FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Logistikassistent-elev i succesrig vækstvirksomhed


Gå fra din ungdomsuddannelse til at blive specialist på to år med fart på og højt humør

Kan du lide, at der sker noget, og at du samtidig spiller en vigtig rolle i at få tingene gjort rigtigt og gøre kunderne glade? Som elev i Tasteful Foods får du både en knivskarp uddannelse, stort ansvar og mulighed for at bringe dine egne ideer i spil. Du arbejder internationalt, og så bliver du del af det bedste team med kontorer lige midt i Kødbyens altid vibrerende miljø. Kedelig er ikke et ord i vores ordbog. I Tasteful handler det meget mere om tempo, teamwork, sjov og ambitioner.

To år med en høj læringskurve, stort ansvar og plads til at bringe egne ideer i spil

Målet er klart. På to år skal du udvikle dig til at blive fuldblods logistikspecialist, som – hvis vores vækst fortsætter som hidtil – kan overgå direkte til en fast stilling. Du kommer til at lære om forskellige logistikkoncepter og herunder at jonglere med mange internationale forsendelser samt den tilhørende dokumentation. Du lærer også alt om den gode dialog med kunder, transportvirksomheder og andre.
Du bliver fortrolig med:

  • Håndtering af internationale forsendelser
  • Kommunikation med kunder, kundeservice, transportører, lagre, leverandører, økonomi og myndigheder
  • Eksportdokumentation inklusive handelsfakturaer, pakkelister, fragtbreve, udførselsdokumentation og toldpapirer
  • Transportindkøb og fragtkontrol
  • Fastlæggelse af Key Performance Indicators (KPI’er) og opfølgning på disse
  • Udvikling og optimering af forretningsgange
  • Diverse administrative opgaver inden for supply chain

I løbet af de to år er du 10-12 uger på skole (Business College Syd på Als) sammen med elever fra andre virksomheder. Du bor på skolen, og det er i sig selv en oplevelse, der både giver dig en masse socialt og et godt netværk til andre logistikspecialister.

Afsluttet eller er på vej til at afslutte din EUX, HHX eller EUD-S med fokus på kontor

Skal du have succes med logistik, skal du have et rigtig godt overblik og kunne lide, at der er fart på, uden at det går ud over din gode service. Hos os I Tasteful er det samtidig vigtigt, at du har lyst til at få et stort ansvar, og at du kan administrere den frihed og tillid, du får. Du skal elske at samarbejde med andre og både have lyst til at dele dine egne ideer og få konstruktiv feedback. Da du bliver del af en fødevarevirksomhed, regner vi også med, at du interesserer dig for gode smagsoplevelser.
Derudover rummer dit CV:

  • Afsluttet eller er på vej til at afslutte din EUX, HHX eller EUD-S med fokus på kontor
  • Erfaring fra fritidsjob gerne i butik, og har du et udlandsophold i bagagen, er det kun en fordel
  • Gode engelskkundskaber, skriftligt og mundtligt
  • Flair for tal og IT

Dit nye team

Din nye arbejdsplads bliver vores kontorer i SoHo i Kødbyen i hjertet af København – sådan ca. præcis det modsatte af kontorblokke i beton ude i industrikvartererne. Her får du 8 gode kolleger, der blandt andet tæller fire produktchefer, vores Supply Chain Coordinator, grafiker og CEO. Stemningen er i top, og hos os er der altid plads til at have det sjovt. Alle har lyst til at hjælpe hinanden og gøre hver dag til en god dag.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV mærket ”Logistik” senest den 28. juli via "ansøg nu" knappen.

Ideen er, at du begynder efter sommerferien i starten af september, 2022.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til Supply Chain Coordinator, Malene Rasmussen på 28 14 94 99.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Tasteful Foods
Flæsketorvet 26-28
1711 København V

Praktisk

Ansøgningsfrist: 28. juli 2022
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Supply Chain Coordinator, Malene Rasmussen
tlf.: 28 14 94 99



.

Tasteful Foods er sat i verden for at give de nordiske forbrugere gode smagsoplevelser på en nem og tilgængelig vis. Siden vores start i 2014 har vi oplevet nærmest eksplosiv vækst, og i dag forhandles vores brands i mere end 10.000 dagligvare- og convenience-butikker på tværs af Norden. Dertil kommer vores Food Service forretning. Vi bygger vores succes på en grundlæggende passion for god mad. Den krydrer vi med en dyb indsigt i forbrugernes behov og adfærd, og på toppen lægger vi et lag af stor nysgerrighed. Vi har hovedkontor i Kødbyen i København og datterselskaber og salgskontorer i Norge, Sverige og Finland. Læs mere på tasteful.me.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og marketingelever 

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®