top

Annonce

 Åbent hus på MSK

Brænder du for maskiner, teknik og programmering? Og drømmer du om en alsidig og praksisnær uddannelse med internationale muligheder? Så kan maskinmesteruddannelsen være noget for dig. Kom til åbent hus på Maskinmesterskolen København onsdag d. 23. oktober kl. 11-15.

Annonce

Revisortrainee hos EY

Grib chancen og tag en af landets mest respekterede uddannelser. Og hvis drømmen rækker langt, kan du ende som sparringspartner for toppen af dansk erhvervsliv!

Annonce

Karriere i Maersk Line

Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe? Så start din rejse som maskinmester eller skibsfører i Maersk Line!

Ansøgningsfristen er udløbet
 

Denne stilling er blevet besat af en heldig elev.

Men der er mange andre fantastiske virksomheder på udkig efter dig!

 

Kontorelever 2019

Bliv kontorelev i Erhvervsministeriets departement eller styrelser


Ønsker du at blive en del af en moderne og dynamisk offentlig arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling er i fokus? 

Dygtige kolleger er parate til at sørge for, at du får et spændende og varieret elevforløb.    

Om os: 
Erhvervsministeriet arbejder for at skabe øget vækst og velfærd i Danmark ved at sikre, at borgere og virksomheder oplever gode vilkår og rammer for vækst. Erhvervsministeriet arbejder således med en lang række problemstillinger og initiativer inden for områder som erhvervs- og finansiel regulering, konkurrence- og forbrugerforhold, erhvervsfremme mv.    

Vi tilbyder: 
En alsidig uddannelse som kontorelev med speciale i offentlig administration med ansættelse 1. september 2019.  

Vi sørger for et godt introduktionsforløb og udarbejder en individuel praktikplan til dig. Du vil samtidigt få tilknyttet oplæringsansvarlige kolleger, som vil støtte dig igennem hele dit elevforløb. Som kontorelev vil du møde alsidige fagområder og vil arbejde sammen med kolleger med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Du vil i løbet af uddannelsen blive oplært i flere jobfunktioner, og du vil få tildelt egne opgaver, som løses i tæt samarbejde med dine kolleger. Din arbejdsdag vil ofte indeholde en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede opgaver.

Fælles for alle elevstillinger er, at du får et indgående kendskab til institutionernes arbejdsopgaver og en god start på dit arbejdsliv.  

Vi søger elever til følgende: 

Erhvervsministeriets departement – www.em.dk 
I departementet vil du blive tilknyttet CRISS (Center for Rejser, IT, Service og Sekretær). I CRISS vil du bl.a. beskæftige dig med diverse sekretær- og serviceopgaver, hvor både skriftlig og mundtlig kommunikation spiller en stor rolle. Herudover vil du beskæftige dig med administration, økonomi, lettere sagsbehandling, opdatering af hjemmeside og intranet samt 1. level it-support.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen – www.kfst.dk   
I Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen vil du blive tilknyttet Team for Service. Her vil du bl.a. beskæftige dig med kalenderstyring herunder booking af møder og bestilling af mødeforplejning, budgetopfølgning herunder kontering af fakturaer (INDFAK), bestilling og afregning af rejser samt udgiftsudlæg (RejsUd), oprettelse og lukning af sager, korrekturlæsning og opsætning i skabeloner, receptionsarbejde, hjemmesideopgaver og håndtering af elektroniske postkasser.

Koncern HR – fælles HR for hele Erhvervsministeriet   
I Koncern HR servicerer vi ministeriets departement og styrelser med alle former for HR-opgaver. Du kommer til at arbejde i et dynamisk miljø med meget varierede HR-administrative opgaver, fx ansættelseskontrakter, lønadministration, tidsregistrering, kursusadministration, sygdom og ferie samt honorering af råd og nævn. En stor del af vores arbejde består desuden i dagligt at besvare HR-spørgsmål fra medarbejdere på hele ministerområdet. Koncern HR har base i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i Valby.

Finanstilsynet – www.finanstilsynet.dk  
I Finanstilsynet vil du blive tilknyttet vores sekretariat samt tre forskellige fagkontorer (fx Juridisk Kontor, Store banker, FinTech eller Investorbeskyttelse) i perioder af et halvt års varighed. I sekretariatet vil du bl.a. beskæftige dig med kontrol af Finanstilsynets tjenesterejser, lettere regnskabsopgaver samt div. sekretariatsopgaver. I fagkontorerne vil du komme tæt på Finanstilsynet og opleve ”maskinrummet”. Du vil bl.a. komme til at beskæftige dig med administrativ sagsbehandling, projektstyring, webregistrering, rejseadministration, mødebookning og kalenderplanlægning samt journalisering og receptionsbetjening. Du vil komme til at veksle mellem faste opgaver, som du kan blive rigtig god til, opgaver som er mere periodebestemte og diverse mindre projekter.

