FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev søges med passion for administration og kundeservice – til spændende handelsvirksomhed på Islands Brygge 


Brænder du for at tage en kontoruddannelse og være i et spændende ungt arbejdsmiljø, hvor du bliver udfordret og får lov til at tage masser af ansvar ?

Og er du udstyret med et kompetencesøgende personligt drive, hvor du motiveres af at skabe resultater ? Ja - så er jobbet her lige noget for dig!

Få kickstartet din karriere inden for forretningslivet B2B hos Coredesign A/S og få en super værdifuld uddannelse. Som kontorelev hos Coredesign A/S får du spændende muligheder med ansvarsopgaver og masser af udvikling både personligt og fagligt.

Om os

Coredesign A/S er en dynamisk B2B handelsvirksomhed, som lever af at hjælpe virksomheder med at blive husket via gaver & branding. Coredesign A/S er i konstant bevægelse, og vi har altid mange bolde i luften. Du vil indgå i et team med 6-7 interne kollegaer, hvor kulturen er åben og ærlig, og hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Coredesign A/S har mere end 30 års erfaring, og vi arbejder med bevidsthed omkring kvalitet og miljø inden for firmagaver, firmatøj og reklameartikler. Vi har stor fokus på fællesskab og ekseptionel kundeservice, og det at gøre tingene ordentligt. Vi er ISO certificeret, og arbejder struktureret og professionelt.

Hvad bliver dine opgaver?

Som elev med speciale i kontor og administration hos Coredesign A/S bliver dine pimære arbejdsopgaver:

  • Ordre- og sagsbehandling
  • Kundeserviceopgaver
  • Systemoptimering
  • Hjemmeside opdateringer
  • Tilbudsudarbejdelse og kalkulationer
  • Opgaver i tæt samarbejde med salg og marketing
  • Leverandørkontakt
  • Korrekturlæsning
  • ISO-opgaver inden for Kvalitet og Miljø
  • Projekt- og processtyring

Din arbejdstid vil være 37 timer ugentlig - på firmaadressen på Islands Brygge.
Løn efter gældende HK overenskomst.

Hvem er du?

Vi søger en elev, som trives godt med at arbejde selvstændigt og som er glad for at have ansvar. Derudover er det vigtigt, at du er detaljeorienteret og kompetencesøgende.

Uddannelsen

Du kan læse meget mere om uddannelsesforløbet og de 5 ugers skoleophold på Uddannelsesnævnets hjemmeside

Ansøgning

Vi søger vores nye elev til ansættelse hurtigst muligt og senest pr. 1/8 2022. Vi tager samtaler ind løbende, så send os endelig din ansøgning allerede i dag via 'Ansøg nu' knappen nedenfor.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Coredesign A/S
Islands Brygge 79C, 4. tv
2300 København S

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt / senest 1. august 2022

Kontakt

Pia Marie Schougaard
tlf.: 21 71 30 75
Mail: piamarie@coredesign.dk.



.

Om os

Coredesign lever af at hjælpe virksomheder med at blive husket! Vi er en professionel totalleverandør, der sætter kundernes tilfredshed over alt andet. Vi hjælper din virksomhed fra A-Z – lige fra rådgivningen af produkter til du står med det færdige resultat i hænderne. Vi tager derfor ansvar og sikrer, at intet bliver overladt til tilfældighederne. Det må også være grunden til, at vores kunder handler med os igen og igen – år efter år – og vi bliver husket! Hvis uheldet alligevel skulle være ude, og der opstår fejl og mangler/reklamationer, løber vi ikke fra vores ansvar. Tværtimod sætter vi en ære i, at tingene bliver løst til alles tilfredshed. I starten af 2021 blev Coredesign ISO certificeret efter de internationale standarder inden for hhv. kvalitet og miljø – ISO 9001 og ISO 14001. Det er noget, vi sætter en ære i, da de understøtter det arbejde, vi har haft fokus på i mange år – nemlig kundetilfredshed, kvalitet i rådgivning og produkter samt leverandørstyring og miljø & product compliance.

Og så er Coredesign en levedygtig og stabil forretning, som har et stærkt fundament og en sund økonomi – og har på 11. år opnået en AAA-rating, som kun 0,15 % af alle aktive virksomheder får. Vi er klare i vores arbejdsprocesser og arbejder os mere og mere ind i teknologien, og vi er meget bevidste om at være effektive og produktive i vores arbejde.

Mere fra Coredesign

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at modtage din ansøgning

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®