FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev med speciale i administration til Sund & Bælt

Har du lyst til at starte din karriere som regnskabs elev i en virksomhed, som arbejder med Danmarkshistoriens største infrastrukturprojekter?

Vi tilbyder en uddannelse, hvor du vil opleve at vi fokuserer på din faglige udvikling, og hvor vi omsætter din teori til praksis.

Som regnskabs elev bliver du en del af en organisation, der er i rivende udvikling. Du vil få masser af faglige udfordringer og et stort selvstændigt ansvar, hvor vi holder dig i hånden, indtil du er sikker i dine arbejdsopgaver.

Hos os er der høj faglighed, udvikling og spændende muligheder, og du vil i tæt samarbejde med dine kolleger sætte dit præg på din dagligdag.

Som en del af din elevuddannelse vil du blive en del af vores elevnetværk, hvor vi har fokus på sociale aktiviteter, sammenhold og gode oplevelser.

Om stillingen

Vi tilbyder en kontorelevplads med speciale i økonomi med fokus på bogholderi. Du vil være tilknyttet vores Kreditorafdeling, som tæller 10 medarbejdere. Hos os vil du få konkrete redskaber og systemer til at opbygge ny viden inden for bogholderi og regnskab. Du bliver tilknyttet en elevansvarlig, som hjælper dig undervejs og sikrer, at du kommer godt i mål. Vi sørger for, at du bliver tilmeldt relevante kurser, så du bliver klædt på til din uddannelse.

Dine typiske arbejdsopgaver vil omfatte alle opgaver i et bogholderi så som behandling af leverandørfakturaer, kontering af omkostninger, diverse afstemninger, ind- og udbetalinger, rykning af debitorer og inkassohåndtering. Samtidigt vil du deltage aktivt i månedsluk og årsafslutningsproces i kreditorbogholderiet.

Afhængig af din baggrund, erfaring og interesse tilpasser vi løbende opgaverne og ansvaret til dig. Du vil få rig mulighed for at prøve kræfter med forskellige opgaver.

Om dig

Du trives med, at tal fylder det meste af din hverdag. Du er nysgerrig og har lyst til at lære nyt, og bidrager gerne med positive input til dine kolleger.

Om du kommer direkte fra skolebænken eller har nogle års erfaring er ikke afgørende. Det er blot vigtigt at du har bestået HHX, HTX, HF, EUX eller STX. Du er god til dansk i skrift og tale, og kendskab til engelsk er en fordel, da vi har internationale medarbejdere og samarbejdspartnere.

Løn- og ansættelsesforhold

Dit elevforløb starter 1. februar 2025. Din ugentlige arbejdstid er 37 timer og du vil have din daglige gang på vores kontor i Vester Søgade midt i København. Vi tilbyder – ud over den fastsatte elevløn - fritvalgsordning, pension, sundhedsforsikring, kantineordning og andre personalegoder.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte regnskabsassistent Birgitte Nørrelund på birn@sbf.dk eller pr. telefon 33 41 63 78, eller Teamleder Bolette Guldager på bgul@sbf.dk eller pr. telefon 21 80 12 83.

Send din ansøgning og CV sammen med dine eksamensbeviser via "Ansøg nu" knappen her på siden. Vi behandler ansøgningerne løbende, og seneste frist for ansøgning er fredag d. 28. juni 2024. I ansøgningen fortæller du lidt om dig selv, og hvorfor du synes, at det kan være spændende med en elevplads hos os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Sund & Bælt A/S
Vester Søgade 10
1601 København

Datoer

Ansøgningsfrist: 28. juni 2024
Tiltrædelse: 1. februar 2025

Kontakt

Regnskabsassistent, Birgitte Nørrelund 
(+45) 33 41 63 78
birn@sbf.dk

Teamleder, Bolette Guldager
(+45) 21 80 12 83
bgul@sbf.dk



Find vej

.

Vores arbejdsplads

Med omhu og respekt udvikler og drifter vi infrastrukturprojekter, som forbinder land med land og mennesker med mennesker. Det kræver, at vi også internt i vores organisation kan bygge bro og sætte de rigtige teams af specialister til hver given opgave. 

Vores arbejdsplads er kendetegnet ved psykologisk tryghed og præget af pejlemærkerne ordentlighed, menneskelighed og samskabelse. Det betyder – kort fortalt – at vi opfører os ordentligt, har en grundlæggende tro på mennesker og glæder os over sammen at skabe noget, der er større end os selv.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®