærk i samarbejdet med andre. Derudover er du positiv, udadvendt og en god kollega.

For at søge skal du have afsluttet en af følgende uddannelser:

  • HTX, STX, HF suppleret med et 5 ugers EUS, som skal være bestået inden uddannelsen starter.
  • HHX med skolebevis
  • EUX med skolebevis.

Vi tilbyder

  • En elevstilling, der giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere
  • Gode arbejdsforhold og gode kollegaer i et team, der vægter arbejdsglæde og højt humør
  • Spændende og varierede arbejdsopgaver med egne ansvarsområder
  • Bred indsigt i virksomheden gennem oplæringsforløbet og stor kontaktflade til salgsafdelinger og andre samarbejdspartnere

Vi er ved at etablere et innovativt og bæredygtigt hovedsæde og distributionscenter i Rørup, og her flytter vi til primo 2025.

Vil du vide mere?

Så kontakt Price Team Coordinator Klaus Johansen på 9133 4017 eller Strategic Pricing Manager Thomas Melballe på 2095 1831.

Læs mere om at være elev hos FTZ her.

Det praktiske

Er det lige dig? Så skynd dig at sende en ansøgning via linket på "Ansøg nu" knappen.

Ansøgningerne vil blive behandlet løbende, og vi afholder samtaler løbende. Kandidater der bliver inviteret til samtale, skal være indstillet på at gennemføre en personprofil i samtaleprocessen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

FTZ Autodele & Værktøj A/S
Hvidkærvej 21
5250 Odense SV

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Medio august

Kontakt

Klaus Johansen
(+45) 91 33 40 17

Thomas Melballe
(+45) 20 95 18 31



Find vej

.

Om FTZ

FTZ Autodele & Værktøj A/S er Danmarks største og stærkeste grossistvirksomhed inden for autodele, værktøj, digitale løsninger samt viden og uddannelse til autobranchen. Vores kunder er vores eksistensgrundlag, og vi er konstant tæt på dem og deres behov. Kundefokus, service og innovation er i højsædet i en branche, der er i kontinuerlig forandring.

Fordelt på 50 afdelinger i Danmark og på Færøerne og med hovedkontor i Odense, er mere end 1.100 engagerede medarbejdere hver dag med til at give FTZ's kunder den bedste service i branchen. Den positive virksomhedskultur i FTZ er kendetegnet ved glæde, begejstring og samarbejde, som skaber glade kunder og gode resultater.

FTZ omsætter årligt for mere end 2,3 milliarder og står bag kendte værkstedskæder som AutoMester, Din Bilpartner, Hella Service Partner, CarPeople og 100% Autotjek samt konceptet DriveClever, som tilbyder komplette billøsninger.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®