FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

ANDERS NIELSEN & CO/ANCOTRANS SØGER SPEDITØRELEV TIL VORES KONTOR I GLOSTRUP MED ØNSKET START HURTIGST MULIGT

Vi har stor og en rigtig god erfaring med uddannelse af speditør elever, og søger p.t. en ny elev til vores afdeling i Glostrup.

Anders Nielsen & Co/ANCOTRANS er Danmarks største transportør af skibscontainere med mere end 750 lastbiler kørende i daglig rotation i et område dækkende Danmark, Tyskland, Holland og Sverige. Vi går op i, at yde den bedste service og løse alverdens udfordringer i fællesskab, hvor vi med ambitiøse mål for vækst, digitalisering og klimaet, har visioner om også at blive Europas største containertransportør.

Du får mange sjove arbejdsopgaver - bl.a. jonglering med biler!

Som elev bliver du i kørselsafdelingen kastet ud i alt fra disponering af lastbiler til forskellige administrative opgaver i forbindelse med vores mange transporter.

Tempoet er højt og humoren i højsædet, og du vil meget hurtigt blive udfordret på en lang række områder fra planlægning af transporter til kundeservice. Vi kan derfor tilbyde dig en alsidig uddannelse i transportbranchen og en hverdag, som med garanti ikke bliver kedelig! Klarer du det rigtig godt, vil der med stor sandsynlighed blive et job til dig hos Anders Nielsen & Co/ANCOTRANS efter endt uddannelse.

Er du vores nye kollega?

Så bliver du en del af Danmarks førende transportvirksomhed inden for container kørsel med egne kontorer i Gøteborg, Helsingborg, København, Aarhus, Hamburg, Köln, Stuttgart og Rotterdam - og en stærk vision om mere. Vi er en handlekraftig virksomhed, som drives frem af viljen til vækst og modet til forandringer. Dagligdagen er præget af et fokus på vækst, kundeservice, udvikling og gode resultater i kraft af vores dygtige medarbejdere.

Vi forestiller os at du har følgende kvalifikationer:

 • Du har afsluttet HHX, STX, EUX, HF eller HTX. Hvis du kommer fra STX, HF eller HTX, skal du tage de 5 ugers supplerende grundforløbsundervisning (EUS).
 • Har du samtidigt erhvervserfaring, er det kun en fordel
 • Du er yderst robust, når det bliver hektisk
 • Du er meget serviceminded
 • Du passer ind i vores familieånd og vil være med til at udvikle virksomheden
 • Du er nysgerrig og elsker at lære nye ting
 • Du er IT-kyndig (ex Microsoft Office produkter). Resten skal vi nok sørge for at lære dig!
 • Du taler og behersker engelsk - andre sprog er kun fedt!

Om os

Ancotrans er en virksomhed med 142 år på bagen og en stor loyal kunde- og medarbejdergruppe, som hader dresscodes, bureaukratiske (og langsommelige) beslutningsgange og selvhøjtidelighed.

Vi er en handlekraftig virksomhed, som drives frem af viljen til vækst og modet til forandringer. Dagligdagen er præget af fokus på vækst, kundeservice, udvikling og gode resultater i kraft af vores dygtige medarbejdere. Samtidig arbejder vi hver dag hårdt på, at skabe et fantastisk arbejdsmiljø ud fra vores værdisæt, som alle i virksomheden, har været med til at definere.

Vi tilbyder

I al ydmyghed synes vi, at vi tilbyder en af de bedste arbejdspladser, du kan finde. Vores medarbejdere vurderer vores arbejdsplads med en samlet score på 7,5 ud af 10, og vores kolleger har en tendens til at blive her i mange, mange år.

Og hvorfor? Vi hører ofte, at det skyldes:

 • Vores fleksible arbejdspolitik - Der skal være balance i livet
 • En velorganiseret arbejdsplads med bl.a. massage, frugt, frokost, sundhedsforsikring mv. - vi anerkender vores medarbejdere på mange måder
 • Seje og sjove kollegaer i et uformelt arbejdsmiljø med fokus på sociale aktiviteter (Fx vores årlige AncoParty) - vi ved, hvor vigtigt det er at føle, man hører til!
 • Gode muligheder for personlig udvikling - mennesker i vækst er også en virksomhed i vækst
 • En mentorordning, hvor du kan sparre med en kollega, der har også har været trainee hos os, så du altid kan stille spørgsmål, dele frustrationer og glæde i dit forløb!
 • Korte veje til beslutninger, implementering og resultater - som familieejet virksomhed er der ikke så langt til relevante beslutninger, og ingen betragtes som "endnu et nummer"

Læs mere om vores værdier og kultur her.

Ansættelsesstart ønskes hurtigst muligt, men vi venter selvfølgelig på den rette kandidat.

Anders Nielsen & Co opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi vægter forskellighed på arbejdspladsen og ser det som en styrke at kunne bringe diverse perspektiver og erfaringer i spil.

Vi ser meget frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål omkring stillingen som speditørelev så ring til Francisco Hanna, Team Manager i Glostrup på 3915 9046.

Du kan i øvrigt læse mere om os her.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Anders Nielsen & Co/ANCOTRANS 
Fabriksparken 1
2600 Glostrup

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Team Manager, Francisco Hanna
(+45) 3915 9046Find vej

.

Lidt om os

Ancotrans er en af Danmarks ældste familieejede virksomheder med 140 år på bagen og 5. generation på direktørposten. 

Vi er en handlekraftig virksomhed, som drives frem af viljen til vækst og modet til forandringer. Dagligdagen er præget af fokus på vækst, kundeservice, udvikling og gode resultater i kraft af vores dygtige medarbejdere. Samtidig arbejder vi hver dag hårdt på, at skabe et fantastisk arbejdsmiljø ud fra vores værdisæt, som alle i virksomheden, har været med til at definere. 

Læs mere om vores værdier og kultur her: https://career.ancotrans.com/pages/culture-and-values 

Ansættelsesstart er d. 01/09-2023. 

Vi ser meget frem til at høre fra dig! 

Har du spørgsmål omkring stillingen som speditørelev så ring til Operations Manager Joakim Bang Jakobsen - 8941 9039. 

Du kan i øvrigt læse mere om os her: www.ancotrans.com

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®