FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

SALGSELEV SØGES

Er du passioneret omkring biler og brænder for salg? Har du lyst til at kickstarte din karriere i en dynamisk og spændende branche? Så er dette jobopslag måske noget for dig! Du bliver en del af vores stærke salgsteam, hvor du vil varetage salget af nye og brugte biler sammen med dine øvrige kollegaer. Vi er byens eneste autoriserede forhandler af Citroën, Peugeot, Opel, DS, Fiat, Fiat Professional, Hongqi og Vohay.

Om stillingen

Vi søger en engageret og ambitiøs salgselev, der vil være med til at styrke vores salgsteam. Som salgselev vil du få en alsidig hverdag med forskellige opgaver inden for salg, kundeservice og rådgivning. Du vil blive oplært i alt fra at identificere kundens behov til at følge op på salget og sikre en tilfredsstillende købsoplevelse. Herunder opgaver som:

 • Betjening af kunder i showroomet og på telefon
 • Rådgivning omkring bilmodeller, priser, finansieringsmuligheder og tilvalg
 • Udarbejdelse af tilbud samt opfølgning på kundehenvendelser
 • Koordinere køretøjsleverance og sikre en gnidningsfri købsoplevelse for kunden
 • Modtagelse af biler fra vognmænd
 • Daglig opdatering af udstillingen og prislister m.m. samt sørge for at bilerne fremstår præsentable – ude som inde.
 • Der skal påregnes weekendarbejde hver anden weekend

Vi forventer, at du:

 • Har en positiv og udadvendt personlighed
 • Er serviceminded og har en naturlig interesse for salg
 • Er fleksibel og trives i et travlt miljø
 • Har gode kommunikationsevner og flair for at skabe relationer
 • Kan arbejde både selvstændigt og i teams
 • Har en grundlæggende interesse for biler og bilbranchen

Vi tilbyder

 • En spændende og udfordrende elevstilling med gode udviklingsmuligheder
 • Grundig oplæring og løbende faglig sparring
 • Et godt arbejdsmiljø med dygtige kollegaer og hyggelige firmaarrangementer
 • En spændende og afvekslende hverdag i et nyt og moderne lokalt bilhus
 • Mulighed for at arbejde med nogle af markedets førende brands og teknologier

Om Poul Munk A/S

Vi er en familieejet virksomhed med cirka 50 ansatte, fordelt på et stort areal tæt på Silkeborgs midtby. Vi er Silkeborgs største autoriserede huse med otte nyvognsmærker; Peugeot, Opel, Citroën, DS, Fiat, Fiat P, Hongqi og Voyah. Foruden salgslokaler og værksted har vi også et stort skadecenter, erhvervsafdeling og udlejningsfirma. Juli 2024 udvider vi med endnu en afdeling i Silkeborg, hvor vi blandt andet kommer til at forhandle mærke som Hongqi, Voyah samt brugte biler. Sammen med to sælgere bliver du en del af denne afdeling, og du får derfor rig mulighed for at præge den nye hverdag her.

Vi tror på, at en arbejdsplads med højt til loftet giver et bedre arbejdsmiljø – og vi sørger også for, at der er masser af hygge – også uden for arbejdstiden. Vi tror også på, at udvikling er en nødvendighed inden for bilbranchen – det ses på vores udviklingskurve inden for de sidste syv år, hvor vi har fået en stor del nye mærker ind under taget. Udvikling er ikke blot mærker, men også viden inden for f.eks. el-biler.

Kan du se dig selv som vores nye salgselev?

Vi holder løbende samtaler, så send endelig din ansøgning og CV til salgschef Kasper Elstrøm på ke@poulmunk.dk. Du er selvfølgelig også velkommen til at give ham et kald på 52 10 27 35, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi ønsker at fremme diversitet og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder og baggrund.

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt

Vi glæder os at høre fra dig og potentielt få dig med på holdet.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Poul Munk A/S
Nørrevænget 9-23
8600 Silkeborg

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Kasper Elstrøm
(+45) 52 10 27 35

Anne Hill
(+45) 52 10 27 34Find vej

.

HISTORIEN OM POUL MUNK A/S KORT FORTALT

Bilhandler Poul Munk begyndte i 1967 at handle med brugte biler i Silkeborg. Det skabte grundlaget for det, der senere blev til bilhuset Poul Munk A/S i Silkeborg. Hjulene snurrede lystigt, og efter nogle år kom salget af fabriksnye Honda’er og Citroën’er til. I 2017 overtog Poul Munk A/S forhandling og service af Peugeot i Silkeborg, og i 2019 overtog vi ligeledes Opel i Silkeborg. I april 2020 blev vi autoriseret forhandler af premiummærket DS Automobiles. I 2022 kunne vi annoncere, at vi er blevet forhandler og værksted af Alfa Romeo, Jeep, Fiat og Fiat Professional.

I 2023 overtog vi forhandling og værksted af Mitsubishi, ligesom vi blev autoriseret forhandler og værksted af Hongqi.

I dag er vi autoriseret værksted af 11 bilmærker, forhandler af 8 nyvognsmærker og har både brugtvogns- og erhvervsforhandling og flere store værksteder.

Siden 2019 har vi tilbudt biludlejning af alt fra små personbiler til varevogne, minibusser og flyttebiler til uhørt lave priser. Denne afdeling går i dag under navnet Elstrøm Biludlejning.

Poul Munk A/S beskæftiger i dag omkring 55 medarbejdere i Silkeborg. Her har vi over 7.000 m2 lokaler med Citroën, Opel, Peugeot, DS, Fiat, Fiat Professionel, Hongqi og Vohay-showroom, udstilling, værksteder, lager, salgslokaler og administration.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®