FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

DGI Storkøbenhavn søger kontorelev - Elev til kontoruddannelsen i privat administration

Kan du lide at være med til at yde god service? Kan du holde tungen lige i munden, når det går stærkt? Kan du tage initiativ?

SÅ ER DU MÅSKE VORES NYE KONTORELEV I DGI STORKØBENHAVN

Administrationen varetager mange typer af opgaver for alle dele af huset. Vi står for driften af kontoret, og vi samarbejder med idræts-, kommune- og kommunikationskonsulenter, samt projektledere. Vi varetager driften af kursus-, skole- og stævneaktiviteter samt DGI Storkøbenhavns øvrige områder. Vi er her for at hjælpe, og derfor skal du være imødekommende og positivt indstillet og have forståelse for, at andre i huset har andre kompetencer end de administrative.

DGI Storkøbenhavn har fokus på udvikling på alle niveauer, og i administrationen udvikler vi løbende både arbejdsgange, snitflader og områder. Det er derfor vigtigt, at du har gå-på-mod, at du bidrager aktivt, og selvom vi arbejder efter standarder, udvikler vi også konstant disse standarder – og det er du med til. Det er vigtigt, at du har lyst til at samarbejde med frivillige og foreningsfolk og derfor er det også en fordel, hvis du i forvejen har kendskab til idræts- og foreningsliv.

Vi kan tilbyde…

Du vil i løbet af uddannelsen opnå kompetence indenfor det administrative arbejdsområde samt betjening af frivillige og foreninger (kundekontakt). I den forbindelse vil du blive en kompetent bruger af vores IT-systemer (fakturahåndtering, hjemmeside, dokumenthåndtering, CRM, DGI Media m.v.) og der vil undervejs blive sat fokus på administrations-, kommunikations- og økonomiopgaver.

Ansættelse som kontorelev hos DGI Storkøbenhavn giver mulighed for god personlig udvikling.

Vi forventer…

  • at du har bestået, eller forventer at bestå eksamen, der giver adgang til uddannelsen
  • at du har en bred erfaring med IT på brugerniveau
  • at du arbejder præcist og omhyggeligt
  • at du er fleksibel og åben for nye udfordringer
  • at du er villig til at lære nyt
  • at du er samarbejdsorienteret og udadvendt

Praktiske oplysninger

Forventet tiltrædelse 15. august 2024 eller snarest derefter.

Dagligt arbejdssted i DGI Storkøbenhavn, der har kontor på Vesterbrogade 6D, 2. sal, 1620 Kbh. V.

Ansøgning

Ansøgningsfrist onsdag den 15. maj og samtaler forventes gennemført i perioden 22.-31. maj.

DGI anvender elektronisk rekrutteringssystem. Send din ansøgning inkl. CV og evt. eksamensbeviser ved at klikke på ”Ansøg nu” knappen.

Det er din opgave at undersøge, om du opfylder adgangskravene inden start af uddannelsesaftalen. Hvis du ikke har gennemført de krævede adgangskrav, så skal du vedlægge din igangværende uddannelsesplan og seneste standpunktskarakterer.

Yderligere oplysninger

Ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Heidi Kleis-Merkelsen tlf. 79 40 49 02.

DGI betragter mangfoldighed som en styrke. DGI opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DGI Storkøbenhavn
Vesterbrogade 6D, 2. sal
12620 København

Datoer

Ansøgningsfrist: 15. maj 2024
Tiltrædelse: 15. august 2024 eller snarest derefter.

Kontakt

Heidi Kleis-Merkelsen
(+45) 79 40 49 02



Find vej

.

Om DGI Storkøbenhavn

Som idrætsforeningernes udviklingshus arbejder vi for at understøtte og udvikle idrætsforeningerne i hovedstadsområdet. Vi dækker 11 kommuner og repræsenterer over 600 idrætsforeninger, der har mere end 275.000 medlemmer tilsammen. Vi oplever stor vækst i foreningernes mangfoldighed, medlemstal og udviklingsmuligheder.

Vi tilbyder et godt socialt arbejdsmiljø med over 50 passionerede medarbejdere og masser af frivillige. 

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®