FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Juniorassistenter til Baker Tilly i Valby


Har du færdiggjort din STX eller HHX, eller gør du her i 2022? Skal du afholde et sabbatår til sommer, og ønsker at blive en del af en sjov og ambitiøs arbejdsplads, hvor du kan lære, sparre og udvikle dig? Trives du i at arbejde i et dedikeret team og sparre med dine kollegaer? Så er du muligvis vores nye Juniorassistent, med opstart den 15. juli eller 1. august.

Baker Tilly er en revisions- og rådgivningsvirksomhed, der har kontor i Odense og i Valby, hvor vi rådgiver inde for forskellige specialistområder. Vi sidder ca. 110 medarbejdere i Valby og søger nu 2 nye juniorassistenter til vores Erhvervsserviceafdeling. Du vil blive en del af en ung arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra bund til top og hvor vi har er en uformel omgangstone.

Vi har god erfaring med vores juniorassistenter, og det er en god måde for dig at erhverve erfaring på og komme i gang med karrieren.

Om jobbet

Udover, at blive en del af en virksomhed i stærk vækst, vil du få en unik mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer. Du vil blive en del af et team på ca. 35 engagerede medarbejdere, der har kunden og kvalitet i fokus. Vi tilbyder dig en tidsbegrænset stilling på 1 år, med mulighed for forlængelse. Vi har mange interne udviklingsmuligheder, på tværs af afdelingerne og du vil til daglig være tæt på en masse dygtige og dedikerede medarbejdere, som sparrer med hinanden og som du kan sparre med. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen og timelønnet. Du vil referere til Melanie, der har mange års erfaring i Baker Tilly, og som har haft juniorassistenter under sine vinger flere gange før.

Vi et velfungerende socialt fællesskab på tværs af alle aldersgrupper, hvor det sociale liv er godt forankret i kulturen. Vores aktive personaleforening sørger for sjove sociale aktiviteter året rundt, herunder vores månedlige fredagsbar, årlige sommerfest og julefrokost, DHL-løb mm.

Dine arbejdsopgaver vil b.la. være:

  • Håndtering af fakturer digitalt via programmet Signflow
  • Bogføring i regnskabsprogrammet Navision
  • Betalinger for vores kunder
  • Daglig håndtering af gennemfaktureringsfiler
  • Rekvirering af faktura kopier
  • Daglig håndtering af vores fælles mailboks
  • Afløsning i receptionen ifm. ferie, sygdom, møder, pauser mv.

Vi forventer ikke at du har kendskab eller erfaring med ovenstående programmer, men forventer at du har mod på at lære at navigere i dem.

Hvem er du?

  • Du har færdiggjort (eller færdiggør) HHX eller STX, og din alder er ikke afgørende
  • Du trives i at arbejde i teams
  • Du er nysgerrig på dine kollegaer og på at lære
  • Du har flair for tal og erfaring med Officepakken
  • Rutineprægede opgaver skræmmer dig ikke
  • Du tager ansvar og overholder dine deadlines
  • Det er naturligt for dig at være passioneret og dedikeret omkring dit arbejde
  • Du trives i at kommunikere med andre mennesker; kollegaer såvel som kunder

Lyder stillingen som noget for dig?

Er du interesseret i stillingen som juniorassistent, så send os en skriftlig ansøgning via "ansøg nu" knappen. Udover din ansøgning bedes du vedlægge dokumenter som CV og karakterer fra HHX eller STX. Har du spørgsmål vedrørende jobbet, er du velkommen til at kontakte Recruitment Manager, Ida, på 30 73 06 58 eller ije@bakertilly.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Baker Tilly
Poul Bundgaards Vej 1, 1. sal.
2500 Valby

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. maj 2022
Tiltrædelse: 15. juli / 1. august 2022

Kontakt

Recruitment Manager, Ida Ytterberg Jessen
tlf.: 30 73 06 58
ije@bakertilly.dk



.

Vi er en dynamisk rådgivnings- og revisionsvirksomhed og iblandt verdens 10. største revisionsnetværk med kontorer i 145 lande verden over. I Baker Tilly har vi ca. 160 dedikerede og engagerede medarbejdere i Danmark, fordelt på 2 kontorer, henholdsvis i Odense & København, hvor vi arbejder i storrumskontorer med dynamik og videndeling. Omgangstonen er uformel, men præget af høj faglighed og meget kompetente medarbejdere. Baker Tilly har et velfungerende socialt fællesskab på tværs af alle aldersgrupper, hvor det sociale liv er godt forankret i kulturen. Vi har en aktiv personaleforening, der sørger for mange sociale aktiviteter året rundt, herunder blandt andet DHL-løb, julefrokost, tivolitur, fredagsbar mm.

Vores kerneværdier, som vi efterstræber at efterleve både internt og eksternt er:

  • PASSION
  • ONE FIRM
  • BEST IN CLASS
  • THINK STRAIGHT TALK STRAIGHT

Læs meget mere om vores virksomhed på vores hjemmeside


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®