FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Vi søger kontorelev til Manufacturing

Vil du være en del af en global koncern, der i USA er markedsledende inden for emballageløsninger til medicoindustrien – og som er hurtigt voksende i Europa? Ønsker du en karriere i en international virksomhed, hvor du får et stort netværk af kollegaer worldwide, er du måske vores kommende kontorelev i Manufacturing

Hver dag er vi 90 engagerede medarbejdere i Danmark, som i tæt samarbejde med vores 2.500 kollegaer på verdensplan, arbejder målrettet sammen for at opnå Prents mission om at sælge, designe og producere custom made plastemballager af højeste kvalitet til vores mange medico-/pharmakunder i hele verden.

Vi er allerede markedsledende i USA og stiler efter at blive markedsledende i Europa indenfor de kommende 5 år. Vil du med på denne spændende rejse

Vi tilbyder:

Gennem dit 2-årige elevforløb vil du få et godt kendskab til mange spændende arbejdsopgaver i vores Manufacturing afdeling, som for eksempel:

Vi tilbyder derfor en stilling med bredt udvalg af administrative opgaver, med fokus på følgende:

  • Forskellige indkøbsopgaver der vedrører vores produktion
  • Leverandørkontakt
  • Bogføring
  • Håndtering af leverandørklager
  • Produktionsplanlægning og forecasting
  • Deltage i diverse optimeringsprojekter
  • Koordineringsopgaver i forhold til sø- og luftfragt

Du vil selvstændigt få ansvar for dine opgaver, og der er mulighed for stor udvikling i jobbet.

Du får tildelt en mentor, som du kan spare med gennem hele din uddannelse.

Dig

Som person er du positiv, omstillingsparat, nysgerrig og mødestabil. Derudover er det vigtigt at besidde sans for detaljen og være struktureret. Da elevpladsen er i Manufacturing forventes det at man har et drive for at få tingene til at ske, da vores production er hjertet af vores fabrik.

Du har motivation og ambition om at få mest muligt udbytte af uddannelsen, både på kontoret samt under skoleforløbet

Vi lægger vægt på, at du har gode engelskkundskaber, da vi dagligt kommunikerer med vores kollegaer worldwide. Derudover regner vi med, at du har gode IT-færdigheder.

Kvalifikationer

Som kontorelev skal du have afsluttet en erhvervsfaglig studentereksamen som fx HHX eller EUX Business. Har du en STX eller HTX, skal du tage et supplerende 5-ugers grundforløb, inden du kan begynde som kontorelev.

Ansøgning

Vi glæder os til at høre fra dig, så vi nærmere kan uddybe den spændende stilling, som vi kan tilbyde dig. Send din motiverende ansøgning med CV til fsjoberg@prent.com. Vi holder samtaler løbende her i foråret og sommer, så skynd dig at sende din ansøgning til os.

Vi ønsker, at du starter den 1. september 2024.

Spørgsmål

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte Operation Manager, Frederik Grønning på 31 26 20 28 eller læse mere om os på www.prent.com.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Prent Denmark
Rørvangsvej 37
4300 Holbæk

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Frederik Grønning
(+45) 31 26 20 28Find vej

.

About Prent Corporation

Welcome to Prent Corporation. We are proud to be the world’s leading designer and manufacturer of custom thermoform packaging for the medical, electronics and consumer industries.

Headquartered in Janesville, Wisconsin, USA—with additional manufacturing facilities in Arizona (USA), Costa Rica, Puerto Rico, Baja (Mexico), Denmark, China and Malaysia—Prent Corporation provides plastic thermoformed packaging solutions for many of the world’s leading Fortune 100 companies. The types of packages, parts and services we provide include:

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®