FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

3P Logistics™ Kolding søger luftfragtsspeditørelev til snarlig tiltrædelse

Ønsker du en stol, der ikke blot er en stol – men en chance for en karriere?

Vi har brug for dig, fordi vi har travlt og vækster på hovedkontoret i Kolding. Vil du være en del af den succes?

Vi tilbyder en luftfragtspeditør elevplads som er interessant, givende og udfordrende, fordi vores luftfragts afdeling er i vækst og udvikling.

Vi forventer at du har en HHX, EUX eller et EUD-S forløb med fagretning kontor. Du har et godt købmandsskab, smilende og udadvendt. Din personlighed skal være positiv, handlekraftig og beslutningsvillig. Hos 3PL ønsker vi altid positive og udadvendte medarbejdere, som er glade for deres job.

Dit eget engagement i dit job er meget afgørende for din egen udvikling i virksomheden.

3PL koncernen tilbyder et internationalt miljø, med internationale kollegaer i hele verden. Desuden er 3PL kendte for at have et ungt, positivt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor omgangstonen er åben og imødekommende.

Kontakt:

Ansøgning kan sendes via "ansøg nu" knappen og gerne snarest muligt. Se meget mere om 3PL på www.3pleuro.com og https://www.facebook.com/3plogistics.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

3P Logistics
Ndr. Ringvej 51
6000 Kolding

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Martin S. Rodam
(+45) 23 41 54 41

Claus M. Kempel
(+45) 23 32 42 62Find vej

.

Om 3PL:

3P Logistics™ er en mellemstor transport og logistik koncern med hovedkontor i Kolding, og egne kontorer i Europa. 3PL er en økonomisk stærk virksomhed med et bredt og solidt funderet netværk i ind og udland. 3PL er AAA, AEO, FIATA og IATA certificeret.

Kerneaktiviteterne er global transport & logistik, herunder søfragt, luftfragt, Europa distribution, projektlast og lagerlogistik. 3PL samarbejder med mere end 1000 oversøiske internationale partnere/agenter i Asien, Mellemøsten, Sydamerika, Afrika og Nordamerika.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®