FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Lyder en uddannelse som revisortrainee hos PwC i Herning spændende?

Har du altid været glad for de økonomiske og matematiske fag i skolen? Og er du nysgerrig på, hvordan du får en masse års erhvervserfaring, mens du tager en uddannelse?

Så læs her mere om muligheden for at uddanne dig til revisor hos PwC, hvor du udvikler dig inden for revision, får gode relationer til dygtige kolleger og spændende kunder fra det danske erhvervsliv.

Velkommen til vores fællesskab

Du bliver en del af PwC og får blandt andet en masse dygtige kolleger, der arbejder tæt med vores kunder om revisionsopgaver. Ja, faktisk har vi branchens bedste image og medarbejdere ifølge en opinionsmåling. Du lærer derfor fra de bedste, når du udvikler din viden inden for revision og forretningsforståelse.

Vi er et videnshus, og det mærker du, når du starter på vores anerkendte Trustbuilder-forløb.

Forløbet varer fire år, og vi tager dig i hånden hele vejen. Helt fra start tilbringer du din tid med de andre trainees, og I får en grundig introduktion til PwC, værktøjer og måden, vi samarbejder på i teams. Du er selvfølgelig selv med til at vurdere, hvor meget ansvar du får - og hvornår.

Dine opgaver kan løses for mange forskellige typer af kunder - lige fra internationale, børsnoterede selskaber til familievirksomheder, det offentlige eller den finansielle sektor. Også her er du med til at vælge, hvilke typer af kunder og opgaver, som du motiveres allermest af.

Fokus på udvikling og læring

Trustbuilder-forløbet er meget varieret, fordi du balancerer mellem opgaver hos os og undervisning på dit HD-studie eller Cand.Merc.Aud. Du udvikler dig derfor, fordi du får:

  • Fastansættelse fra første dag, hvor du følges med din Trustbuilder-årgang
  • Gode relationer og et rart fællesskab på tværs af PwC, hvor I lærer af og med hinanden
  • Karrieresparring og mentorforløb med din career coach, som følger din udvikling tæt
  • Faglig og personlig udvikling med “on-the-job-training” fra Dag 1

Du kan på sigt også vælge en karriere som statsautoriseret revisor - PwC støtter dig hele vejen.

Sikkert er det, at vi gør vores bedste for, at du får gode rammer at udvikle dig i, et godt netværk og du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der er rart at være.

Er du ikke overbevist endnu, så hør nuværende revisor-trainees fortælle om deres oplevelse eller læs mere om Trustbuilder her.

Er du fremtidens økonomiske rådgiver?

Vi søger dig, der er i gang med eller har afsluttet din HHX, STX, Finansøkonom, HA Almen eller lignende uddannelse. Derudover interesserer du dig for tal, matematik og økonomi og er åben og nysgerrig efter at lære nyt. Du skaber gode og tillidsfulde relationer helt naturligt og synes det lyder spændende at arbejde med kunder i en virksomhed, der lægger vægt på et fleksibelt arbejdsmiljø.

Har vi vakt din nysgerrighed?

… så send din motiverede ansøgning, dit cv og karakterudskrift fra din nuværende og tidligere uddannelse via "Ansøg Nu" knappen. Vi forventer ikke at du kommer ind med en masse erhvervserfaring. Til gengæld forventer vi, at du er motiveret, nysgerrig og klar til at lære. I din ansøgning lægger vi derfor vægt på:

  • Hvem du er, og hvad din motivation er for at søge jobbet som revisor hos PwC.
  • Hvilke overvejelser du har gjort dig om at arbejde fuldtid og studere deltid.
  • Hvad du har lært fra dit tidligere studie/arbejde, og hvad tager du med videre.
  • Om du har nogle særlige interesseområder, eller om du drømmer om at arbejde med en bestemt type af kunder.

Ansøg nu: Vi screener og interviewer løbende og tager opslaget ned, når vi har ansat næste års revisor-trainees. Så søg hellere i dag end i morgen!

Kontaktperson: Aksel Nurmisto, aksel.s.nurmisto@pwc.com.

Din første dag: Opstart vil hedde 1. september 2024, men vi møder selvfølgelig ikke ind om søndagen, så din første dag vil være d. 2. september, hvor du møder alle dine med-trainees i PwC’s reception.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

PwC
Platanvej 4
7400 Herning

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Aksel Nurmisto
aksel.s.nurmisto@pwc.comLær os bedre at kende


Find vej

.

Trustbuilder er PwC’s uddannelsesforløb for fremtidens økonomiske rådgivere. Vi kalder forløbet for Trustbuilder, fordi vi klæder fremtidens revisorer på til at være kundens mest betroede rådgiver.

Som Trustbuilder i PwC fastansættes du enten som trainee eller graduate fra første dag. Din faglige og personlige udvikling er i fokus, og du får derfor tildelt din egen career coach, som følger din udvikling tæt. Sammen sørger I for, at du får spændende opgaver, og at dine kompetencer bliver brugt på bedst mulig vis på relevante projekter.

Du kommer til at arbejde med spændende revisionsopgaver fra start i tæt samarbejde med kunder og kolleger, og du bliver en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®