Bliv revisortrainee i KPMG 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisortrainee  

- hos Christensen Kjærulff 

Drømmer du om en karriere som revisor med spændende arbejdsopgaver og skarpe kollegaer i et professionelt arbejdsmiljø? Så bliv en del af vores kontor i hjertet af København!

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Ansøgningsfristen er udløbet

DTU søger laborantpraktikant - Sektion for Akvakultur, Hirtshals


Skal du i praktik som laborantstuderende?

DTU Aqua søger laborantpraktikant til sektion for Akvakultur, Nordsøen Forskerpark, 9850 Hirtshals med tiltrædelse gerne pr. 1. februar 2023. 

Sektionen for Akvakultur beskæftiger 30 medarbejdere, heraf 4 laboranter. I sektionen tilvejebringes viden om opdræt af fisk og teknologi hertil, eksempelvis inden for recirkulationsteknologi, biologisk vandbehandling, generel fiskefysiologi (vækst, ernæring og velfærd) og opdræt af forskelle fiskearter. 

Sektion for Akvakultur beskæftiger sig med forskning og rådgivning indenfor opdrætssystemer, ernæring og fiskesundhed, og har et omfattende samarbejde med bl.a. det private erhvervsliv, øvrige danske og internationale forskningsinstitutioner, danske myndigheder og EU. Sektionen, som er lokaliseret på Nordsøen Forskerpark i Hirtshals. 

Arbejdsopgaverne er overvejende knyttet til akvakultursektionens avancerede forsøgsfaciliteter i Hirtshals, og omfatter blandt andet

 • Kemiske analyser af fisk, foder og vand for bl.a. næringssalte, organisk stof, energi m.v. 
 • Metoder til analyse af særlige stofgrupper, metabolitter, desinfektionsmidler mv. ved brug af autotitrator, spektrofotometer, pladelæser, ionkromatograf m.m. 
 • Mikrobiologiske analyser af vand (Bactiquant, BI5, partikeltæller, coulter counter, flowcytometer) 
 • Analyser af våde biologiske prøver 
 • Kalibrering af målesensorer, prøveudtagning og brug af dataloggerudstyr 
 • Assistere med laboratorieforsøg 
 • Instruktion i analyseteknikker for studerende 
 • Indkøb af kemikalier, glasvarer og øvrigt laboratorieudstyr 

Hertil kommer lejlighedsvis deltagelse i feltforsøg, hvor arbejdsopgaverne kan være opsætning af måleudstyr, prøvetagning og analysearbejde på lokaliteten. 

Dine kvalifikationer 

Du skal have bestået den obligatoriske skoledel af erhvervsakademiuddannelsen inden for laboratorieområdet. Der lægges særlig vægt på, at den nye laborantpraktikant: 

 • Er omhyggelig og observerende 
 • Både evner at arbejde selvstændigt og i mindre grupper 
 • Har lyst til at blive en del af et mindre team med stor arbejdsglæde 
 • Er mødestabil og energisk 
 • Har gode samarbejdsevner, positiv indstilling og godt humør 
 • Kan varetage rutinemæssige opgaver 
 • Er fleksibel og indstillet på periodisk merarbejde 

Endvidere er det væsentligt, at du føler ansvar i forhold til arbejdsplads og opgaver, og vilje og entusiasme til at bidrage fagligt og socialt ved udvikling af arbejdspladsen. 

Vi tilbyder 

Fleksible arbejdstider (flex-aftale), et energisk og positivt, uhøjtideligt arbejdsmiljø og mulighed for alsidigt arbejde med udviklingsmuligheder. Hertil kommer et spændende internationalt miljø med mange studerende, gode faciliteter, sportsklub og en unik natur med skov, hav og strand lige ved døren. 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet. 

Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2023. Tjenestestedet vil være DTU Aqua, Nordsøen Forskerpark, 9850 Hirtshals. 

Ansøgning og kontakt 

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 7. oktober 2022.  Klik på "Ansøg nu" knappen, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, dokumentation for uddannelse og eventuel tidligere beskæftigelse. 

Du er velkommen til at kontakte laborant Ulla Sproegel på 3388 3289 / e-mail: usp@aqua.dtu.dk, hvis du ønsker at høre mere om stillingen. 

Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
Willemoesvej 2
9850 Hirtshals

Praktisk

Ansøgningsfrist: 7. oktober 2022
Tiltrædelse: 1. februar 2023

Kontakt

Ulla Sproegel
Tlf: 33 88 32 89
e-mail: 
usp@aqua.dtu.dk.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Mere fra DTU

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere