FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøgningsfristen er udløbet

DTU søger en Industriteknikerlærling


Får du maskineriet til at spille? Så bliv industriteknikerlærling på DTU. 

DTU i Lyngby er Danmarks førende tekniske universitet. Vi er 5.800 medarbejdere og ca. 13.400 studerende. Vi søger en skarp og serviceminded lærling, som skal være med til at bidrage til, at DTU forsat er blandt verdens førende universiteter inden for naturvidenskab og teknisk videnskab. 

Bliv lærling på DTU i Lyngby 

Maskincenteret på DTU Kemi søger en industriteknikerlærling med start omkring den 1. oktober 2022. Som industriteknikerlærling på DTU bliver du en del af et spændende og moderne universitetsmiljø. Her møder du studerende og forskere fra mange forskellige lande og kommer til at arbejde sammen med dit team om at sikre optimale rammer for deres uddannelse og forskning. 

Maskincenteret har til opgave at supportere forskningen og undervisningen med udstyr og komponenter. En helt særlig afdeling, hvor opgaverne er meget forskelligartet både i størrelse og form, og derfor løbende kræver nytænkning. 

Arbejdet vil bestå af varierede opgaver med en velholdt maskinpark, som omfatter CNC, CAD/CAM og andet relevant produktionsudstyr, hvor du vil deltage i fremstilling af komponenter til udvikling og opbygning af forskning og undervisningsudstyr. 

Det, vi kigger efter hos vores nye lærling, er, at du: 

 • Har gennemført grundforløb Metal 
 • Er god til at kommunikere på dansk og engelsk 
 • Er mødestabil og god til at arbejde selvstændigt 
 • Er fleksibel og ambitiøs 
 • Er engageret og klar til at tage nye udfordringer 
 • Er kvalitetsbevist, struktureret og omhyggelig 
 • Er ansvarsbevidst 

Det kan du regne med at få hos os: 

 • En høj faglig uddannelse 
 • Et godt arbejdsmiljø og gode kollegaer 
 • Stor fokus på din kompetenceudvikling både fagligt og personligt 
 • Medansvar og udfordringer der passer til dig 
 • En spændende og varieret hverdag med mulighed for at sætte dit eget præg på opgaverne 
 • Et dynamisk miljø med uformel omgangstone 
 • Gensidig respekt 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for Håndværkere i staten. Arbejdstiden er 37 timer inklusiv frokost. 

Arbejdsstedet er DTU Kemi, Kemitorvet bygning 207, 2800 Kongens Lyngby. 

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din ansøgning senest den 8. august 2022. Åbn linket ”ansøg online” udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning, C.V. og eksamensbeviser. 

Du er velkommen til at kontakte driftsleder Jimmie Thomsen på 4525 5421 / 2263 5421; jth@kemi.dtu.dk, hvis du ønsker at høre mere om stillingen. 

Du kan læse mere om DTU Kemi på www.kemi.dtu.dk

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning. 

Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

DTU Kemi er et internationalt førende institut med forskning og undervisning inden for kemiens hovedområder: Fysisk, biofysisk, organisk og uorganisk kemi. Alle med en række faglige specialiseringer. Instituttet varetager dels den indledende undervisning, man møder i starten af studiet, og dels den videregående, som ofte har relation til aktuelle forskningsprojekter. Instituttet bidrager aktivt til den kemiske grundforskning, hvor sigtet er at videreudvikle kemiens metoder og begreber og at forklare og afdække sammenhænge. Kemisk forskning har ofte stærke relationer til naboområder som f.eks. fysik, nanoteknologi, biokemi mv. Mange forskningsprojekter er endvidere tæt knyttet til anvendelser inden for områder som f.eks. energi, lægemidler, katalyse og materialer. Forskningen foregår ofte i tæt samarbejde med industri og universiteter i ind- og udland. Instituttet har ca. 180 medarbejdere.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 1
Bygning 101A
2800 Kgs. Lyngby 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 8. august 2022
Tiltrædelse: 1. oktober 2022

Kontakt

Driftleder Jimmie Thomsen
tlf.: 4525 5421 / 2263 5421 
jth@kemi.dtu.dk.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Mere fra DTU

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

() På lager
  Gem til senere

BUsINESS SUPPORT ELEV

DHL Aviation søger elev

The most international company in the world are looking for a new Business support apprentice to join our Business support team in our Hub located at Copenhagen Airport.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®