FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

EY, Vejle

Invitation til Young Talent 2022


Kunne du godt tænke dig at skabe en karriere, hvor dine menneskelige kompetencer og analytiske evner bliver kombineret? Så har du måske en revisor gemt i dig. 

Konkurrencen Young Talent

Revision er meget mere en tal. Det handler om mennesker. Revision er under hurtig udvikling og ved at blive en del af EY bliver du en del af fremtidens revision.

Young Talent kan blive din måde at teste dit potentiale som revisor og økonomisk rådgiverfor en dag.

Sammen med andre dygtige studerende får du mulighed for at prøve en business case, der afspejler de mange forskellige udfordringer, som nogle af Danmarks skarpeste økonomiske rådgivere møder hos kunderne.

I teams kommer du og din gruppe igennem hele processen fra første kundemøde til den afsluttende kundepræsentation. Her får du chancen for at få revisionsfaget helt ind under huden. Undervejs vil I få vejledning og sparring for dygtige revisorer.

Kundepræsentation og præmieoverrækkelse

Som en del af casen præsenteres jeres inputs og løsninger løbende overfor for både en revisionspartner og en kunde. Dette er din chance for at prøve dig selv og dine personlige kompetencer af på en sjov og lærerig måde.

Vi slutter dagen af med en uformel middag, hvor du kan skabe relationer med EY-ansatte og andre talentfulde studerende.

Vi glæder os meget til at møde dig til en sjov og anderledes eftermiddag.

Ansøgning

Send os din ansøgning via linket herunder, udfyld tilmeldingsblanketten og vedhæft dit karakterblad. Bemærk at blanketten er på engelsk. Ansøgningsfristen er den 16. oktober. Hvis du skulle opleve tekniske problemer med at ansøgningsformularen, er du velkommen til at række ud til Mette Illum.


Sted

EY, Vejle
Lysholt Allé 10 
7100 Vejle

Praktisk

Tilmeldingsfrist: 16. oktober 2022
Afholdelse: 02. november 2022, kl. 16.30-21.00



.

Vil du til tops?

Gennem EY’s revisortraineeprogram får du muligheden for at tage et af landets mest respekterede uddannelser og ende som sparringspartner for toppen af dansk erhvervsliv. Er du en vinder og en holdspiller, der formår at løfte dit hold og lade holdet løfte dig – så vil du trives i EY. Building a better working world er EY’s globale purpose og det, vi stræber efter. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel. Vi tror på hårdt arbejde. Vi tror på samarbejde. Fra dag 1 får du som revisortrainee muligheden for at gøre en indsats og en forskel — både for dine kunder, dig selv og dine kolleger. Derfor, uanset om du drømmer om at gøre en forskel for mindre virksomheder, eller om du ser dig selv som rådgiver og sparringspartner for de største virksomheder i ind- og udland, forventer vi, at du kan arbejde fokuseret i en dynamisk arbejdskultur og møder ind hver dag med et åbent mindset.

Mere fra EY

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at se dig!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®