FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Økonomielev til vækstvirksomhed


VIL DU VÆRE EN DEL AF EN LANDSDÆKKENDE SUCCES?

Som elev hos Lindebjerg oparbejder du et solidt kendskab til økonomifunktionen og de traditionelle opgaver i et bogholderi. Du vil få arbejdsopgaver indenfor bl.a. fakturering, afstemning af bank og det daglige debitor- og kreditorbogholderi. Opgaver som primært håndteres i vores økonomisystem Navision.

Vi sørger endvidere for, at du får bred indsigt i hele kontorfunktionen gennem dine opgaver indenfor ekstern kundekontakt, samt intern kontakt og support til vores kørende teknikere og øvrige kolleger i hele Danmark.

Du får gradvist mere selvstændigt ansvar for egne opgaver, hvor der til tider er fart på, og bliver en vigtig del af teamet, som består af 4 personer.

Elevuddannelsen strækker sig over 2 år, hvoraf du er på skoleophold i 7-11 uger. Resten af tiden arbejder du på vores hovedkontor i Middelfart, hvor du får rig mulighed for både personlige og faglige udfordringer.

Om dig

Du har formentlig en HG, HHX, EUX eller tilsvarende i bagagen og er ivrig for at lære nye ting og samtidig klar til at tage udfordringerne op, som de kommer. Du er pligtopfyldende, imødekommende og kan arbejde selvstændigt, systematisk og struktureret. Du interesserer dig for økonomi og administration og har grundlæggende styr på debet og kredit.

En elevplads hos Lindebjerg indebærer

  • Job i en spændende og dynamisk virksomhed i vækst.
  • En hverdag med mange interessante og udfordrende opgaver.
  • Mulighed for fleksible arbejdstider og masser af ansvar for den rette
  • En virksomhed, hvor der er en uformel omgangstone og hvor der ikke er langt fra ide til handling.

Tiltrædelse

Tiltrædelse hurtigst muligt.
Der afholdes løbende samtaler, så vi opfordrer interesserede til at søge snarest muligt.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV med billede og relevante eksamenspapirer til job@lindebjerg.dk

Skriv "Kontorelev til økonomiafdelingen" i emnefeltet.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Lindebjerg A/S
Stensgårdvej 14
5500 Middelfart

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt



.

Om Lindebjerg

DEN GODE SERVICE ER DET VIGTIGSTE FOR OS
Det er vores fornemste opgave at have tilfredse kunder. Dette opnår vi ved at sætte vores kunder i centrum ved altid at være service minded, have top engagerede og kompetente medarbejdere, sælge kvalitetsprodukter, samt altid at være omstillingsparate, så vi kan tilpasse os vores kunders behov.

Lindebjerg er blandt landets absolut førende leverandører af el-køretøjer indenfor vores branche. Vi har solgt mere end 15000 køretøjer, som i dag kører på de danske landeveje.

Virksomheden er landsdækkende. Vores hovedkontor er placeret i Middelfart og lokationen råder over hele 2600 kvadratmeter fordelt på showroom, lager, værksted og administration. Udover vores hovedkontor, har vi showrooms fordelt i hele Danmark, derved kan vi altid er tæt på vores kunder. Nyeste showroom har vi netop åbnet på Sorø, herudover har vi lokationer i Aalborg, Aarhus, Odense, København og Sorø.

Hos Lindebjerg sætter vi en ære i at omsætte ideer til handling og sidder derfor også med helt fremme i bussen når det handler om at forretningsudvikle, inden for branchen. 
I dagligdagen tilbyder vi stor frihed under ansvar og vægter det sunde arbejdsmiljø og godt kollegaskab, i et uformelt miljø, højt. 

Kom tættere på os!


() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®