FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Ansøgningsfristen er udløbet

Handelselev til Lindebjerg


Handelselev med speciale i salg for Lindebjerg A/S på hovedkontoret i Middelfart.

Efter endt elevforløb som resulterede i fastansættelse, håber vi på at kunne gentage succesen endnu engang.

Om Lindebjerg

Lindebjerg har i dag 6 showrooms i Danmark og er blandt landets førende leverandører af el-cykler og el-scootere, samt frontløbere på nye tiltag og produkter. Virksomheden har til mål at øge livskvalitet og -glæde hos vores kunder – hvilket hver dag stiller krav til samtlige medarbejdere. Vi vækster meget i disse år og har planer om endnu flere afdelinger indenfor den nærmeste fremtid.

Handelselev med speciale i salg på hovedkontoret i Middelfart

Bliv en del af et ungt team af engagerede sælgere. Som elev på vores hovedkontor får du en meget alsidig og praktisk stilling, hvor to dage ikke er ens. Du får ansvaret for, at hver eneste af vores kunder, får en rigtig god oplevelse i butikken, på vores kundeservicechat, vores mail og på vores telefoner. Der vil ligeledes være mulighed for deltagelse på diverse salgsfremmende aktiviteter som messer. Samt diverse ad hoc. opgaver.

Det er vigtigt, at du har et stort salgstalent og et drive (også på de stille dage), samt elsker at tale med alle typer kunder. Om du har erfaring med produkterne er underordnet, men salgserfaring vil være et stort plus. Et kørekort vil ligeledes være et stort plus.

Arbejdstiden vil primært være kontortid mandag til fredag. Samt hver anden lørdag fra 10-13.

Din profil

  • Du er vant til kundebetjening og har et naturligt salgstalent
  • Du har erfaringer med kundeservice og er meget serviceminded
  • Du er god til at holde mange bolde i luften
  • Du er pligtopfyldende
  • Du er fleksibel i forhold til arbejdstider i pressede perioder
  • Du er proaktiv
  • IT-færdigheder indenfor Office pakken

Krav til elevuddannelsen er følgende:

Du har taget en HHX, EUX eller EUD med en fagretning indenfor handel. Har du en STX, HTX eller HF skal du tage en EUD-student med fagretning handel, inden du kan starte hos os.

Tiltrædelse: Efter aftale. Der afholdes løbende samtaler, så vi opfordrer derfor interesserede kandidater til at søge snarest muligt.

Ansøgning Send din ansøgning via "ansøg nu" knappen. Har du spørgsmål til stillingen kan Martin Andersen kontaktes på tlf. 63 15 00 00.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Lindebjerg A/S
Stensgårdvej 14
5500 Middelfart

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Martin Andersen
tlf.: 63 15 00 00.

Om Lindebjerg

DEN GODE SERVICE ER DET VIGTIGSTE FOR OS
Det er vores fornemste opgave at have tilfredse kunder. Dette opnår vi ved at sætte vores kunder i centrum ved altid at være service minded, have top engagerede og kompetente medarbejdere, sælge kvalitetsprodukter, samt altid at være omstillingsparate, så vi kan tilpasse os vores kunders behov.

Lindebjerg er blandt landets absolut førende leverandører af el-køretøjer indenfor vores branche. Vi har solgt mere end 15000 køretøjer, som i dag kører på de danske landeveje.

Virksomheden er landsdækkende. Vores hovedkontor er placeret i Middelfart og lokationen råder over hele 2600 kvadratmeter fordelt på showroom, lager, værksted og administration. Udover vores hovedkontor, har vi showrooms fordelt i hele Danmark, derved kan vi altid er tæt på vores kunder. Nyeste showroom har vi netop åbnet på Sorø, herudover har vi lokationer i Aalborg, Aarhus, Odense, København og Sorø.

Hos Lindebjerg sætter vi en ære i at omsætte ideer til handling og sidder derfor også med helt fremme i bussen når det handler om at forretningsudvikle, inden for branchen. 
I dagligdagen tilbyder vi stor frihed under ansvar og vægter det sunde arbejdsmiljø og godt kollegaskab, i et uformelt miljø, højt. 

Kom tættere på os!


() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®