FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

TAG DIT FØRSTE SKRIDT MOD EN SPÆNDENDE KARRIERE I SIEMENS 

Som elev eller lærling bliver du en del af et dynamisk og internationalt miljø, hvor du kan tage en uddannelse inden for teknik, kontor eller handel. Du kan f.eks. blive vindmølleoperatør eller teknisk designer, du kan arbejde med økonomi eller shipping, eller hvad med en uddannelse inden for indkøb eller logistik? En af vores dygtige elever er Sandra Rieck. Sandra er kontorelev i Siemens, og vi har bedt hende fortælle lidt om sit job og om Siemens som arbejdsplads.

Hvad er det fedeste ved jobbet som kontorelev hos Siemens?

Det fedeste ved jobbet i Siemens er, at jeg får et stort ansvar og selvstændigt skal planlægge og prioritere mine arbejdsopgaver. Jeg arbejder på tværs at flere salgsgrupper, og jeg har derfor fået opbygget et stort netværk i hele divisionen. Jeg har også meget frihed og arbejder gerne hjemmefra 1 gang i ugen, hvilket er fantastisk, når jeg jo også har et aftenstudie at se til. Det gør også, at jeg gerne bliver lidt længere andre dage og knokler, når der er behov for det. 

Derudover synes jeg, at det er fedt, at mine arbejdsopgaver varierer så meget. Jeg kommer f.eks. med på kundebesøg, konferencer, workshops, interne produktdage, messer og rejser. Jeg har bl.a. været i Paris, Nürnberg, München, Hamborg og Wien. Og så er jeg omringet at et fantastisk team af kollegaer, som alle ønsker at give mig den bedste elevtid og derfor involverer mig i rigtigt mange spændende opgaver.

Hvorfor har du valgt Siemens som arbejdsplads?

Jeg vil gerne arbejde for en stor international koncern med mange muligheder. Det har Siemens. Vi har kontorer i hele verden, og det giver derfor rigtig gode karriere- og jobmuligheder på tværs af landegrænserne. Derudover synes jeg, at det er spændende at arbejde for en virksomhed, som er med til at udvikle og sikre vores miljø og klima på så mange forskellige måder. En virksomhed, der gør en mærkbar forskel.

Hvordan ser en arbejdsdag ud for dig?

Ingen af mine dage er ens, og det kan jeg rigtig godt lide. Normalt har jeg et til to møder om dagen vedr. forskellige projekter eller større opgaver, jeg har del i. Derudover har jeg en række back-office opgaver. f.eks. behandling af forecasts, efterkrediteringer, bearbejdning af rabataftaler til kunder, rapportering af omsætning i CRM system, opdatering af CRM system, behandling af prisforespørgsel og meget mere. En af mine rigtig spændende opgaver er også at udarbejde benchmark hver 3. måned. Så præsenterer jeg på vores store salgsmøder sælgerne for, hvad der rør sig i markedet og hos konkurrenterne. Det er et mundtligt indlæg på ca. 30 minutter for 20- 30 personer. Jeg er også med til at planlægge kundearrangementer, hvor jeg arbejder med marketingdelen med plakater, gimmicks, koordinering, invitationer osv.

Fakta

  • Elev og lærling i Siemens
  • Antal elever ansat pr 31.12.2015: 137
  • Vi tilbyder 13 forskellige erhvervsuddannelser
  • Hvert år begynder mere end 60 nye elever og lærlinge
  • Vi tager elever og lærlinge ind to gange årligt: marts og september. Rekrutteringsprocessen går i gang ca. 6 måneder inden.
  • Elevstillinger publiceres altid på: www.siemens.dk/job
  • 8.500 medarbejdere ansat i Siemens i Danmark
  • 370.000 på globalt plan

Hvad drømmer du om karrieremæssigt?

Jeg vil gerne arbejde som Account Manager for Siemens i fremtiden. Måske Key Account Manager en dag. Og jeg er også allerede så småt i gang. Efter jeg havde været ansat et år, blev jeg en del af det første account manager team for unge medarbejdere, hvor jeg er kundeansvarlig for 20 mindre kunder. 

Jeg er også blevet indstillet til én af Siemens egne interne udviklings- og læringsprogrammer - Young Professionals, som jeg forventer at blive en del af til efteråret.

Hvad vil være dit råd til andre som gerne vil være elev eller lærling i Siemens?

Spring ud i det! Det er virkelig spændende og sjovt at få lov til at arbejde med så mange forskellige opgaver. Og Siemens er en rigtig spændende arbejdsplads med en masse dygtige kollegaer, som du kan lære virkelig meget af.

Adresse
Borupvang 9, 2750 Ballerup

Følg os
Siemens

SANDRA RIECK, 23 år.

Ansat i Siemens siden september 2014. Læst (HHX) Højere Handelseksamen fra CPH-West i Ishøj. Innovationslinjen med fem A fag. Færdiggjort 2 semestre på HA Projektledelse og erhvervsøkonomi på CBS. Læst på aftenskole flere gange bl.a. engelsk grammatik og matematik. I gang med 1. år af HD 1 del. (Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse) på CBS. Overvejer at læse HD. 2 del i International Handel.

Læs også om Mads, der er økonomielev hos Siemens

Læs om Mads, der startede som økonomielev hos Siemens og blev tilbudt fuldtidsjob efter endt elevforløb. 

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®