Erhvervsstyrelsen – København - www.erhvervsstyrelsen.dk   
I Erhvervsstyrelsen, København, vil du bl.a. beskæftige dig med sagsbehandling, møde- og konferencelogistik, økonomi, regnskaber og bogholderi, IT-systemer, rejseafregning, kundehåndtering, journalisering, telefonsupport, kommunikation og formidling.   

Du skal opfylde overgangskravene til kontoruddannelsen med specialet ”Offentlig administration”.  

Dette kan enten ske via et grundforløb (HG2, HGV, HG Turbo, HGS) påbegyndt før den 1. august 2015 eller en EUX. Har du en studentereksamen (HF, STX, HTX, HHX), og har du ikke HGS fra tidligere, skal din studentereksamen suppleres med EUS (et 5- eller 10-ugers kompetencegivende forløb for studenter).  

Om dig: 
Du ønsker en uddannelse med høj faglighed, kvalitet og en karriere med gode udviklingsmuligheder.    
 
Derudover forventer vi, at: 
  • Du er ambitiøs, læringsvillig og ansvarsbevidst, og du ved, at du selv skal yde en indsats for at opnå resultater.
  • Du sætter en ære i at sikre en god service, og du får energi af at arbejde sammen med og møde andre. 
  • Du har en høj arbejdsmoral og har lyst, vilje og evne til at arbejde med IT-systemer, der er under løbende udvikling. 
  • Du har talforståelse og er god til at stave og formulere dig på dansk – skrifteligt såvel som mundligt. 
  • Du er god til at skabe overblik over egne opgaver og formår at holde hovedet koldt i en travl hverdag.
Løn- og ansættelsesvilkår: 
Ansættelse sker efter overenskomst mellem HK-STAT og Finansministeriet.  

Vil du vide mere?   
Du kan få mere at vide om elevstillingerne ved at kontakte Koncern HR på tlf.: 91 33 70 94.  
 
Adgangskrav og ansøgning:   
Du skal opfylde overgangskravene til kontoruddannelsen med specialet Offentlig administration.  

Dette kan enten ske via et grundforløb (HG2, HGV, HG Turbo, HGS), påbegyndt før den 1. august 2015 eller en EUX. Har du en studentereksamen (HF, STX, HTX, HHX), og har du ikke HGS fra tidligere, skal din studentereksamen suppleres med EUS (et 5- eller 10-ugers kompetencegivende forløb for studenter).    

Send os en ansøgning, hvori du bl.a. beskriver din motivation for at søge elevstillingen samt dine faglige og personlige styrker set i forhold til jobannoncen.  Du skal i overskriften tydeligt angive, hvilken institution du søger ansættelse hos.    

Lyder en eller flere af stillingerne som noget for dig? Så klik på ”søg stillingen” knappen her på siden eller søg via vores hjemmeside på www.em.dk Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest fredag den 03. marts 2019.   

Vi forventer at holde 1. samtaler i uge 10 og 11. Vi benytter test i forbindelse med vores rekrutteringsforløb.  

Ansøg nu

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Erhvervsministeriets departement
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Koncern HR - fælles HR
Finanstilsynet
Erhvervsstyrelsen

Praktisk

Ansøgningsfrist: 03. marts 2019
Tiltrædelse: 1. september 2019

Kontakt

Koncern HR
tlf. 91 33 70 94.


Erhvervsministeriet arbejder for at skabe øget vækst og velfærd i Danmark ved at sikre, at borgere og virksomheder oplever gode vilkår og rammer for vækst. Erhvervsministeriet arbejder således med en lang række problemstillinger og initiativer inden for områder som erhvervs- og finansiel regulering, konkurrence- og forbrugerforhold, erhvervsfremme mv.Erhvervsministeriet arbejder for at skabe øget vækst og velfærd i Danmark ved at sikre, at borgere og virksomheder oplever gode vilkår og rammer for vækst. Erhvervsministeriet arbejder således med en lang række problemstillinger og initiativer inden for områder som erhvervs- og finansiel regulering, konkurrence- og forbrugerforhold, erhvervsfremme mv.

  Gem til senere

Åbent hus på Maskinmesterskolen København

Drømmer du om en alsidig og praksisnær uddannelse?

Karriere i Maersk Line

Vi søger lige nu kadetter med start i januar 2020

Åbent hus på Maskinmesterskolen København

Mød os den 23. oktober og hør mere om maskinmesteruddannelsen.

Arla søger mejeritrainees til 2019 og 2020!

Som mejeritrainee i Arla går du fra trainee til mejerist på 3 år

EY søger revisortrainees

Som revisortrainee tager du dit første skridt mod at kickstarte en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning.

Læs mere

NEXTSTOP - FREMTIDENS VALG

Den nyeste udgave af NEXTSTOP er ude nu! Læs avisen her og bliv inspireret af alle mulighederne 
fremtiden har at byde på. 

Læs NEXTSTOP her

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere