FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Salgselev B2B

Til Hydro Extrusion Denmark A/S, Bygmestervej 7, 6270 Tønder

Jobbet:

Du vil igennem din 2-årige uddannelse få en spændende hverdag i vores dynamiske salgsafdeling.

Her vil du sammen indgå i et salgsteam, hvor du arbejder med ordrebehandling, kalkulation af priser, udarbejdelse af tilbud, udarbejde kontrakter, telefonisk kundekontakt samt deltagelse i planlægning og gennemførelse af salgs- og markedsføringsaktiviteter.

Primært vil du arbejde med kunder på det danske marked, i tæt samarbejde med erfarne kollegaer i hele Danmark. Du vil stifte bekendtskab til store kunder i som Velux, B&O, HAY og mange flere. Der er derfor tale om en meget spændende og bred uddannelse i salg. Du vil blive en del af en virksomhed som har en stor berøringsflade med alle afdelinger i huset, hvorfra du også vil opnå en masse viden.

Vi forventer:

  • At du har bestået HHX eller tilsvarende med et godt resultat og at du kan begå dig på dansk og engelsk. Hvis du kan tysk, er det et plus, men ikke en nødvendighed.
  • Du har desuden en praktisk tilgang til opgaven og er i stand til at omsætte teori til praksis. Du har flair for tal, og IT-kundskaber er for dig en selvfølge.

Personlig Profil:

  • Du er selvstændig, har store ambitioner og går gerne en ekstra mil for det gode salgsresultat.
  • Du har overblik, også når det går stærkt.
  • Du er åben og ærlig, du tør tage ansvar og initiativ, og du har gode kommunikative evner.
  • Du har et godt humør og lægger vægt på et godt socialt miljø.

Vi tilbyder:

  • En spændende, personlig og fagligt udfordrende uddannelse i et godt arbejdsmiljø.
  • Et job i en spændende og bæredygtig virksomhed som hele tiden er i udvikling.

Vores værdier; Mod, Omsorg, Samarbejde, sikrer at der er ens spilleregler og trivsel på arbejdspladsen. Efter en 2-årig uddannelse vil du stå stærkt og rustet til at finde din vej på arbejdsmarkedet eller måske endda hos Hydro.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Niels Iversen
Tlf.: 21293206

Ansøgningsfrist:
31. marts 2024

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Hydro Extrusion Denmark A/S
Bygmestervej 7
6270 Tønder

Datoer

Ansøgningsfrist: 31. marts 2024
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Niels Iversen
(+45) 21 29 32 06



Find vej

.

Hydro – aluminiums- og energivirksomhed

Hydro er et førende industriselskab, som er fast besluttet på at skabe en bæredygtig fremtid. Vores mål er at skabe et mere levedygtigt samfund ved at omdanne naturressourcer til produkter og løsninger på innovative og effektive måder.

Siden 1905 har Hydro omdannet naturressourcer til værdifulde produkter for mennesker og forretningslivet og har således skabt gode og sikre arbejdspladser for vores 32.000 medarbejdere på mere end 140 lokationer i 40 lande.

Vi ejer og driver i dag flere forskellige virksomheder og har foretaget investeringer med bæredygtige industrier som basis. Hydro er gennem sine virksomheder involveret i en bred vifte af markedssegmenter for aluminium, energi, genbrug af metal, vedvarende energi og batterier, hvilket sikrer os tilgang til en unik mængde viden og kompetencer.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®