FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev med speciale i økonomi

Larry vs Harry, Nørrebro

Larry vs Harry er en af verdens førende ladcykelproducenter med mere end 200 forhandlere fordelt på 40 lande. Vi står bag ladcyklen Bullitt, der har revolutioneret måden, private og professionelle tænker logistik i byerne på.

Lidt om jobbet

Du kommer til at lære alle facetter indenfor økonomi, inklusiv en masse IT da vi er meget digitale – og du får en meget alsidig hverdag. Du vil også være med til at køre løn. Vi er en international virksomhed så du vil lære en masse om handel i andre valuta.

Udover det økonomiske kommer du også til at stå for det praktiske på kontoret – det er altså dig der "får kontoret til at fungere". Det skal du forvente tager cirka 1 time om dagen.

Du kommer til at sidde på kontor med, og bliver en del af økonomi-afdelingen (Nick og Simon) og bliver en del af administrationen på otte personer. Du får al den støtte, du har brug for, men du kommer meget hurtigt til at have dine egne opgaver; og så snart du er klar fylder vi mere på.

Lidt om opgaverne

Indenfor økonomi vil du komme til at arbejde med:

 • Fakturering
 • Rykkerprocedure
 • Indgående faktura: Godkendelsesflow og bogføring
 • Betalinger til leverandører
 • Bogføring af bank
 • Bogføring af kreditkort
 • Afstemninger: Bank, leverandører, kreditkort, udlæg, skattekontoen og meget andet
 • Månedsafslutning
 • Rapportering ugentligt og månedligt
 • Håndtere mails fra kunder, leverandører og kollegaer
 • Håndtere eBoks

Indenfor HR vil du komme til at arbejde med:

 • Køre løn
 • Indberette refusion

Der vil selvfølgelig være en masse andre opgaver, så du kommer hverken til at kede dig eller mangle variation.

Lidt om dig

Du skal selvfølgelig have en interesse for kontor, administration og økonomi.

Da vi er meget digitale, skal du også have flair for IT. Du behøver ikke have kendskab til systemer eller andet indenfor IT – det skal vi nok lære dig. Vi bruger IT til at optimere og automatisere i stor stil, så du skal have forståelse for IT, da det bliver en del af din hverdag.

Vi sætter stor pris på dig som person og at du er dig selv. Du skal have det godt med et uformelt og afslappet miljø hvor man interesserer sig for hinanden. Om du er til hæle eller klipklappere, shorts eller slips betyder ikke noget – vi velkommer alle.

Du vil indgå i en ejerledet virksomhed med højt til loftet, og hvor dine holdninger bliver hørt og værdsat. Derfor skal du kunne modtage og give konstruktiv feedback og samtidig have lysten til at udfordre dig selv og dine kollegaer på de nuværende arbejdsgange.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og håndtere mange forskellige opgaver på samme dag – du skal kunne lide variation.

Lidt om os

Vi er en international virksomhed med kontorer i Danmark og Taiwan. Du bliver en del af et voksende team med 20 kollegaer, der alle har kendskab til hinandens vigtige opgaver, der sikrer markedets bedste kvalitet.

Vi har en kantineordning med frokost, frugt og snacks. Vi kan godt lide at grine dagligt så tørre jokes er en del af hverdagen.

Tiltrædelse og ansøgning

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte Nick Pedersen på 28 18 47 18 eller nick@larryvsharry.com.

Send din ansøgning via "Ansøg nu" knappen

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Larry vs Harry
Esromgade 15
2200 København

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Nick Pedersen
(+45) 28 18 47 18
nick@larryvsharry.comFind vej

.

About Larry vs Harry

Larry vs Harry are owned and operated by dedicated and experienced developers, Lars Malmborg and Hans Fogh, who are helped by a dedicated bike and riding loving team. The foundation of their working relationship and continuing innovation, was, and still is their uncompromising dedication to quality and it is this that carries their products success.

() På lager
  Gem til senere

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®