FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv dekoratørelev i IKEA Taastrup

IKEA er fuld af muligheder. Du kan sætte konkrete mål og følge dem, eller du kan ændre planer og gribe de chancer, du får undervejs.

Derfor er vi helt vilde med dig

Som vores nye dekoratør-/Visual merchandiserelev i IKEA er du en kreativt tænkende person, der har passion for menneskers liv og indretning i hjemmet. Det 2-årige uddannelsesforløb veksler mellem skoleforløb og praktikker i varehuset. I varehuset kommer du til at arbejde i vores kommunikation og indretningsafdeling, hvor du bl.a. vil blive uddannet i varepræsentation, visuel kommunikation, styring af koncepter og udarbejdelse af salgsfremmende aktiviteter. Du kommer til at arbejde strategisk med butiksindretning, kundeflow, udstillinger og vareopstillinger samt optimering af dette.

For at komme i betragtning forventer vi, at du:

 • Har gennemført en adgangsgivende uddannelse som EUX, EUD, HGS/EUS, HHX, HF*, STX* eller HTX* (* Inkl. 5 ugers supplerende EUS kursus)
 • Har en realkompetencevurdering fra en handelsskole, hvis du er 25 år eller derover når du starter dit elevforløb
 • Har et skarpt øje for trends og indretning og kan udtrykke det visuelt
 • Er klar på at bruge dig fysisk i dit arbejde, tager arbejdshandskerne på, og er med hele vejen, også når håndværksmæssige opgaver, f.eks. male, samle inventar og stå på stige med en skruemaskine, skal løses
 • Tænker i kreative, bæredygtige og omkostningsbevidste løsninger
 • Er parat til at indgå i et arbejdsmiljø fuld af forandringer og med mange bolde i luften
 • Er motiveret for at arbejde i detailbranchen og har forståelse for den totale kundeoplevelse

Hvad du skal lave – dag for dag

Du bliver en del af det team, som har ansvaret for vedligeholdelse af vores kommercielle områder og udstillinger. Du får ansvar for at skabe kreative løsninger, der bidrager direkte til vores forretning, og du er med til at inspirere vores mange kunder, når de skal finde løsninger til hjemmet. Du indgår i samarbejde med både salg og logistik, og bliver en support til forskellige afdelinger når det kommer til at udstille produkter samt bygge om i varehuset, så det tilpasses de fire årstider.

Dine opgaver bliver at:

 • Bidrage til at gøre IKEA til det foretrukne valg, når det kommer til køb af møbler og boligtilbehør
 • Bruge vores stærke og bredtfavnende sortiment til at fremvise forskellige stilgrupper og produkter, så de henvender sig til de mange menneskers forskellige smag og behov
 • Benytte forskelligt værktøj og udføre håndværksmæssige opgaver, når vi bygger om i vores udstillinger

Derudover vil der i løbet af din elevtid være 10 ugers skoleophold, hvor du er væk hjemmefra. Skoleopholdene foregår på IBC Innovationsfabrikken i Kolding hvor du bor og opholder dig i de uger, du er afsted. Her udfordres du i den teoretiske del af uddannelsen som dekoratør/visual merchandiser. Samtidig lærer du andre elever fra hele landet at kende og får et stærkt sammenhold på tværs af IKEAs varehuse.

Om dette arbejdsområde

I varehuset bliver du en del af et kreativt team, der tænker i nye måder at sammensætte produkter på. Du bliver ikke kun en del af vores kommunikation og indretningsafdeling, men får også et stærk samarbejde med alle andre funktioner i varehuset. Vi har et rigtig godt sammenhold på tværs af varehuset, hvor vi bakker hinanden op og løfter i flok. Hos os har du mulighed for at skabe et stærkt netværk og du har uendelige muligheder for at udvikle dig - også efter din elevuddannelse.

Under din elevtid vil du blive inviteret til en række fællesarrangementer, og du bliver en del af et unikt elevfællesskab. Du vil bl.a. blive inviteret med på uddannelsestur til IKEAs fødeby Älmhult, hvor vi udforsker IKEAs kulturarv, besøger IKEA museet, og andre dele af det store globale IKEA. Vi tager også på Retail Safari, hvor vi udforsker de seneste trends og tendenser indenfor detailbranchen, og udforsker andre virksomheder. Alle disse aktiviteter er noget af det, der gør IKEAs elevforløb lidt anderledes, og vi håber, at du vil med på rejsen.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Lad os tale med hinanden!

For at blive elev i IKEA behøver du ikke at skrive en ansøgning. Send os dit CV og svar på vores spørgsmål, så er du allerede i betragtning! Til information foregår 1. samtale som et videointerview, hvor du filmer dig selv, mens du besvarer en række spørgsmål. Herefter afholdes 2. samtale enten som et gruppeinterview eller almindelige samtaler.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til recruitment.pc.dk@ikea.com – vi vil gøre vores bedste for at svare dig indenfor 48 timer. Vi gør i øvrigt opmærksom på, at vi udelukkende modtager ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

ØVRIGE INFORMATIONER

 • Stillingen er på 37 timer pr. uge i gennemsnit
 • Arbejdstiden ligger primært i dagtimerne mandag-fredag. Enkelte aften- og weekendvagter kan dog forekomme
 • Løn efter HK’s butiksoverenskomst
 • Vi har diverse personalegoder, herunder; Pensionsordning, helbredsforsikring, massageordning, kantineordning, personalerabat, rabatordninger med samarbejdspartnere, årsgave og bonusordning etc.
 • Opstart pr. 1/9-2023

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

IKEA, Taastrup
Mårkærvej 15
2630 Taastrup

Praktisk

Ansøgningsfrist: 26. februar 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os:
recruitment.pc.dk@ikea.com


IKEA som arbejdspladsEn del af IKEA

Som dekoratør/visual merchandiser elev bliver du en del af kommunikations & indretnings temaet i dit varehus. Du kommer til at beskæftige dig med det visuelle udtryk i varehuset igennem praktisk håndværk. I din praktik vil du blandt andet arbejde med:

 • Skabe & sikre det visuelle udtryk 
 • Planlægning af events & kampagner
 • Produktsortiment
 • Samarbejde på tværs af funktioner

Mere fra IKEA 

Kom tættere på os :-)


Vi glæder os til at høre fra dig!

() På lager
  Gem til senere

SPEDITØRELEVER

Elev i moderne transportvirksomhed

KAJ MADSEN FJELSTRUP A/S er en moderne transport- og speditionsvirksomhed i udvikling. Vi søger 4 traineeelever, 3 til vores hoveddomicil i Kolding og 1 til vores afdeling i Ålborg.

Elever

OJD søger elever

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt, og som ligeledes er en af Danmarks førende indenfor smådele til industrien, så giver vi dig muligheden.
 

økonomielev

Ambitiøse kontorelever til Glostrup Kommune

Har du mod på og lyst til at blive kontorelev? Hvert år slår vi et begrænset antal stillinger op som kontorelev. I år er det 2-3 stillinger, med start 1. september 2023. Skynd dig ind og ansøg inden det er for sent. 

iNDKØBSELEV

Bliv indkøbselev hos Schou

Drømmer du om at arbejde i et internationalt miljø, og varetage indkøbsarbejde i en af Nordens største handelsvirksomheder? Så er det nu, at du skal tage første skridt mod din fremtidige karriere hos Schou!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®