FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Kontorelev søges

Drømmer du om at arbejde med kundeservice, salgssupport, ordrebehandling og Navision – samtidig med at du oplæres i salgs- og marketingopgaver

Som kontorelev hos Hamonoya får du mange og spændende muligheder for at lære om og arbejde med:

  • Ordrebehandling
  • Kundekontakt og salgssupport
  • Kontakt med lager og logistik/fragtfirmaer
  • Oprettelse af varer i webshop (Shopify) og Navision
  • Håndtering af content på vores nye website (Shopify)
  • Hjælpe med marketing initiativer og lettere grafiske opgaver
  • Udarbejdelse af marketing- og salgsoplæg, samt diverse præsentationer
  • SoMe initiativer, herunder Facebook, instagram og LinkedIn

Vi tilbyder kompetent sparring, plads til at lære og mulighed for at præge vores digitale fremskridt

Vi har brug for en elev, der kan hjælpe med mange forskelligartede opgaver, bl.a. inden for ordrehåndtering, salg og kommunikation. Hvis du kan forstå svensk og norsk og taler godt engelsk er det en fordel. Du vil komme til at arbejde med og lære forskellige programmer såsom Navision og Shopify. Du kommer til at assistere ved mange forskellige opgaver, og vi lover du vil få en bred ballast af viden indenfor dine fag, som vil gavne din faglighed og jobmuligheder fremover.

Vi er et lille team på 15 personer, der hjælper og afløser hinanden med opgaverne og vi er enige om at det skal være sjovt at gå på arbejde – så du må gerne have højt humør. Vi vil vægte højt, at du kommer til at lære en masse og får mange forskelligartede udfordringer. Du kommer til at sidde på vores nye kontor i Glostrup, hvor vi også har 450m2 flot showroom sammen med resten af teamet.

Hvis du er interesseret i at blive kontorelev hos os, skal du sende en ansøgning til Eva Hald via "Ansøg nu" knappen. Det forudsættes, at du opfylder overgangskravene til kontoruddannelsen, herunder EUX eller et 10 ugers kompetencegivende forløb for studenter (HHX, STX, HF)

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Hamonoya ApS
Ejby Industrivej 91B
2600 Glostrup

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt 
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Eva Hald
Eva@hamonoya.dkFind vej

.

Hvem er vi?

Hamonoya ApS er en distributionsvirksomhed, der sælger eksklusivt køkken- og bageudstyr og home accessories af høj kvalitet til 1500+ kæde- og selvstændige butikker i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island. Både funktionalitet, kvalitet og design er vigtigt for os og vi er kræsne, når vi udvælger leverandører og produkter fra hele verden. Vi vil finde de lækreste og bedste produkter ude i verden og sørge for, at de Skandinaviske forbrugere får mulighed for at købe dem. Vi indkøber kun produkter vi selv vil have i vores hjem, uanset om det er et fantastisk køkkenredskab eller et smukt designobjekt til spisebordet eller stuen. Vores produktportefølje omfatter i dag et meget bredt udvalg af 4000+ produkter, fra 16 leverandører fra Europa, USA og Asien, som vi synes, bringer glæde og gør en forskel i vores kunders dagligdag.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®