Kom og nyd at tage ansvar. Lav fejl, lær, opnå resultater og ha' det sjovt samtidig - det er det vi gør hver dag!

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Ansøg nu

Bliv salgselev i IKEA Aalborg

IKEA er fuld af muligheder. Du kan sætte konkrete mål og følge dem, eller du kan ændre planer og gribe de chancer, du får undervejs.

Derfor er vi helt vilde med dig

Som vores nye salgselev hos IKEA brænder du for at rådgive kunder og inspirere dem til nye løsninger. Du tør tage fat og har lyst til at udvikle og udfordre dig selv. Det 2-årige uddannelsesforløb veksler mellem skoleforløb og praktikker i varehuset. I varehuset kommer du til at arbejde i forskellige afdelinger, og du vil bl.a. blive oplært i vores sortiment, optimering af salg, salgsstyring og kundeservice.

For at komme i betragtning forventer vi, at du:

 • Har gennemført en adgangsgivende uddannelse som EUX, EUD, HGS/EUS, HHX, HF*, STX* eller HTX* (* Inkl. 5 ugers supplerende EUS kursus
 • Har en realkompetencevurdering fra en handelsskole, hvis du er 25 år eller derover når du starter dit elevforløb
 • Er udadvendt og motiveres af at arbejde med salg samt skabe gode kundeoplevelser
 • Selvstændigt kan prioritere dine opgaver i en travl og omskiftelig hverdag
 • Har ordenssans samt passion for møbler og boligindretning

Hvad du skal lave – dag for dag

Din elevtid foregår primært i varehuset, hvor du i hverdagen veksler mellem at sikre en ryddelig og salgsoptimeret afdeling samt at rådgive og vejlede kunder i vores store sortiment.

Dine opgaver bliver primært at:

 • Guide, rådgive og inspirere dine kunder ud fra deres behov og ønsker
 • Sikre synlige priser og købsguider på alle varer, så kundernes købsproces bliver så let som mulig
 • Bidrage til vores fælles salgsmål og sikre egne ansvarsområder i afdelingen
 • Benytte konceptstyring, salgsstyring og salgsteknikker i praksis

Derudover vil der i løbet af din elevtid være 10 ugers skoleophold, hvor du er væk hjemmefra. Skoleopholdene foregår på Himmerlands Erhvervs og Gymnasieuddannelser i Aars, hvor du bor og opholder dig i de uger, du er afsted. Her udfordres du i den teoretiske del af uddannelsen til salgsassistent. Samtidig lærer du andre elever fra hele landet at kende og får et stærkt sammenhold på tværs af IKEAs varehuse.

Vores team i IKEA

I varehuset bliver du en del af et team af både fuldtids- og deltidsmedarbejdere. Vi har et rigtig godt sammenhold, hvor vi bakker hinanden op og løfter i flok. Vi har alle stort fokus på salg og service, for at skabe de bedste kundeoplevelser. Hos IKEA har du uendelige muligheder for at udvikle dig også efter din elevuddannelse.

Under din elevtid vil du blive inviteret til en række fællesarrangementer, og du bliver en del af et unikt elevfællesskab. Du vil bl.a. blive inviteret med på uddannelsestur til IKEAs fødeby Älmhult, hvor vi udforsker IKEAs kulturarv, besøger IKEA museet, og andre dele af det store globale IKEA. Vi tager også på Retail Safari, hvor vi udforsker de seneste trends og tendenser indenfor detailbranchen, og udforsker andre virksomheder. Alle disse aktiviteter er noget af det, der gør IKEAs elevforløb lidt anderledes, og vi håber, at du vil med på rejsen.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Lad os tale med hinanden!

For at blive elev i IKEA behøver du ikke at skrive en ansøgning. Send os dit CV og svar på vores spørgsmål, så er du allerede i betragtning! Til information foregår 1. samtale som et videointerview, hvor du filmer dig selv, mens du besvarer en række spørgsmål. Herefter afholdes 2. samtale enten som et gruppeinterview eller almindelige samtaler.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til recruitment.pc.dk@ikea.com – vi vil gøre vores bedste for at svare dig indenfor 48 timer. Vi gør i øvrigt opmærksom på, at vi udelukkende modtager ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

ØVRIGE INFORMATIONER

 • Stillingen er på 37 timer pr. uge i gennemsnit
 • Din arbejdstid placeres primært i varehusets åbningstider, og du skal forvente at have 2 lukkevagter per uge samt arbejde hver 2. weekend både lørdag og søndag. Det er muligt for dig, at komme med input til arbejdsplanen
 • Løn efter HK’s butiksoverenskomst, herunder pension- og fritvalgsordning samt forskudttidstillæg
 • Vi har diverse personalegoder som helbredsforsikring, massageordning, kantineordning, personalerabat, rabatordninger med samarbejdspartnere, årsgave og bonusordning osv.
 • Opstart pr. 1/9-2023

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

IKEA, Aalborg
Krebsen 40
9200 Aalborg 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 26. februar 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os:
recruitment.pc.dk@ikea.com


IKEA som arbejdspladsEn del af IKEA

Som elev i salg bliver du en del af salgstemaet i dit varehuset. Det er dig, som sørger for, at kunderne får en fantastisk oplevelse ved at handle i IKEA. I din praktik arbejder du praktisk med blandet andet:

 • Produktsortiment
 • Kundekontakt  
 • Opsøgende salg  
 • Markedsføring
 • Salgsfremmende aktiviteter & kampagner

Mere fra IKEA 

Kom tættere på os :-)


Vi glæder os til at høre fra dig!

() På lager
  Gem til senere

Speditørelev

Bliv speditørelev i DSV

Som speditørelev i DSV planlægger og gennemfører du godstransporter i Danmark og resten af verden. Det kræver et særligt talent at gøre det godt, især hvis du vil drive det videre. Men har du ambitionerne, så har DSV uddannelsen.

Kontorelever

Egedal Kommune søger kontorelever

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb?

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®