Bliv en del af holdet, der skaber AO

Har du vilje og gå-på-mod og klar til at tage initiativ?
En elevplads hos os giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange stillinger inden og uden for AO. Vi søger elever til vores håndværkerbutikker i hele landet!

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

// Bliv elev i AO

Vi søger handelselever til vores håndværkerbutikker i hele landet, hvor dine kolleger er klar til at give dig viden, erfaring og ansvar.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøg nu

TOLDELEV til DSV i Horsens

Kickstart din karriere – bliv toldelev hos DSV i Horsens

En verden i bevægelse. Hos DSV holder vi skarpt øje med alt, hvad der rører sig globalt - og specielt på toldområdet sker der konstant ændringer, som vi må forholde os til. Derfor har vi et dygtigt team, som nu søger en ny elev.

Alsidige arbejdsopgaver 

Hos DSV, Traffic Nordic i Horsens, vil du blive taget godt imod af dine kollegaer og oplært i alle paletter inden for toldbehandling, herunder generelt varekundskab, logistiske processer, toldregler, kommunikation på tværs af organisationen, kunder og myndigheder. Der vil også være rig mulighed for at være med til at udvikle afdelingens processer og leverancer, da vi konstant er på udkig efter innovative løsninger - og du vil som elev blive hørt på lige fod med dine kollegaer. Hos os kan du gøre en forskel, mens du udvikler dig fagligt og personligt.

Unik uddannelse og netværk 

Hos DSV kan vi som en af de få på markedet give dig en unik uddannelse indenfor told og administration. Samtidig kan vi tilbyde dig et stærkt netværk lokalt, nationalt og globalt.
DSV har stor erfaring med elever og talentudvikling - og vi har over 100 dygtige og topmotiverede elever på tværs af landet. Det stærke sammenhold blandt vores elever giver dig både faglig sparring og masser af sociale indspark såsom elevarrangementer og -weekender samt teambuilding undervejs i din uddannelse.

Fremtidssikret uddannelse 

I en verden, hvor der på globalt plan kommer et større og større behov for indgående viden omkring toldområdet, vil du med denne uddannelse opnå en viden og ballast, der i høj grad efterspørges i branchen. Uddannelsen er sat sammen, så det er en kontoruddannelse med speciale i administration og toldklarering, men der vil også være enkelte fag fra speditionsspecialet. Undervejs kommer du blandt andet ud til speditørerne i operationen og lærer mekanismerne dér. I Traffic Nordic bliver du en del af et unikt og dedikeret team, som står klar til at hjælpe dig godt fra start.

Kompetencer og optagelseskrav 

Vi forventer af dig, at du har en god ordenssans og arbejder struktureret og detaljeorienteret. Du har flair for IT-systemer, er serviceminded og mestrer engelsk i skrift og tale. Du skal kunne lide at fordybe dig i lovgivningsmæssige problemstillinger, som kan opstå i samhandlen med andre europæiske lande. For at blive elev hos DSV skal du have afsluttet eller være ved at afslutte en gymnasial uddannelse (f.eks. HHX, STX/HF, EUX). Hvis du har en STX eller HF skal du være opmærksom på, at kontoruddannelsen kræver, at du ligeledes har gennemført et 5-ugers EUS-forløb.

Send din ansøgning nu 

Har du lyst til at blive en af vores nye elever, så send os din ansøgning, dit CV og dit eksamensbevis via nedenstående link. Vi rekrutterer til ansættelse i Horsens med opstart hurtigst muligt.
Spørgsmål? Så er du velkommen til at ringe til HR specialist Mona Larsen på 27 88 02 57.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DSV A/S
Nokiavej 30 
8700 Horsens

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

HR specialist, Mona Larsen
tlf.: 27 88 02 57


.

109

Nuværende elever i DK

69

Nye elever er startet i 2021

50

Nye elever søges til 2022

#FORWARDYOURCAREER

DSV er et af verdens allerstørste selskaber inden for transport og logistik. Det er vi, fordi 55.000 dygtige medarbejdere i 80 lande arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedst mulige service og skabe gode resultater for virksomheden!

Hvis du vil være en del af succesen, så giver DSV dig mulighed for at udforske dit potentiale og sætte skub i din karriere.

Mere fra DSV A/S 

Kom tættere på virksomheden


  Gem til senere

Bliv kontorelev i Salg og Marketing hos Burkert

Vil du være med, hvor tingene sker? Har du drive og lyst til at være aktiv spiller i en salgsproces? Så skal du læse mere her.

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

SPORT 24 og SPORT 24 OUTLET søger spilleklare elever, for det spiller bare bedst, når vi spiller sammen.

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere